Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 717
  • 834
  •   1
Отговори
# 585
Да и при мен има черешовата нотка в началото.

# 586
  • Бургас
Rouge Malachite е божествен, обожавам го.Heartbeat

# 587
Здравейте  дами. Бихте ли ме насочили кой Mugler -е подходящ за лято?
Aura EDP според мен. Sensuelle също става, но за мен EDP е по-интригуващ аромат.

# 588
  • Варна/Лондон
Някой би ли споделил няколко думи за този аромат Armani Privé Rose d'Arabie и кои са любимите ви PRIVE аромати на Армани ?

Много е хубав Armani Privé Rose D'arabie, вече са го похвали ли, и имам още един любим на серията, Pierre de Lune Giorgio Armani, не мога да реша кой ми по харесва, и двата са страхотни просто.

# 589
Благодаря ви, момичета. Колебая се между Розата и Малахита …..накрая ще е и двата “дядо попе” 😁😁😁

# 590
Така се стреснах преди малко като видях, че Делириум пак имат някаква промоция и какво да видя там: Ferragamo! За голямо мое облекчение обаче се оказа, че Tuscan Creations не са намалени. Че иначе щях да търча на пожар да ги пробвам. Помня още предишното им издание на Bianco Di Carrara и много искам да го пробвам пак, в главата ми е останал като нещо много, много красиво. Но ако имате препоръки за някой от другите, ще се радвам да чуя, кое си струва пробата 😊 За когато все пак ги намалят да съм подготвена, ако изобщо... 😀
Днес успях да пробвам и French Leather Memo...не знам дали от жегата, но никак не се разви добре при мен, а и като цяло по-друг си го представях. Много роза, почти никаква кожа и нещо кисело. Ще пробвам пак 🤔

# 591
Bright,  tuali на едно мнение сме за Rouge Malachite! Heart
 tuali дай шанс при не толкова влажно време на French Leather, вярно много малко кожа има , но пък е красива роза.  Май месец,  когато го получих беше прекрасен.

# 592
Май няма , и аз чакам да изкочи някой код.

Дами, някоя по-запозната с Ariana Grande R.E.M.? Като гледам има мои любими съставки и ми звучи лятно - ще ида да го тествам тия дни, но все пак ще е полезно някое насочващо мнение Simple Smile

# 593
  • Пловдив
Май няма , и аз чакам да изкочи някой код.

Дами, някоя по-запозната с Ariana Grande R.E.M.? Като гледам има мои любими съставки и ми звучи лятно - ще ида да го тествам тия дни, но все пак ще е полезно някое насочващо мнение Simple Smile
Аз го имах около Коледа и за мен беше като Клауд със сол😊

# 594
Някой дали случайно е купувал или тествал от новите 100 мл от La Fille De Berlin? Дали има разлика в аромата ме интересува? Благодаря.

# 595
Здравейте, Парфюмни Heart
С ужас установих, че някак си съм изпуснала темата Open Mouth 
На един дъх прочетох всички 40 страници, благодаря на всички, допринесли за прекрасният ми предиобед. Flowers Tulip
Вълнува ме един въпрос, някой разноси ли вече Terra di Gioia? Как ви се струва?
Скоро няма да стигна до магазин за проба, а нали знаете - любопитно сърце не трае!

# 596
Първа среща с Ambrosia di Fiori. Да си призная, чудила съм се какво имате предвид, пишейки, че някой парфюм е "мадамски". Е, за този това беше определението, което мигновено ми хрумна. Скоро не бях ползвала белоцветен парфюм и сега не мога да му се нарадвам, макар че вероятно ще го запазя за по- хладно време.

# 597
Привет, момчета и момичета!
Влизам да се оплача. Аз тотално съм обърнала парфюмната резба, ако мога така да перифразирам. Blush Днес е 40 гр., а аз съм офъщяна с Ангела. Rolling Eyes И не, не както правех преди с дава фъса. Офъщях си се до мокро, ала врачанската! И ми е толкова хубаво! До мен достига аромат на чисто, току-що окъпано бебе. Не знам на околните как им е. Satisfied За сега няма припаднали и оплакали се.
Обаче!
Шкафа ми е пълен с цитрусови свежации а не ща нито да погледна, нито да помириша никой от тях, хеле пък да се напръскам. Ако трябва и парфюмният гардероб да обновявам изцяло я втасах съвсем! Страх ме е да подуша извънземното, че ако и по него си падна, те тогава да видите как се разхождат извънземни в 40 градусови горещини! Smiling Imp

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 13:41 от Sysly

# 598
Аз искам да питам тези от вас, които са ползвали Lovely на Сара Джесика, усещахте ли отчетливо лавандулата?

# 599
  • The Evergreen State
Отдавна не бях посягала към Mon Guerlain, но вчера вечерта го носих на гости, на открито на двора бяхме. Много малко пръснах но го усещах през цялото време, обичам да нося този парфюм в топли летни вечери, настройва ме романтично. Определено ми допринесе за доброто настроение.

Общи условия

Активация на акаунт