Отговори
# 315
  • София
Оооуууу, Бази! Моята непрежалима Ейми Heart

Аз нищо не търся, мен ме намират като мадагаскарско камъче.

# 316
Ейми е готина котарана. Беше. Амин.

Не ща камъни, нещо по-топличко за мен, моля.

# 317
Аз ще мрънкам, където и да се озовем, но после ще съм ок. Тя е скорпион, няма да мрънка, а директно ще действа. Grinning
Да, любимецът ми е Ларимар. Заради него започнах да колекционирам, но продължавам да го предпочитам пред всички. Blush

# 318
  • Варна
Кво е туй Ларимар...

# 319

Това е Ларимар. Heart

# 320
Оуу, много светло това. За мен някакъв тъмен камък. Лори?

# 321
Бази, какво искаш да символизира? Тъмни камъни много...

# 322
Мене, Тайче. Smile

# 323
  • Варна
Красив е.

# 324
Аз ще мрънкам, където и да се озовем, но после ще съм ок. Тя е скорпион, няма да мрънка, а директно ще действа. Grinning
Тай, ама как ме познаваш, а не сме се срещали. Какво ли ще е, ако се 😄 Трябва да внимавам.

До в къщи ще пътувам девет дни път с камили Sad  ... ужасни задръствания. Нали хората не пътуваха?!

# 325
Хризокола?
Елифф, трябва наистина. Повечето скоропиони ме обикват и си крият жилото, докато им се качвам на главата. Grinning

# 326
Рубин, Бази?

Той бил "царя на скъпоценните камъни". Приписват му свойствата да променя времето, да прочиства въздуха от микробите при епидемии (изобщо не се сетих по времето на ковида), да носи могъщество и уважение на владетелите. Grinning

# 327
Хризокола?
Елифф, трябва наистина. Повечето скоропиони ме обикват и си крият жилото, докато им се качвам на главата. Grinning
Оффф ... имам такава история с Везни. Малка подробност е, че беше мъж.

# 328
А аз не написах... Хризокола според някои статии е бил минералът на Клеопатра, наричан е и "мъдър камък". Blush Успокоява, вдъхновява, увеличава мъдростта.
Елифф, и аз имам подобна история с мъж скорпион, но и жените ме толерират. Grinning

# 329
Ето ви малко камъни от музея в Тутракан. При мен ива камъни от фракция, филц и чакъл.

Общи условия

Активация на акаунт