Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 622
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Зелена серия в Лидъл луканката е доста добре.
Това на "Родна стряха" ли е?

# 586
Зелена серия в Лидъл луканката е доста добре.
Това на "Родна стряха" ли е?

Не, тази е.

# 587
Ох, аз за същата писах. Този път ме разочарова.
Досега все от нея съм купувала и даже я препоръчах преди време.

# 588
Рядко стъпвам в Лидъл,последната закупена такава беше преди 2седмици беше добре.Може би е и до вкус вече.

# 589
Продуктите на "Киселово" са вредни ментата. Няколко пъти им спираха производството, с глоби. Мандра няма. Склад в селска къща, където се препакетирват артикули, с неясен произход.
Киселово, Кичево, Саяна, Бор Чвор...там е страшно!
Ако бяхме нормална страна с нормални контролиращи органи, тези продукти дори не биха помирисали пазар. Но в Бг не само че са на пазара, но се продават масово във вериги като Кауфланд, Лидл и Била. И нищо неподозиращи хора тровят семействата си, без дори да съзнават какво правят.
Дано дойде време и в тази сфера да се сложи ред и някои "производители" да бъдат директно заличавани от пазара.
Може ли по-конкретно за бор чвор. Какво знаете за тях? В момента купувам безлактозните им продукти.

# 590
Рядко стъпвам в Лидъл,последната закупена такава беше преди 2седмици беше добре.Може би е и до вкус вече.
Вкусът си е добре, но за разлика от предишните пъти е с прекалено много жили. Още се
прехвърля из хладилника. Преди две години я открих и в редките случаи, когато съм купувала, все
си е била хубава.

# 591
Никога не купувам българско крема сирене. Филаделфия ми харесва, понякога взимам и от Лидл. Също от Лидл съм взимала нарязана пакетирана луканка на Родна стряха, не е лоша.

# 592
Специално крема-сиренето и аз избягвам българско. Сигурно има и нормални производители, спазващи норми и санитарни изисквания, но преди години, човек работил пряко в такъв производствен цех/ явно от тези измислените и "страшните"/, ми е разказвал как са ги карали работниците вътре в сместа за готовата продукция да сипват и разбъркват вече бракувани и върнати от търговците крема-сирена, и наново да ги препакетират за "да са в срок на годност". Animal Frog И оттогава спрях да ги купувам.  Пак казвам сигурно има и съвестни бг. производители, но не ми се рискува.

# 593
По темата за крема сиренето и аз ще се включа, но с изварата на Родна Стряха от Лидл. Миналата година купих. В кофичка. Вътре имаше муха. Реших че не е невъзможно да се случи..просто късмет. Изхвърлих изварата. Скоро след това пак купих. И пак имаше муха!!!!..Е вече не купувам!🥴🥴

# 594
По темата за крема сиренето и аз ще се включа, но с изварата на Родна Стряха от Лидл. Миналата година купих. В кофичка. Вътре имаше муха. Реших че не е невъзможно да се случи..просто късмет. Изхвърлих изварата. Скоро след това пак купих. И пак имаше муха!!!!..Е вече не купувам!🥴🥴
3 опит имаше ли,мухите да не са били към промоцията?

# 595
  • софия
Чувала съм за изтеклия срок на бонбоните Линдт, че ги претопяват и пак наново.. ама за тях правя изключение и си купувам. Крема сиренето отдавна не е като това от детството ми. По подобен начин останах разочарована от Таралежките, така любими за мен като дете.

# 596
Чувала съм за изтеклия срок на бонбоните Линдт, че ги претопяват и пак наново.. ама за тях правя изключение и си купувам.
Мога да си представя как събират бонбони с изтекъл срок на годност от цяла Европа и след това ги претопяват и ги пускат наново...Щото така ще им е по-евтино сигурно!
Каквото е интелектуалното равнище на потребителите, такива са и продуктите, които им се предлагат! Проста пазарна логика!

# 597
  • софия
Чувала съм за изтеклия срок на бонбоните Линдт, че ги претопяват и пак наново.. ама за тях правя изключение и си купувам.
Мога да си представя как събират бонбони с изтекъл срок на годност от цяла Европа и след това ги претопяват и ги пускат наново...Щото така ще им е по-евтино сигурно!
Каквото е интелектуалното равнище на потребителите, такива са и продуктите, които им се предлагат! Проста пазарна логика!
Може би беше нужно да обясня, че става дума за магазините на Линдт, и по точно кръглите насипни, благодаря, Вие сигурно сте някакъв експерт!

# 598
Бонбоните Линдт у нас ли ги претопяват или в Швейцария?

# 599
  • софия
Бонбоните Линдт у нас ли ги претопяват или в Швейцария?
За по-евтино в Нидерландия.

Общи условия

Активация на акаунт