Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 049
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
Vienna, ако никой друг не се обади, че още му липсват зъби, Еми и ти ще трябва да получите награда  Mr. Green остава и да измислим каква да е тя  Joy Нищо чудно да и пробият първо кътниците  hahaha

love001 на всички и дано да си остане слънчево навън  Praynig

# 61
Марти също няма нито един зъб,така че и ние се борим за първото място и така лесно не го отстъпваме,а сме вече на 1 год 1месец и 13 дни.Кърмим се сутрин и вечер.Лек и ползотворен ден на всички

# 62
Здравейте
Честит рожден ден с малко закъснение на Еци и Деата да са живи и здрави,много обичани и да имат много  Money Money Money Money Money newsm59 nbirthday newsm67
Деизи какво казаха резултатите? newsm78
Иву от сега нататък ще е така.Нали важното е че не си е цепнала устичката от  box fight fightКолко още травми ще имат всички.Ако ще не каска да им вземеме и наколенки.Нищо не помага когато решат че падат.
Ох днес не ми е ден .
Сутринта Ронката стана в 7 часа.Аз полу  newsm46 kaffeetrmker_2я взимам при нас в леглото тя като почна  box bash newsm66 newsm29 напрово ми идваше незнам какво да я направя.Спяща я смених и дадох сок.Дотук нищо лошо.Към 8.30 я взем да си доспиме и сме спали до 11 часа.Закъсняхме за кухня,аз се събудих подута от зъбобол,не стига това ами и мобилния ми се развали.Не ми стигна това ами докато отивах да взема от съседната стая дрешки на РОнката се чу едно туп и след това smile3514 newsm45 тя паднала от спалнята и се одарила първо на ношното скафче и след това на пода.Направо започнах да  newsm77 newsm77Сложих я в леглото й,а тя ми докопала халката и си я слага в устата.Като видях че ми няма още една хълка направо истръпнах.Слава богу я намерих след като се върнахме от кухнята.МОйта тъкмо беше започнала да си   newsm68 smile3539  tiptoe running running и вчера падна и сега само лазиме.Като торпила е в лазенето.Та ако ви трябва  clean clean newsm79 newsm75 ще ви я преотстъпя.Къде какво види всичко обира къде с уста къде с дрехи.Ама какво да направя.Всеки ден  newsm75 newsm79 newsm28 и все има нещо да се закачи по нея.
Та сега съм си казала че ще си останеме в къщи да не стане до края на деня още някой фал.
Хайде че ме вика

# 63
Ееее, Тани аз ви забравих  Embarassed

За другите класации е рано за отличия, но за зъбите вече сме в надпревара за златото  hahaha Водещи са Еми на Vienna и Марти на Тани. Очакваме победителя в състезанието, ако има и други моля да се включват преди да е дадена наградата  Mr. Green

Изби ме на лигня сори  Mr. Green

Роси
на вас пък днес не ви е било ден  ooooh! Добрата новина е, че утрешния ден ще е по-добър от днешния  Heart Eyes

Хайде   love001на всички и до утре

# 64
  • по Пътеката

И ние сме кандидати за златото... Laughing

# 65
  • София
здравейте мамита,
Честито на патерици на Деси и Еци! Да са живи и здрави и много щастливи!
успях да кача и снимките от партито -
http://family.webshots.com/album/554746700wXoUOb
Дейзи, стискам палци всичко да е наред!
Момчил се оправи от хремата и сега ме прави на луда калинка - само шета из къщи. Искам да ви питам дали често им повтаряте "Не", защото аз май прекалявам със забраните, а пък Момчил е любопитен и палав за десетима.
лека вечер от мен

# 66
Рошко, ние сме по същия начин. И аз се усщам, че прекалявам с НЕ-то и се опитвам да му обяснявам вече защо да не прави дадено нещо. Не, че ме разбира, но е по-добре, отколкото да не-кам постоянно. Пък сега даже и да не схваща някои неща, постепенно ще започне да ги разбира.

