Отговори
# 210
Луна в близнаци какво означава? Rolling Eyes

# 211
  • Варна
Лъжливи сънища и грешни мнения.

# 212
Ученолюбивост, интелигентност, комуникативност... непостоянство, раздвояване...
Луната показва начина, по който се държим под влияние на емоциите си. Nature Last Quarter Moon With Face

# 213
Мерси! Blush

# 214
  • Варна
От лунните капризи очаквам неочакваното.

# 215
Зодиите и асцендентите лека-полека ги схващам, но като ми каже някой, че понеже Венера му е във везни, еди какво си... Confused

# 216
Май скоро не съм ви поздравявал с любимата ми песничка за средния... ъ-ъ-ъ изток.
От мен да мине - концертно !!!

# 217
Добро утро !
Зодиите не ги разбирам а и не си правя и труда да ги разбера - прекалено голяма и обширна наука е астрологията.

# 218
Добро утро!
Имам една супер дебела книга, дето тъй и не я прочетох докрай (за личните хороскопи). Оттам помня само едно - авторът беше супер възмутен от хората с Юпитер във втори дом (сред които и аз). Тия не си давали сметка колко лесно изкарвали пари в сравнение с другите, смятали го за нормално. Не само това, ами и харчели наглеците безразборно (пилеели). И какво ставало? После на мястото на изхарчените идвали още повече пари, което било много лошо. Защо? Защото тия (ние Wink) не сме си вадели поука! Ако бяхме били с Юпитер в друг дом, щели сме били да узнаем колко е трудно. Joy
Тц, тц, не разбрах, тоя човек що иска да ми е трудно и да си вадя поуки? Pensive Добре че наталният Юпитер си е там, където си е, и това ще е валидно до края на живота ми, че ако можеше, авторът щеше да го смени да видя кво е! JoyJoyJoy

# 219
Добро утро!
Лориии, целият ден ще ми е усмихнат, с твоя преразказ Simple Smile))

# 220
  • Агент под прикритие
Лори, някои хора са просто ненадминати в създаването на драма от нищото. Laughing
И докато едни се чудят как да я си я спестят на всяка цена, други, ако не я създават, то поне я пускат през парадния вход. 😁

Добро утро!

# 221
Мдааа... Grinning Тъй е. Човек трябва да се радва на живота! Изпихте ли кафето?

# 222
  • Варна
Мхм. Голямо беше. Чудя се дали имам време да си пусна второ.

# 223
  • София
Пия го, гледам морето, крякат ме чайки, слънце пече и ми е много добре.

# 224
  • София
Захващам третото. Simple Smile
И подпръснах даже, рано сабахлем. Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт