Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 074
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
Хубаво жилище сте си спретнали, Дани! Чудесно е!  Hug И аз така си мечтая за наше, но... засега по квартири.

Дейзи, ще се оправи малкият ви Дар  Hug Но наистина е добре да отидете за още 1-2 мнения. Целувки   bouquet

Да си кажа и аз дертовете  Joy

Днес говорих с една съседка и тя ми каза, че училището, в което сме записали малчо е страхотно. Било от най-добрите в квартала. За детската градина обаче се въздържа. Каза, че не извеждали децата много навън  Confused Препоръча ми една друга наблизо, но с тези дъъъъъъълги списъци... Чудя се има ли смисъл, особено, ако ми кажат, че очакват да се освободи място след година  Confused  Утре все пак ще звънна и ще проверя колко се чака и цената. Иначе да се похваля от съседите си  Grinning Безкрайно мили и приятни са Hug

Момичета, майка ми пристига в неделя и съм много доволна.  newsm44 Ще имаме повече време с мъжо за романтични вечери и разходки. Ще поотпуснем за месец и половина, че не помня откога не сме излизали само двамата. И с приятели сме запланували едни излизания... Ох, ще поскитаме  Joy

# 76
  • Варна
Добро утро на всички!
Аз съм тук и попрочитам темичката, но за писане хич не ми остава време Sad На работа е натоварено напоследък, а вечер хич и не ми се сяда пред компютъра...
Дани, разгледах снимките, много хубаво е станало, уютно Laughing ,стана ми интересно децата как успяват да спят в една стая, в смисъл не се ли будят един друг? newsm78
Пепи, дано си изкарате хубави мигове заедно с половинката, че в един момент много започват да липсват тези неща, особено ако те завърти ежедневнието...
Дейзи, моля се Бобчо да се оправи бързо  Praynig Прегръдки от нас!  Hug

Сега малко и за нас с Мони  Laughing Зъбите вече са 12, с току що пробили 4те кучешки отгоре и отдолу, направо съм ей така  #Crazy от хилядите ставания през нощта.
При нас "не" е за дистанционните и мобилните, макар да си има нейни за игра, винаги предпочита нашите, затова и аз смених вече телефона, че предния се беше наводнил  Heart Eyes Все още е на етапа всичко в устата, и забраните са свързани с това кое е опасно за лапане. Програмата й за деня е след всяко ставане от сън, с нови сили, да изкара всичко възможно от чекмеджетата и да ги разнесе по стаите  Laughing Голямо е сладурче, учи разни номера, изобщо много ме разсмива  Heart Eyes

# 77
Здравейте и от нас но много набързо Simple Smile
Добре сме с 8 зъба сме все още  Mr. Green 
За спането : Ние продължаваме да не спим. Изявяваме желание да се храним сами т.е. докато не хване лъжицата не отваря устата . Толкова от нас че ве4е искаме да излизаме и сме нетърпими .
Целувки.

# 78
Алекс, свикнаха да са в една стая и няма проблеми. По принцип и тримата спят по цяла нощ и не се будят, но в началото се случваше Анди да не може да заспи лесно или да се пробуди 1-2 пъти през нощта, но Тони и Цвети като заспят - тъпан да им бия, няма да усетят  Crazy. Сутрин не знам кой се буди първи, но аз ставам към 8.30 и обикновено се хилят и играят (Тони и Цвети подават играчки на Анди в леглото, а той ги хвърля и купонът е голям). След това Тони и Цвети ги пускам на градина (имам помощник за воденето и взимането от градината), а Анди си доспива. По - нататък момчетата ще са в една стая, а Цвети - в отделна (там където сега е кабинет). Кабинетът трябваше да е на второ ниво, но съседите не дадоха подпис да си направим дупка в тавана и да направим още една стая + баня на второ ниво. Таванското помещение ни се пада точно над хола и дори проект се изготви и всичко, но тук са само пенсионери и не се съгласиха, защото се притесниха да не бутнем кооперацията  Rolling Eyes. Надявам се догодина да са на друго мнение и да може да си пробием тавана, така ще има още една самостоятелна стая.
Аз отивам да готвя.
Фрики, ако има на кого да оставя децата, ще дойда на срещата, но към 20.30, защото имам и час в залата. Ще се радвам да се запознаем с теб, най-накрая  Hug

# 79
Супер Дани, аз към 6.30.... 7 ще отида, според зависи кога се прибере мъжа. Оставям на теб да ме разпознаеш, аз може да съм напреднала с материала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 80
Дани супер ви е жилището   bouquet Надявам се да ви разрешат и дупката в тавана, не вярвам това да ви срути сградата пък и не е във ваш интерес  hahaha И аз се позачудих за дребните как спят на едно място, но явно го могат децата  Joy

Дейзи
на мен откакто искаха да ми правят операция от апандисит, после да ми извадят тръбите или матката, а може би яйчниците и с еоказа вирус атакувал стомаха не вярвам, докато не чуя поне от 3 места и тогава пак имам много на ум  Crossing Arms Исках да кажа подкрепям всички, които са ти писали да идете за още мнения.  Praynig

Пепи
страхотно е, че майка ти пристига  Hug откога си я чакате  Heart Eyes Успех с градината!   bouquet

