Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Имаше до нас Т Маркет, който закриха преди 2-3 години, не ми е идвало наум да купувам месо оттам. В последно време или в други магазини може и да е хубаво месото. Аз съм купувала само пакетирани неща или нещо за домакинството.

# 571
не мога да редактирам предния си пост, но:

Шаранът в Кауфланд  е български произход, яз. Твърдица. Вкусът още не мога да коментирам, но е свеж-охладен, от 04.12 пакетиран, 5,45 лв./кг -   от 1 200, 1500 кг. и нагоре.

п.п. Нашите шарани  във Варна Blush са от яз.Твърдица, пакетирани в Бургас, че е по-близко.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 14:12 от Sanea

# 572
не мога да редактирам предния си пост, но:

Шаранът в Кауфланд  е български произход, яз. Твърдица. Вкусът още не мога да коментирам, но е свеж-охладен, от 04.12 пакетиран, 5,45 лв./кг -   от 1 200, 1500 кг. и нагоре.
В сайта пише яз. Церковски
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00051951.html

# 573
  • Sofia
Ужасно горчи 😤

Вчера го купих за чийзкейк.Добре ,че го пробвах леко,отвратително е...сигурно не е съхранявано правилно.Бях взела пробно преди седмица и беше много вкусно.
Утре ще пробвам да го върна.

# 574
  • в сърцата на децата <3
И от снимката личи, че е развалено с този цвят по краищата. Ако не приемат рекламацията в магазина (което е възможно), пишете на производител със снимки на партидите и ако пазите касов бон - идеално. Обикновено си правят проверки по пътя от мандрата до магазина и все някъде не е съхранявано правилно.

# 575
  • Sofia
Пазя бележката.
Редовно пазарувам от този магазин.
До сега всичко е било наред.
Трябваше вчера да ми “светне”,защото като го сложи на плота изтече течност от пакетите и продавачката ми ги сложи в плик.Явно си е знаела,че не са много ок 🤨
Яд ме е ,че пазарувам всяка седмица от там,по 30-40-50лв все харча и да ме прецака така 😤

# 576
  • Варна
Продуктите на "Киселово" са вредни ментата. Няколко пъти им спираха производството, с глоби. Мандра няма. Склад в селска къща, където се препакетирват артикули, с неясен произход.

# 577
  • София
Скрит текст:
Пазя бележката.
Редовно пазарувам от този магазин.
До сега всичко е било наред.
Трябваше вчера да ми “светне”,защото като го сложи на плота изтече течност от пакетите и продавачката ми ги сложи в плик.Явно си е знаела,че не са много ок 🤨
Скрит текст:
Яд ме е ,че пазарувам всяка седмица от там,по 30-40-50лв все харча и да ме прецака така 😤
Ето такива номера най-мразя! Вместо продавачката сама да предположи, че нещо не е наред, да предложи замяна и да остане един доволен клиент, тя го мята в плик и готово, проблемът е решен. Най-обичам също да дръпне пакета силно, да започне да се сипе сол, захар, брашно по плота, да хване един плик и да го метне в него. Нито ме пита, дали съм ОК с такава стока, ще я заплатя ли, искам ли смяна, няма братче.

# 578
  • Далечният изток
И точно това крема сирене си е скъпо за този клас, мисля, че за 1,80 лв. съм го вземала. За сравнение лидълското е на цена 99 стотинки и е чудесно за мен.

# 579
  • Sofia
Първото което взех преди 2 седмици за проба беше 1,25лв,вчера беше по 1,50лв/бр

# 580
  • София
Първото което взех преди 2 седмици за проба беше 1,25лв,вчера беше по 1,50лв/бр
Тц, цените изобщо не са нагоре, ама изобщо. Да не си помислиш нещо.
Рядко вземам крема сирене, но последно бях доволна от Arla (2лв и нещо по спомен). Тези във фолиевите опаковки ги избягвам. Преди много време така се бях излъгала с крема сирене на Хранинвест заради опаковката (напомня тази от едно време) и го изхвърлих. Ако e за директна консумация, у дома се харесва Филаделфия original.

# 581
  • Sofia
Телешка саздърма купена от Мм...сега я отворих,мирише неприятно,пробвах  малко - безвкусна,няма сол и подправки..и пълна с някакво жилести неща 🤮

# 582
Почти не купувам колбаси, но реших да взема от вакуумираните крайчета сурово сушен в Лидл.
Само с жили го натъпкали германците. Иначе ме изненадаха с вкуса - допадна ми.
Последната луканка на Pikok също много жилеста, за разлика от предните пъти.

# 583
Почти не купувам колбаси, но реших да взема от вакуумираните крайчета сурово сушен в Лидл.
Само с жили го натъпкали германците. Иначе ме изненадаха с вкуса - допадна ми.
Последната луканка на Pikok също много жилеста, за разлика от предните пъти.
Зелена серия в Лидъл луканката е доста добре.

# 584
Продуктите на "Киселово" са вредни ментата. Няколко пъти им спираха производството, с глоби. Мандра няма. Склад в селска къща, където се препакетирват артикули, с неясен произход.
Киселово, Кичево, Саяна, Бор Чвор...там е страшно!
Ако бяхме нормална страна с нормални контролиращи органи, тези продукти дори не биха помирисали пазар. Но в Бг не само че са на пазара, но се продават масово във вериги като Кауфланд, Лидл и Била. И нищо неподозиращи хора тровят семействата си, без дори да съзнават какво правят.
Дано дойде време и в тази сфера да се сложи ред и някои "производители" да бъдат директно заличавани от пазара.

Общи условия

Активация на акаунт