На пазар във Варна - тема 64

• 38 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Pea

Хиляди благодарности за инфото. Точно такова търсех. Отидох днес в магазина  (Кик), а там беше убийство, народът пазареше като за световно. Изглежда като пепко но една идея по - висока ценова категория. Успях да изкопая само два комплекта. Явно се купува този артикул защото точно ХЛите бяха опоскани. Взех и комплект от два чифта трикотажни боксерки, производител Бангладеш. Видях и боксерки шити от памучен плат, от години не бях виждала/Купувала такива.

# 106
Эдравейте.Ходихте ли на Еп в Спортната,колко са цените на билетите,утре има финали на ансамблите,искам да отида да подкрепя нашите момичета

redemi, намерих този сайт, но за утре не ми разрешава да погледна цените, а за днес го дава около 40 лв...
Не знам дали  е актуално ...
https://epaygo.bg/2468239385
В долният линк инфото е че са свършили билетите
https://narodensport.eu/2021/06/11/%D1%81%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%8 … %BB%D1%8F-%D0%BD/

# 107
  • Варна
Цитат
...Видях и боксерки шити от памучен плат, от години не бях виждала/Купувала такива.
Такива се предлагат и в Ню Йоркър, reserved, h&m. В малки магазинчета за бельо също, но рядко. В немските магазини също има, доста накупих от там, бяха по 5 лв., но няма пълна номерация, трябва да се проверява периодично.

# 108
Аз търся положителни отзиви за оптика с богат избор на рамки и неголяма надценка на стъклата.  По възможност като локации са ми перфектни моловете или центъра около Гръцката.
Очила последно сменях през 2013 и нещата 100% са се променили, та търся пресни мнения.

# 109
  • Варна
40 лв са билетите, мисля че бяха обявили, че са свършили за събота и неделя. Днес бях там, тук таме сякаш имаше празни места, макар че сме през място /на 50% залата?/.

# 110
Аз търся положителни отзиви за оптика с богат избор на рамки и неголяма надценка на стъклата.  По възможност като локации са ми перфектни моловете или центъра около Гръцката.
Очила последно сменях през 2013 и нещата 100% са се променили, та търся пресни мнения.

Оптика Катрин на Шишковата градинка. Последните 7-8 години правим очила там, и аз и децата. Имат и скъпи рамки и стъкла, но имат и бюджетни. Правих очила преди месец. Казах им че не искам супер скъпи стъкла. Предложиха ми стълка, които са български  - произвеждат в бг с немска техника, правят се индивидуално. Около 70 лева ми струваше едно стъкло а по принцип аз имам и голям диоптър и астигматизъм и стъклата ми са по-принцип скъпи.

# 111
  • Варна
Аз търся положителни отзиви за оптика с богат избор на рамки и неголяма надценка на стъклата.  По възможност като локации са ми перфектни моловете или центъра около Гръцката.
Оптика Ювеле, срещу общината. Имат доста богат избор на рамки.
Оптиките в мола пък са с по- големи отстъпки за стъклата. Така че разгледай и прецени.

# 112
  • Варна
Оптика Ювеле, срещу общината. Имат доста богат избор на рамки.

+1
Наскоро аз и щерката си правихме там очила. Имат и разни промо пакети от 49, 79, 99 лв.
Жената е много любезна.

# 113
Момичета, къде в района на Колхозен пазар, Гранд мол или Център мога да намеря предпазни маски от плат, но добре скроени и още по- добре да има различни размери. Всички до сега са ми големи. Може би в магазин за мода ще има, но все пак и да не са над 10-12 лева.

# 114
  • София
Миналото лято си купих текстилни маски от магазин на ул.Д-р Пискюлиев, в долната част, до ул.Никола Кънев, в съседство на магазин "Дрога". Цялата врата беше окачена в маски. Имаше и размери за деца и възрастни. Цената беше 4лв. Добре скроени, удобни. Тези дни не съм минавала от там и не съм сигурна дали все още съществувамагазина. Мога да мина по-късно. Толкова често си сменят наемателите...

# 115
  • Където си поискам:)
Някой да е ходил във Фармадент, да сподели впечатление от зъболекарите там?

Ходих миналата година там при хирург, д-р Душев, за ваденен на мъдрец. Нямаше болка, изключително внимателен човек. Клиниката е чиста и приятна, правят ти първо панорамна снимка , която могат да ти изпратят на мейл за да си я имаш. Правят ти и история и досие при тях, което е удобно за последващи посещения. Факт е, че не съм ги посещавала за пломба или нещо по- леко и не знам дори и какви са цените, защото ходих към Булстрад.

# 116
Миналото лято си купих текстилни маски от магазин на ул.Д-р Пискюлиев, в долната част, до ул.Никола Кънев, в съседство на магазин "Дрога". Цялата врата беше окачена в маски. Имаше и размери за деца и възрастни. Цената беше 4лв. Добре скроени, удобни. Тези дни не съм минавала от там и не съм сигурна дали все още съществувамагазина. Мога да мина по-късно. Толкова често си сменят наемателите...

Много благодаря! Ако минеш от там ще се радвам да споделиш дали все още продават маски, а и аз ще проверя тези дни.

# 117
Скрит текст:
Някой да е ходил във Фармадент, да сподели впечатление от зъболекарите там?

Ходих миналата година там при хирург, д-р Душев, за ваденен на мъдрец. Нямаше болка, изключително внимателен човек. Клиниката е чиста и приятна, правят ти първо панорамна снимка , която могат да ти изпратят на мейл за да си я имаш. Правят ти и история и досие при тях, което е удобно за последващи посещения. Факт е, че не съм ги посещавала за пломба или нещо по- леко и не знам дори и какви са цените, защото ходих към Булстрад.
[/spoiler]

Благодаря много за мнението! Мен точно и за мъдрец ме интересуваше, ако се наложи вадене, понеже много ме е страх.

# 118
Момичета, имате ли отзиви за офталмолог доц.Бинна Ненчева?

# 119
  • Варна
Нямам, но съм много доволна от очната, която посетих миналата седмица и тази пак ще ходя. Ако желаеш, пиши.

Общи условия

Активация на акаунт