Алекс като ви гледам трябва да обявим и награда за първите излезли 20 зъбчета  hahaha Гледам и при вас е весело  Joy

Аз направих глупостта да изляза с мокра коса и сега си нося последствията  Mr. Green

# 81
Дани, страхотен е апартамента!  Peace

# 82
Дани-супер е апартамента. PeaceАма как си ги снимала тримцата как спинкат сладко Hug
Аз съм с дископатия TiredВчера бях на скенер и потвърдиха.Но отказах да ми бият инжекции, предпочитам първо с упражнения да пробвам, масажи и т.н.
Иво е със запушен нос-отдавна не се беше случвало.Дано не е като миналата година-надявам се да мине бързо, иначе ме чака дълга зима с аспиратор, капки и физиологичен разтвор Tired #Crazy
Днес времето е супер.  Nature Sunny  Nature Partly SunnyПък аз съм на зъболекар Twisted Evil
Ох, писна ми от доктори.
Приятен ден  bouquet

# 83
Дани, много е хубав апартаментът! Баните са фантастични  Hug
Естествен паркет ли е на пода? Габър?

# 84
Дани, много добре сте се устроили, много хубави моменти вкъщи, ви пожелавам!

Майка ми е болна и няма кой да гледа звяра тия дни  Twisted Evil - жертва съм вкъщи. За малко се вяснах сега в офиса, иначе търча до парка. Мони ми се струва киселка напоследък или просто е ужасно разглезена. Често се тръшка и почти реве безпричинно, само се мръщи, и трудно успявам да й угодя. Това не иска, там не иска, изпъва се назад и се тръшка. Не вярвам да го има при друг. Защо ли прави така?  Sad Или аз нещо не мога да се справя .... понякога й казвам "не", когато може да се удари или нарани. Предпочитам да не я глезя много, да не стане някоя лигня и да ми реве по улиците, както съм виждала ужасни сцени. Може би затова пък свекър ми ме обижда уж на шега, но на мен ми става много криво .... и не искам да настройва детето против мен още отсега. Ако не се усети скоро, ще му кажа  Crossing Arms.

Пазете се от болести и вируси, много е неприятно, само здраве!  Hug

# 85
  • Варна
Еци, и адашката е същата с тръшкането, макар и не много често. Но когато се инати, така се извива и огъва, пробвам да я сложа да седне в количката например, тя се изхлузва и още малко ще тупне на земята, иначе от ръцете ми пак така се изхлузва, в същото време или реве или крещи  #Crazy

# 86
 Joy Joy девойки с характер  Simple Smile
Дарко също се огъва така, но аз го залъгвам със солетка или нещо друго и го завръзвам веднагически. Напоследък се огъва така и в столчето за кола, сигурно защото вече се усеща, че ще го водя в яслата  Confused Но пък там вече се успокоява.
Дейзи, това ми прозвуча като светлина в тунела, дано се потвърди и от друг лекар. Аз също се ядосвам на педката понякога, че ме претупва, но като гледам какво става пред кабинета й, направо се чудя как издържа  Whistling
Днес ни биха ваксината, която пак не разбрах за какво беше  Blush дано не  реагира нещо малчо  Praynig
Мечо пух, и на теб ти се събра доста. Стискам палци. Това със сополите май ни чака цяла зима, то и зъбите си оказват своето  Sad Дарко много се мъчи нощем, буди се, дупи се, проплаква, научи се да спи при нас и ние с татето се гъчкаме в двата края на спалнята, а джуджето посредата се върти като часовникова стрелка цяла нощ. Много често го заварвам облегнат на сгънката на  краката ми като кученце  Joy а в друг час ми попръчква точно в лицето  Mr. Green

# 87
напоследък го залъгвам с телевизора  Sad и така яде и успявам да я сложа в стола без бой. Фенове сме на Сити тв  Mr. Green и много харесваме Нели Фуртадо, Парис Хилтън, Боб Синклер и Кристина Агилера  Joy. Искрено се надявам, да не й увреди очите, уж за кратко гледа.
От 1 седмица и Мони яде солети  Hug и също с това я залъгвам.

Алекс, мислиш ли, че може името /Симона/ да определя опърничавия капризен характер  Joy ?

Гал, преди и Мони се будеше и така се въртеше на голямото легло. Но откакто й сложих възглавница в леглото /преди спеше без/, май й е по-удобно и не се върти така. Също вече не се налага да я слагам при нас, спи до сутринта в нейното, дано и при вас скоро стане така. Буди се често, предимно за биба, и веднага пак заспива. Понякога изскимтява, аз скачам, а тя си спи.

# 88
  • Варна
Еци, незнам дали е името, чакай да видим дали има и други такива инати  Laughing
При нас ТВ-то е много вървежно, но си е свикнала, аз още от по-малка го пусках, не да гледа разбира се, но си е вървяло като фон. Мони много харесва Ъпсурт, Shakira, почва да се друска ужасно смешно, върти се в кръг, клати главата, някой път прави подобие на лунната походка на М.Джексън  Joy

# 89
...някой път прави подобие на лунната походка на М.Джексън  Joy
ама много сте напред с материала бре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт