Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 721
  • 834
  •   1
Отговори
# 555
Полезна статия. Аз май съм със студена кожа на база прочетеното, но не за това пиша.
Момичета, от една година не мога да реша искам ли Apparition Gold на Ungaro или не.... Поръчах го преди година на сляпо и оттогава се лутам. На китката ми има един аромат, на дланта втори, на вътрешната страна на лакътя трети... Тази вечер го пръснах на опакото на ръката, с идеята да го засилвам най-накрая към размените... Ами четвърти аромат, доста приятен, нищо общо с другите...
То бива, бива, амаааа... Аман от тез парфюмни неволи...

# 556
  • София
ВечеПетя, защо не се напръскате както носите парфюм и да прецените дали ви допада. Често на китки, длани и други места парфюма не седи така, както ако се напръскате както се носи парфюм.

# 557
  • София
Привет, бях в The Mall и малко бързи скоростни впечатления.
Новия мъжки Гутие Скандал го има в Сефора:

Хубав е, но нещо не е мой тип - доста е ароматен - градински чай, лавандула и бели цветя, плюс кремави подправки. Това усещам. Може и да звуча луд, но намирам общ нюанс с Libre Intense Yves Saint Laurent.  Тествайте го, кой знае. За мен е унисекс и любителите на лавандула от модерен плътен стил, нека го тестват. Не е сладък изобщо.

Хареса ми Фордовата праскова - Bitter Peach - разбирам защо някои полудяват и подочувам в Делириум не могат да му смогнат с наличностите Simple Smile
Но ми се иска да похваля и още една невероятна праскова: Arabian's Secret White Manhattan

Много интересен и различен парфюм с великолепна праскова!

По темата кокос може да опитат - Habibi - тествам го за кой ли път и за кой ли път ми е уау по темата ром-ванилиня-пина-колада и тн

Докато споменавам кокос, Лерборарио имат нов парфюм - Cocco

Определно ми хареса! А за обслужането какво да кажам - дамата в магазина в Дъ Мол е толкова мила, симпатична и разговорлива, че няма как да не направи посещението на магазина приятно изживяване. Без да купя продукт, ме засипа от какви ли не мостри на различни продукти.

Намерих и едно малко интересно магазинче, където пробвах доста арабски съкровища, където ме отвя брутално

Supremacy Gold Afnan Perfumes / https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan-Perfumes/Supremacy-Gold-27351.html

Мирише ми на пудрени бонбони виолетки омешани с лукс ориент някакъв парфюм! Animal Heart Eyes CatAnimal Smile CatAnimal Heart Eyes Cat

Горещо препоръчвам някои парфюми от от Mango. Знам сега какви биха били реакциите ви, но видях, че имат 2 линии - специално Средиземноморска за жени и мъже са чудесни!
Дамските:

Мъжките:

Дамските от тази средиземноморска линия са ПРЕКРАСНИ! Някои от тях като Croisette d'Azur например, са изклюително фини и елегантни предложения за лятото.
Мъжките пък са много стилни летни предложения в ароматно-озонов стил, също много добре миксирани. Особено Santorini ме плени!
Струват 39лв 100мл - много стилни и класни шишета и кутии, въобще чудесен дизайн. За подарък са перфектни!

За bubanka - L'Erbolario Citrus не е спрян - наличен е 50мл / 46лв. Препоръчвам да тествате новите Чаени листа, както и Сребърния Букет.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 21:59 от Deetron

# 558
Благодаря за инфото за Mango, Deetron!
Парфюмите, които носят имена от брандовете на Индитех, никак не са за подценяване. Скоро купих дамски тройка - сет на Massimo Dutti - много красиви трийсетички с чудесни и трайни летни аромати. Има и подобен сет от три мъжки аромата. Евтини, непретенциозни на първо мирисане, а за цената си са направо трепач!
Ето ги моите:
Скрит текст:

# 559
  • София
С такъв кеф ви чета! Нищо не разбирам от парфюми, нищичко! Ползвам 2-3 ветерана и ме е страх да купувам други аромати от страх да не сгреша. Направо ми се иска да грабна някоя от вас и да я заведа в магазина, за да ми избере. Няма ли такива консултанти??? Ще върна жеста с аутфит - там ми е силата!

# 560
ВечеПетя, защо не се напръскате както носите парфюм и да прецените дали ви допада. Често на китки, длани и други места парфюма не седи така, както ако се напръскате както се носи парфюм.
Първо така го пръсках - не е моят. После почнах да пробвам всякакви други варианти. Иска ми се да го харесам явно. Но да, твоето мнение ми беше много полезно - очевидно не е мой аромат.

# 561
  • Germany
Deetron, чудесен преглед! Явно при вас са заредени много бързо всички новости, при мен още нищо от показаните от теб не е заредено. Имах големи очаквания за мъжкия Скандал, с тази прилика с Либре ме попари, но ще го пробвам, много съм любопитна. Кокоса на Ерболарио също ми е много любопитен, като знам какви гурмета прави марката- аргана, крушите и долчелисир са ми много любими техни изпълнения. Може ли да кажеш повече за него, ако ти се споделя? Аз харесах много и Foglie di Tè L'Erbolario, докато бях в България. Невероятно изпълнение на тема чай, топъл, с цитруси, подсладен, хармоничен, и много ароматен.  Нямам търпение да имам възможност да си го поръчам и него. Усещат ли се много белите цветя в Коко, има ли го лосионеното плажно усещане? Има ли сходство с Коко ванилия на Мансера? Знам че задавам много въпроси, но ми е интересно и ще се ориентирам добре Hug

На Манго парфюмите също изглеждат много любопитно, навремето имах Mango Adorably, който беше много революционен за времето си. С удоволствие ще потърся и тези да видя какво са направили, благодаря за препоръката.

develfen, този сет на Масимо Дути е страхотен! И аз много ги харесвам, и затова пробвам винаги непознат за мен парфюм, не се знае откъде ще изскочи хит!

magia, на мен един консултант в Дъглас в Хамбург ми  обеща лично да ми съдейства да му стана колежка, след много приятен разговор, в който аз му обясних какво всъщност продава той Joy. Винаги е приятно да говориш с хора, които са настроени положително към парфюмите.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 22:09 от kovatcheva

# 562
Благодаря за инфото за Mango, Deetron!
Парфюмите, които носят имена от брандовете на Индитех, никак не са за подценяване. Скоро купих дамски тройка - сет на Massimo Dutti - много красиви трийсетички с чудесни и трайни летни аромати. Има и подобен сет от три мъжки аромата. Евтини, непретенциозни на първо мирисане, а за цената си са направо трепач!

Тази тройка на Massimo Dutti наистина са неочаквано добро попадение. Съвсем случайно ги забърсах есента, докато се мотаех из магазина им. Търсех една рокля, която на живо се оказа голямо разочарование, но за да не си тръгна все пак капо: парфюмчета! 😆
Моят фаворит от трите е Evening Whispers, има нещо, което ми напомня Шанелската Мадмоазел, но по-меко и прибрано.  Другите два също са много комфортни за ежедневно носене.

Аз съм в пиперено-карамфилена нирвана. Една парфюмна душичка ме запозна с Velvet Love D&G неотдавна и оттогава все го мисля... до днес 😍
Отново творение на Родриго Флорес Ру (Sahara Noir ТF ❤️ и прекрасния свеж Sweet William Carner Barcelona ❤️, за който писах наскоро). Не знам как става магията, но на пръв поглед тези остри ароматни съставки пипер и карамфил правят много ефирен и мек воал, почти пудрен и по момичешки флиртаджийски в драйдауна. Освен цветчетата карамфил, усещам и подправката карамфил (той напълно липсва в Sweet William), което дава много приятна мека подправченост.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 07:22 от tuali

# 563
Здравейте  дами. Бихте ли ме насочили кой Mugler -е подходящ за лято? Ползвала съм само Alien 😁. от бранда.Тествала съм Аурата преди.По-спомен ,когато го тествах в Ук на прима виста ,хем ми хареса тази Аура,хем не 😄.Чета доста противоречиви мнения и се колебая дали нея или някой другите.Поръчах си няколко парфюма вече,но ми се иска да допълня колекцията си 🤣 с някой Mugler.Пък може и друг бранд.Малко съм на "вие"- с летни парфюми.Цитрусови и сапунени аромати не харесвам. Искам хем да е подходящ за влажен летен климат,хем съответно да е " нещо уау" 🤪🤪😄😄.  Май много искам 🤣. Благодаря ви отново предварително 🥰.Благодарение на вашите ревюта и препоръки се сдобих с хубави парфюмчета. На работа съм всеки ден и нямам възможност за тест в Дъглас и тн. .Успешен ден ви желая Simple Smile

# 564
Дами, мнения за Shiseido Ever Bloom? Никъде не намерих да го тествам.

# 565
Здравейте  дами. Бихте ли ме насочили кой Mugler -е подходящ за лято? Ползвала съм само Alien 😁. от бранда.Тествала съм Аурата преди.По-спомен ,когато го тествах в Ук на прима виста ,хем ми хареса тази Аура,хем не 😄.Чета доста противоречиви мнения и се колебая дали нея или някой другите.Поръчах си няколко парфюма вече,но ми се иска да допълня колекцията си 🤣 с някой Mugler.Пък може и друг бранд.Малко съм на "вие"- с летни парфюми.Цитрусови и сапунени аромати не харесвам. Искам хем да е подходящ за влажен летен климат,хем съответно да е " нещо уау" 🤪🤪😄😄.  Май много искам 🤣. Благодаря ви отново предварително 🥰.Благодарение на вашите ревюта и препоръки се сдобих с хубави парфюмчета. На работа съм всеки ден и нямам възможност за тест в Дъглас и тн. .Успешен ден ви желая Simple Smile

Angel Nova препоръчвам! Просто прекрасен за лятото. От Мюглерските този е моят фаворит Heart

# 566
  • Pazardjik
Amandel и аз за Angel разновидностите искам да питам,имам Angel Muse,но ми се ще и една звездичка да имам.На класическия EDP му познавам аромата,а за този Sucree и Iced star какво мислите?Как са като трайнос нали са EDT?

# 567

Angel Nova препоръчвам! Просто прекрасен за лятото. От Мюглерските този е моят фаворит Heart

Този ли?https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Nova-61519.html

# 568
Рени, аз класическият Angel никак не харесвам, Angel Muse бих носила зимата. Другите два, за които питаш, все още не познавам.
А пък Angel Nova ми харесва точно защото няма нищо общо с класическия. И при мен е с огромна трайност и излъчване. Много се харесва и от околните, все ме питат кой е парфюма.

# 569
Дами, мнения за Shiseido Ever Bloom? Никъде не намерих да го тествам.
Нищо особено и запомнящо се. Приятен флорал. Мускусна лека роза, гардения, жасмин. Като нещо от Chloe ми е, Love Story примерно. Или пък Lancome Idole (импровизирам, не чак буквално като тях, но в тоя дух)

Общи условия

Активация на акаунт