Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 754
  • 834
  •   1
Отговори
# 495
Ангел Нова грам не прилича на Делина. Той е малинов.
Само Червената обувка прилича. Тя е и в пъти по-трайна и излъчваща.
А как би описал малината е него? Дали е сочна

# 496
Поръчах Very GG CH Heart Eyes имах код за отстъпка и го използвах, иначе ми идва скъп, сигурно защото е нов. Дано да се харесаме, взех го абсолютно на сляпо и то 80 мл Grin

# 497
Ангел Нова грам не прилича на Делина. Той е малинов.
Само Червената обувка прилича. Тя е и в пъти по-трайна и излъчваща.
А как би описал малината е него? Дали е сочна
Да сочна, кисела и освежаваща е за мен.

# 498
Добро утро,
Имам нужда от вашата помощ. Mостричката на Guerlain от снимката кой точно е ?
Според мен е мъжки. Нищо друго не пишеше на мострата, освен Guerlain Paris eau de parfume.
Моята логика води до GUERLAIN GUERLAIN HOMME Eau de Parfum.

Скрит текст:

# 499
Без придружаващата го опаковка няма да разгадаем.

# 500
Без придружаващата го опаковка няма да разгадаем.

Няма такава, имах го от размяна.

# 501
  • Бургас
tuali, имам Putain de Palaces и си го купих точно заради посочената във Фрагрантика прилика с Англомания. За мен не си приличат, но го харесвам.
Здравейте,
Записвам се с въпрос за Alien Musc mysterieux на сляпо става ли, обичам ориенталски парфюми,..............
Няма никаква прилика с едноимения Alien. Силно мускусен, сапунен аромат. Не мисля, че е добра идея да се купува на сляпо.

Ангел Нова и Делина не са двойници. Може да се каже, че са от една  порода, без си приличат много. При мен и двата са безкрайно трайни.

# 502
Здравейте парфюмни момичета, тъй като ще си купувам Alien fusion тестер искам да ви попитам относно   бутилката  виждам ,че съществува в две форми, и двете ли са оригинални? Аз имам първия Alien /продукт/ и той е с формата на бутилката от горната снимка. Ще бъда благодарна, да ми кажете.Прилагам снимка.

# 503
Дами, искам да пробвам градините на Hermes, но ще е все на сляпо. Не харесвам сапунести и аромати на чисто, има ли такава сред тях (за да я избегна Grinning )? В търсене съм на хубав летен аромат, ама тея сапуни ..

# 504
Здравейте парфюмни момичета, тъй като ще си купувам Alien fusion тестер искам да ви попитам относно   бутилката  виждам ,че съществува в две форми, и двете ли са оригинални? Аз имам първия Alien /продукт/ и той е с формата на бутилката от горната снимка. Ще бъда благодарна, да ми кажете.Прилагам снимка.

Долната бутилка също ли е 60мл, не се вижда? Струва ми се, че долното е бутилка като за по-голямата разфасовка.

# 505
Tuali, да права си , 90 мл.е. Друго да помоля, не мога да се разбера кой е серийния номер на парфюмите на Мюглер? Имам Alien ,Angel с кутии и не мога да се ориентирам.Ще помоля ако може, не тук ,а на лични, просто да снимате същия и да ми изпратите да се ориентирам.А ето снимка на 60 мл.с тази форма

# 506
Дами, искам да пробвам градините на Hermes, но ще е все на сляпо. Не харесвам сапунести и аромати на чисто, има ли такава сред тях (за да я избегна Grinning )? В търсене съм на хубав летен аромат, ама тея сапуни ..
Познавам само Нилските градини и той е точно такъв сапунен аромат, който мирише на къпано дупе. Съжалявам за грубото откровение, с тия доматени листа вътре в състава точно на това ми замириса. Много доминираща нотка, изобщо не даде на другите да се развият и изпъкнат.
Другите градини не съм опитвала, вече съм предубедена.

# 507
Няма такъв кеф, да те поканят на кафе и на предната седалка да те чака това бонбонче  :

SOTD : Delina Exclusif / в топлото я няма сладостта, която излиза през зимата, става много сходна с Delina /

# 508
  • Пловдив
Здравейте,
Записвам се с въпрос за Alien Musc mysterieux на сляпо става ли, обичам ориенталски парфюми, притеснява ме само как ще реагира мускуса с кожата ми, това от противоречивите отзиви, които прочетох
Ако някой знае от какво зависи да избива тази нотка при някои типове кожа, да преценя как ще е при мен
Здравейте. Аз харесвам и имам повечето налични по българските сайтове фланкъри на Alien, но точно този при проба ме задуши. В никакъв случай не го препоръчвам за сляпа поръчка. За мен е силно неприятен и разбира се силен. В Парфюми шоп има мостри, може да го тествате първо.

# 509
Да си пробвам късмета отново ☺ Мнение за JO MALONE LIME BASIL & MANDARIN COLOGNE? Имам вариант да го взема доста изгодно и не знам става ли за без проба.

Общи условия

Активация на акаунт