Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 759
  • 834
  •   1
Отговори
# 570
Дами, мнения за Shiseido Ever Bloom? Никъде не намерих да го тествам.
Нищо особено и запомнящо се. Приятен флорал. Мускусна лека роза, гардения, жасмин. Като нещо от Chloe ми е, Love Story примерно. Или пък Lancome Idole (импровизирам, не чак буквално като тях, но в тоя дух)

Като стана дума за Shiseido ,Zen  ползвали ли сте?

# 571
Дами, мнения за Shiseido Ever Bloom? Никъде не намерих да го тествам.
Нищо особено и запомнящо се. Приятен флорал. Мускусна лека роза, гардения, жасмин. Като нещо от Chloe ми е, Love Story примерно. Или пък Lancome Idole (импровизирам, не чак буквално като тях, но в тоя дух)

За съжаление не мога да описвам парфюми като другите, но за мен е ужасен. Даже не мога да определя на какво ми ухае точно. Остър и неприятен, дори и за ароматизатор не бих го ползвала. Но все ще има и на които се харесва. Има го в Дъглас.

# 572
  • София
bulgari_bs ползвала съм Zen и не само съм го ползвала, а два пъти съм го подновявала, което говори много за него. Един от малкото, които съм повтаряла. Много любим!

# 573

За мен Zen е подобен на Коко Мадмоазел, при паралелен тест началото им е почти идентично. Развитието им обаче е в различни посоки, докато Мадмоазел ми е доста натегната, то Зен ми е много звънлив и жизнерадостен. Бих ви препоръчала да го пробвате, защото кожи разни все пак 😉

# 574
По повод таблицата за студена и топла кожа май отговарям на студения тип. Имам въпрос за розата в Ланком Айдъл- каква е? Допада ми. Много повече от Армани Си. Докато други рози едвам ги изтрайвам.

# 575
Някой би ли споделил няколко думи за този аромат Armani Privé Rose d'Arabie и кои са любимите ви PRIVE аромати на Армани ?

# 576
Някой би ли споделил няколко думи за този аромат Armani Privé Rose d'Arabie и кои са любимите ви PRIVE аромати на Армани ?

Спомените ми за тази Роза са бледи ,но любимец ми е Rouge Malachite приказка е.

За летен Мюглер освен Angel Nova  и круизните вариации на тема Angel  препоръчвам..

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 18:44 от mimozata

# 577
Аз имам тази роза и от всички блендове с уд и пачули ми е най-любима без драйдаун-а да е прекалено унисекс, много е трайна също. Всъщност след този парфюм никаква друга роза не мога да харесам.
Купувала съм за подарък зи мъж-ценител Cuir Noir, знам, че много му хареса Simple Smile

# 578
Womanity е летен (но според мен пасва само ако се носи рокля 😃 )
Аурата я изяжда топлината, обича хладното, пролетно време
За круизните не мога да кажа, на опашката в wish list-а са ми но докато се стигне до тях ехее

Аз съм определено със студена кожа и интересно съм се насочила към аромати които ми подхождат мускусни, цветни, зелени. Избягвам сладките. Нещо ме тегли към дървесните, но имам усещането че няма да ми паснат.

Имам въпрос, има ли такова животно като дървесен кокос? Освен Sunny Side up?

# 579
Womanity е летен (но според мен пасва само ако се носи рокля 😃 )
Аурата я изяжда топлината, обича хладното, пролетно време
За круизните не мога да кажа, на опашката в wish list-а са ми но докато се стигне до тях ехее

Аз съм определено със студена кожа и интересно съм се насочила към аромати които ми подхождат мускусни, цветни, зелени. Избягвам сладките. Нещо ме тегли към дървесните, но имам усещането че няма да ми паснат.

Имам въпрос, има ли такова животно като дървесен кокос? Освен Sunny Side up?

Благодаря ви за отговора. Aura Sensuelle-чета,че била подходяща за топло време Wink Големи дилеми ми се получават 🤣

# 580
По повод таблицата за студена и топла кожа май отговарям на студения тип. Имам въпрос за розата в Ланком Айдъл- каква е? Допада ми. Много повече от Армани Си. Докато други рози едвам ги изтрайвам.
Предполагам, че е сладка. Предолагам се харесва цялостната комбинация от рози  в съчетание с  круша и цитрус, освен ванилия, мускус.  В Си пирамидата е друга . Мнооого мой парфюм е например
  https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Une-Histoire-de-Femme-Sensuelle-46971.html. И ред други разбира се.
Погледнах съвсем случайно в  Нотино за "Парфюми от рози". Май имам доволно, но да речем https://www.notino.bg/givenchy/eaudemoiselle-de-givenchy-toaletna-voda-za-zheni/ не ми е сред най-любимите. Хич не бях възхитена. Преседя сигурно повече от две години, та  наскоро установих, че не е толкова много зле.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 19:16 от laki

# 581
  • Чукарландия
Пак не можах да определя каква кожа съм. Някои парфюми се държат с характеристиките от лявата колонка, други - като дясната. 🤔

При мен е същото... 🤣
Що е то кожа и има ли почва у нас се питам?!? 😂

tuali, разкажи ми за Lipstick On Maison Martin Margiela, знам че го имаш и го харесваш! 😉
Кожа може да нямам, но парфюми искам... 🤣

# 582
На мен ми хареса доста тази роза, но така се напълних с разнообразни рози, че някак нямам желание точно за тази в момента, особено пък и лятото.
Обаче Rouge Malachite e приказка всесезонна! ❤️

Lazuli, има! Казва се Nejma 7. Обожавам го!
https://www.fragrantica.com/perfume/Nejma/Nejma-7-10620.html

# 583
tuali, разкажи ми за Lipstick On Maison Martin Margiela, знам че го имаш и го харесваш! 😉
Кожа може да нямам, но парфюми искам... 🤣
Бел, той е прекрасен червилен парфюм. Има хубава роза, но е супер нетраен и стои близо до кожата. Спрян е май, но мисля че не е за теб. Аз го купих и много го харесвам, защото е червилен и пудрен, но ме дразни нетрайността.

Armani Privé Rose d'Arabie е един от най- любимимите ми пархюми въобще и единствен от който имам 200 мл. термосче.
Обожавам го!!!

Виж Rouge Malachite никак не ми харесва.

# 584
Денси добре го е описала. И при мен не е много траен, иначе е супер за категорията червила и пудри. Съвсем в началото ми излиза нещо почти черешово като нотка, сладичко и сочно, после много бързо се прибира. Не е прекалено прашен, горчив или предизвикателен.

Общи условия

Активация на акаунт