Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 059
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
Аз няма да мога да дойда!
Съжалявам
Embarassed

# 211
Аз няма да мога да дойда!
Съжалявам
Embarassed

Жалкооо  Cry И Аник няма да успее. Не огат още да влязат в София от Банско
Други отпаднали?

# 212
нати аз преди два дни чух, вчера се свързах и ми казаха, че няма група за нашата възраст (четете на Елито  Joy), казаха че ако се събере група ще ми се обадят. След около 15 минути им събрах група...отиваме в събота да се видим, разпитаме и запознаем и ако е всичко наред да започнем занятията. Ох, исках да кажа още не сме ходили  Whistling

# 213
момичета вижте тази тема, която пуснах, ако можете да си кажете и вие мнението  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=138562.0

# 214
Момичета и аз отдавна не съм писала ,но нямам никакво време.
Ина4е сме добре детето расте прави бели . За съжаление изцяло си оправдава името засега  Mr. Green
И такива неща най - после ни изби 9-я зъб Simple Smile засега мога да кажа 4е предкътника изби сравнително по лесно от резците  newsm78
Целувки от нас отивам да спинкам 4е съм сма4кана Simple Smile
А как ли са мамите с по три дечица направо незнам.

# 215
Мерси много на всички мами, които дойдоха на събирането   bouquet  Hug  Hug
Беше unbelievable

# 216
  • Пловдив
Ами снимки за нас чакащите? Wink

# 217
  • София, в полите на Витоша
Мерси много на всички мами, които дойдоха на събирането   bouquet  Hug  Hug
Беше unbelievable

Аре па ти , вместо да тичаш при Командира, висиш във форума... Joy

Ами снимки за нас чакащите? Wink

Ааааааааааа, снимки само от Лулуто, тя запамети миговете , ама утре сигурно...

Да кажа за протокола- беше страхотно, предлагам да стане традиция да се събираме един път месечно- предложете кога в зависимост кой кога се опаричва- в началото или в края на месеца!!!! Толкова готини жени , направо супер- говорихме за свекърви, за мъже, за лайна, за мъже , за прохождане, за мъже, за никнене на зъби, за мъже, за проблеми, за мъже, за данъци, за мъже, за бременност, за мъже и изобщо за много неща и за мъже ... hahaha

Хайде цунки, моят ме видя жива и заспа... Отивам да видя какво дават по XXL Joy

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 01:09 от pipi67

# 218
Честит Първи Сняг и на варненци  Nature Snowman

# 219
  • София, Младост 3
Привет и от мен!

Не мога просто да не драсна някой ред, най-малкото за да благодаря на всички, които дойдоха на срещата, за хубавата вечер - за приятната компания и сладката приказка...Естествено времето никога не стига да се обсъдят всички важни въпроси - тя Пипи много добре ги е поизброила  Grinning

Пипи, благодаря и за приятното прибиране вкъщи!   bouquet

Не знам за вас, но мен тези срещи страшно ме разтоварат и зареждат...Предполагам че на всички така ни действат!

Честит първи сняг!

Хайде хубав ден! Прекрасен уикенд! Да си нацелувате дечковците от нас  с Тити!   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 220
  • Остров Приятелство
Цитат
Да кажа за протокола- беше страхотно, предлагам да стане традиция да се събираме един път месечно- предложете кога в зависимост кой кога се опаричва- в началото или в края на месеца!!!! Толкова готини жени , направо супер- говорихме за свекърви, за мъже, за лайна, за мъже , за прохождане, за мъже, за никнене на зъби, за мъже, за проблеми, за мъже, за данъци, за мъже, за бременност, за мъже и изобщо за много неща и за мъже ... hahaha
hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
И на меееееееееееееееен много ми се хареса.Да, и аз искам да се виждаме като традиция, ама знам ли го моя кога ще пътува - ама к'во, когато мога тогаз Hug
И понеже си говорихме как трябва да се отпусна, еееее добре, че не се..................станахме този път не в 6, а оооо едва в 4 Crazy.Такава игра падна и токова каране, ама кой ли ме чува и до сега не спи, а сме на детски Р.Д. от 10.30 ooooh!
Така ми се спи, че........ама така е който си има деца да си ги гледа, казва моята добра леля!
Хайде приятен Ви ден!

# 221
  • Пловдив

говорихме за ... за мъже, ... за мъже , ... за мъже, ... за мъже, ... за мъже, ...за мъже, ... за мъже ...и за мъже ... hahaha

Вий друга тема нямате ли   rotfImao
Ние нямаме сняг. Имаме слънце и вятър ... и май има и студ, ще видя след 15 минути, че имам работа, обличам бубулечката и излизаме на вятъра   cold

# 222
  • Sofia
Привет!

Срещичката беше както винаги на ниво. Специални поздрави на организатора   bouquet
Аз съм ЗА да си ги направим традиция, но ако може  да са от по-раничко  Blush че днес едвам гледам  Tired
Снимки чакаме от Лулу ( дано само днес няма активност във форума за фотошоп  Twisted Evil )
Поли, темичката е ценна. Аз си бях вадила списък с такива магазини, но съм го затрила някъде.  Sad
Днес май ще има слънчице  Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 10:31 от taigi

# 223
Ех... вие (както винаги ) сте си изкарали супер. Ако знаете как ви завиждам  Embarassed не с лошо де  Embarassed. Аз все не намирам начин да се класирам за срещите  Cry а толкова ми се иска  Sad. Поне на снимки се надявам да се нагледаме  Rolling Eyes Party

# 224
Поли в бг-мама има и майки, които продават маркови дрешки от изброените носени, а понякога и нови

Общи условия

Активация на акаунт