Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 746
  • 834
  •   1
Отговори
# 510
Дами, искам да пробвам градините на Hermes, но ще е все на сляпо. Не харесвам сапунести и аромати на чисто, има ли такава сред тях (за да я избегна Grinning )? В търсене съм на хубав летен аромат, ама тея сапуни ..
Познавам само Нилските градини и той е точно такъв сапунен аромат, който мирише на къпано дупе. Съжалявам за грубото откровение, с тия доматени листа вътре в състава точно на това ми замириса. Много доминираща нотка, изобщо не даде на другите да се развият и изпъкнат.
Другите градини не съм опитвала, вече съм предубедена.

Благодаря! Innocent

# 511
Да си пробвам късмета отново ☺ Мнение за JO MALONE LIME BASIL & MANDARIN COLOGNE? Имам вариант да го взема доста изгодно и не знам става ли за без проба.
Ахах, леле много ми стана смешно 😀

За да не е безмислен поста ще споделя, че най-новото дето поръчах и пробвах е Guerlain Mon Florale - хубаво парфюмче, ама много нетрайно.Направо срамота🤦‍♀️

# 512
Дами, искам да пробвам градините на Hermes, но ще е все на сляпо. Не харесвам сапунести и аромати на чисто, има ли такава сред тях (за да я избегна Grinning )? В търсене съм на хубав летен аромат, ама тея сапуни ..

Може да пробвате Hermes Un Jardin Sur La Lagune, според мен тази нотка я няма в него, по-скоро е цветен, дървесен. За мен е интересен като аромат и излъчване и е типичен пролетно летен парфюм.

# 513
За да не е безмислен поста ще споделя, че най-новото дето поръчах и пробвах е Guerlain Mon Florale - хубаво парфюмче, ама много нетрайно.Направо срамота🤦‍♀️
Как нетрайно? При мен този парфюм е най-трайният от серията. Стои ми по дрехи цяла седмица и е осезаем цял ден при пръскане на коса и кожа. Откъде сте го поръчвали?

# 514
Как нетрайно? При мен този парфюм е най-трайният от серията. Стои ми по дрехи цяла седмица и е осезаем цял ден при пръскане на коса и кожа. Откъде сте го поръчвали?

От Парфимо.Което надали има значение.Не говоря за кожата, защото при мен така или иначе никога нищо не се задържа.Говоря за дрехи , коса. След 3 часа няма и спомен.От всичко,, което съм купувала тази година това е наааай-слабия парфюм, на който попаднах.Иначе много ми допада, страшно нежен.И флакончето е истинско бижу.

# 515
  • Бургас
Мон Флорал при мен е един от най-трайните парфюми, няма отърване от него.Един от най- хубавите и излъчващи Герлени.И моя е от Парфимо.

# 516
  • by the sea
+1 много траен парфюм е  Mon Guerlain Florale
в началото и при мен беше нетраен, но го оставих да подиша и аз да му посвикна, сега го усещам чак на другия ден, върху дрехите от предния ден също..рядко ми се случва с парфюми.

# 517
Не знам, мацки  , може да е нещо от партидата 😃 Някой ден когато ми се занимава ще ида да пръсна и в някоя парфюмерия Simple Smile
EDP е моя, че прочетох нещо за тоалетна вода?

# 518
  • by the sea
edp  си е да, моя грешка Grinning

# 519
Да си пробвам късмета отново ☺ Мнение за JO MALONE LIME BASIL & MANDARIN COLOGNE? Имам вариант да го взема доста изгодно и не знам става ли за без проба.
Не, не, не! Без проба не! Това е едно от най - ужасните неща, които съм пробвала тази година. Даже не едно от, най-ужасното! А аз даже не използвам думата "ужасен" за парфюм често. 😆

# 520
Не, не, не! Без проба не! Това е едно от най - ужасните неща, които съм пробвала тази година. Даже не едно от, най-ужасното! А аз даже не използвам думата "ужасен" за парфюм често. 😆
За пък е много хубав парфюм. Без проби не е добре да се купуват парфюми.

Нилските градини въобще не ми миришат на сапун. Те имат моркови и аз ги усещам. Никоя Градина на Ермес не е сапунена. Обичам тази на Мосю Ли, тя е силно цитрусова, Покривната и Лагуната.
Средиземноморката е пълна със смокини, за някои хора и печени чушки, Нилската с моркови, а Мусоните с диня. Сапун няма никъде.

# 521
  • Бургас
И за мен градините не са сапунести.Не харесвам никоя освен Нилските и при мен моркови няма.

# 522
Със сигурност си има почитатели Lime Basil  Mandarine, но аз наистина не очаквах така да не ми хареса, защото цитруси уж обичам всякакви. Но този беше приятен първите 3 минути и после ми удари на нещо развалено, смесено с препарат за почистване.

# 523
Много благодаря за отговорите! За мен Мосю Ли е прекрасен аромат и не долавям никакъв сапун също.
Тъкмо се бях засилила и аз за Mon Guerlain Florale, имам само Mon Guerlain и е безумно траен, мислех, че логично предвид марката и florale ще е такъв.

# 524
Много ви благодаря за мненията!

Общи условия

Активация на акаунт