Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Юни 2021 (Тема 11)

• 87 089
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 290
Pink, непоискан съвет от мен, но от добри чувства- боядисай си веждите. Има много голямо разминаване от цвета на косата и този на веждите. На първата снимка няма такъв дисбаланс, (ако искаш да направиш срванение) и съм сигурна, че ще станеш още по- неотразима. Смея да го напиша, защото и аз бях така преди.

# 1 291
Нищо не сте изтървали. Показах снимката на майка ми и тя ме пита коя е тази жена Joy

# 1 292
Благодаря за съвета Heart Mariat, но на първата или на втората?  Мен повече ме дразни контраста на втората. Но тук и филтъра също ги променя.
Истинският ми цвят коса е тъмно кестеняво към черно, а веждите са си черни. И мен ме дразнеше това и винаги когато се изрусявах естествено боядисвах и веждите по светъл тон, но ми омръзна тази игра. В последно време слагах по тъмни кичури или балеаж за да избегна боята на веждите. А веждите ми са гъсти и плътни, въобще не ги харесвам, хората се оплакват, че с възрастта и скубането им оредявали, при мен няма такова нещо. Все едно ги поливам!

# 1 293
  • София
Нищо не сте изтървали. Показах снимката на майка ми и тя ме пита коя е тази жена Joy

🤣🤣🤣. Ще взема и аз да се щракна и да се направя хубава 😆

# 1 294
Да, за втората снимка говоря- там има контраст. Но сега разбрах, че на втората снимка не си с истинския си цвят на косата на нея, значи няма и проблем. Simple Smile

# 1 295
При мен пък такава разлика в цвета на веждите и косата е имало винаги. От ранно детство. Тогава бях сламено руса с тъмни вежди. Постепенно косата ми потъмня до тъмно русо / светло кестеняво (не зная къде е точно границата), но и веждите ми потъмняваха и са си направо черни.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 20:52 от pep_si

# 1 296
То, природата си знае думата. Ама като се намесим с къните/боите по косите си трябва и пипване на веждите. Няма да забравя след едно къносване как се изплаших когато поисках да се порадвам на новия си цвят коса, а се ошашках от сивите си вежди.

# 1 297
Днешния Outfit..Wink

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 17:08 от Angel_wing

# 1 298

🤣🤣🤣. Ще взема и аз да се щракна и да се направя хубава 😆
Дай снимка и ще те направя неземно красива Simple Smile

# 1 299
И моят Outfit от днес. Без филъри и филтри.
…….

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:53 от MagniМ

# 1 300
Не си казала не сме ти сложили Simple Smile.

# 1 301
  • Sofia
Ох, Магни, в гръб си на 18!

# 1 302
Magni,  на колко си години, направо ме шашкаш с това тяло..🙄

# 1 303
Момичета, някоя от вас пазарува ли от Best Secret, ако може да ми прати покана, моля!

# 1 304
Момичета, някоя от вас пазарува ли от Best Secret, ако може да ми прати покана, моля!
Задължително ли е да си поръчал вече за да можеш да пращаш покани?
Аз не съм купувала още нищо.

Да, сега прочетох, че трябва. Съжалявам, Стрина!

Общи условия

Активация на акаунт