На пазар във Варна - тема 64

• 37 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Къде, точно се намира Историческия парк? Около Варна няма подобна бутафория.
На около 25мин е от Варна по магистралата, след Девня слизате на отбивката за Провадия.

# 556
  • Deutschland/HE
"Исторически парк" е до с. Неофит Рилски, вижда се от магистралата.

# 557
Някой ходил ли е на плажа в Аспарухово ? Водата става ли за къпане? Миналата година заради тръбата не сме стъпвали там, та се чудех сега какво е положението.

# 558
И аз препоръчвам д-р Дечева от Св.Н Чудотворец, дъщеря ми я посещава, познаваме я, а Хай препоръча д-р Славова от МЦ Санита жк Младост 2.

# 559
  • Варна
Отдавна го строят и промотират този Исторически парк. БГ филмът “Диви и щастливи” частично е сниман там, тоест не е скорошен проект. Вижда се от магистралата. Очаквах много повече за цената на семеен билет от 70 лв. Бутафорно е, да. Децата се забавляваха. Комбинирахме с Мадарски конник и това малко оправи вкуса ми. Не мога да разбера  този тип реставрация в БГ и репродукция на епохи с техните отличителни белези- отдалеч всичко крещи, че няма общо с реалността и е съвременно направено. Такова чудо не съм виждала никъде другаде! Наскоро бяхме и в Музея на Васил Левски в Троянски манастир- пълна пародия е всичко зад предпазното стъкло, уж автентично ползвано от Апостола! Децата засега се радват, но след години ще осъзнаят, че всъщност нищо не ни е останало запазено и отдалеч личи намесата на съвременния Ганьо.

# 560
Има ли някъде пасти за зъби Az?
Италиански са, така че предполагам в някой магазин за паралелен внос?

# 561
Има ли някъде пасти за зъби Az?
Италиански са, така че предполагам в някой магазин за паралелен внос?
Имам някакъв спомен, че съм ги виждала и в магазини My Best, забелязах и други вносни продукти там, също и хранителни. Имат магазин на Железкова (до него пък има магазин Борн, може и там да видите) и долу на кръстовището Ген. Колев и Чаталджа, до Балев био маркета.

# 562
  • На ръба..
Тази година някой ходил ли е на плаж на Ривиера и знае ли колко е входа, как вървят цени на чадъри и шезлонзи.. без кола сме.

# 563
И аз препоръчвам д-р Дечева от Св.Н Чудотворец, дъщеря ми я посещава, познаваме я, а Хай препоръча д-р Славова от МЦ Санита жк Младост 2.

Само за инфо: Преди 2 седмици звънях за да си запиша час за д-р Славова и нямаше часове до края на месеца. Сега сигурно ще са се изместили още напред във времето , но все пак разбира се не пречи да проверите.

# 564
  • Варна
Аз търся добър детски очен за профилактичен преди 1ви клас.
До сега ежегодни им правиха в градината, но искам и аз да го заведа преди училище.

# 565
  • Варна
Детски очен център Изгрев, с две ръце. Дори да не успеете за д-р Светла Николова, д-р Люцканова е също много внимателен, компетентен специалист.
Сега видях съобщение във ФБ страницата им относно записване на часове за август.
“Няма да работим от 19.07.2021г. до 31.07.2021г. Часове за преглед ще записваме ежеседмично като започваме на 02.08.2021г. в 9.00 часа. 🌞”

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 18:54 от Blue Turquoise

# 566
  • Варна
И аз съм доволна от очен център Изгрев, от д-р Люцканова

# 567
Някъде да сте виждали из града място, където има акумулаторни колички/ мотори, които срещу заплащане децата карат? Преди имаше на площад Съборни, но отдавна не съм виждала там да ги изкарват.

# 568
Знаете ли дали в РЗИ поставят ваксина на Джонсън? Намерих някакъв телефон да питам, ама никой не отговаря.

# 569
Знаете ли дали в РЗИ поставят ваксина на Джонсън? Намерих някакъв телефон да питам, ама никой не отговаря.

А мен ме интересува за Модерна дали поставят някъде......

Общи условия

Активация на акаунт