# 67
Борба за медалите в категория "първи  tooth"

В надпреварата останаха следните отбори:

Катето и anhesa - 1 година и 1 месец 04.09
Марти и tani - 1 година и 1 месец 05.09
Еми и Vienna - 1 година 27.09

Моля включете се в предложения за наградата:

Плочка с надпис най-късно изникнало зъбче на септемврийче  Mr. Green

Очакваме победителя в състезанието, ако има и други моля да се включват преди да е дадена наградата  Mr. Green

В къщи "не" има само за обувките...каквото не е позволено е скрито, което е достижимо е разрешено и не му се обръща внимание. Обезопасихме контактите - другото не е толкова важно... Гледам да и повтарям повече да и всичко ще е наред. Тя почна сама да разбира кое може и кое не. А и цветята бяха страшни, но отдавна вече знае, че те само се милват и че ги боли.

# 68
Добро утро! Hug Hug

Лелееее, Иви, горкото детенце, представям си какъв ужас е изживяло. Дано бързо да забрави случилото се Praynig

Виенна, на една моя приятелка, детенцето й му поникна зъб на годинка и месец, смятам че до годинка и три не трябва да има нищо притеснително. Но венците са им заздравяли повече и трудно избиват, много често с вдигане на висока Т. Дано все пак да не се стига до там Praynig

Ние снощи бяхме на рожден ден на едно наше приятелче в една сладкарница. Мимито реших да я оставя на свеки, защото ако бях я взела трябваше въобще да не седна.  Майката беше наела един клоун/жена/, който забавляваше малчуганите. Това е много оригинална идея за купон на малко дете. Около час и половина нон-стоп забавлява децата с игри, а на тях им беше много интересно и забавно. Но цената ми се струва малко преувеличена 20лв.

Лек ден от мен!

# 69
Здравейте мамета,
Ние също не се класираме в никоя категория май. Вчера се сдообихме с първата цицина в яслата и ми стана много криво, но....ще трябва да свиквам  Wink
Утре мисля да го заведа на ваксина малкия и в тая връзка искам да попитам при вас имаше ли някаква реакция след тази реимунизация - температура или нещо друго. НИе предишните три пъти ги изкарахме без реакция, но сега се чудя, трябва ли да го спра от яслата и колко време  newsm78
Дейзи, пиши как сте  Praynig
При нас безсънните нощи продължават, в яслата също не спи много, но поне не плаче и яде там, или така ми казват   Confused
И аз съм се опитала да обезопася вкъщи, но въпреки това си не-кам непрекъснато. Дарко има невероятен нюх към забранените неща, направо не им прощава  Mr. Green вечер се връща като дрогиран от яслата и едвам изкарва до 20.00 ч. дано скоро свикне с новия режим.

# 70
Гал, нашето педи каза, че между 5 и 12 ден след ваксината може да има реакция - хрема, нервност, обрив по гърдичките и гръбчето, температура, че даже и кашляне! Каза, че досега не й се е случвало, но е възможно  Shocked Дано да ни подмине и нас Simple Smile

# 71
Здравейте момичета!
Да напиша какво стана вчера....взех резултата от стерилната урина и са открили Ешерихия Коли 10 на 5степен.Педката каза,че при някои  деца се получава така(рефлукса) и с времето отшумява,да си пием АБ....Но тя самата не ми предложи да идем на нефролог.Дори се ядоса,че сме дошли в началото на смяната й-когато е най-много лудница(а аз й се обадих предварително....направо ми иде да я  #2gunfire #Cussing out) Много съм се замислила да я сменям...И като й казх,че съм се записала за частен прием на нефролог-поумекна и каза да идем пак при нея с резултата....
Та това е в общи линий при нас... HugНо малко се поуспокоих,а и докторите от форума ме успокоиха(Особено Birdie).
Ще видим във вторник какво ще каже специалистката...

За НЕ-то и ние сме така-много често ми се струва,че го казвам,но няма как...знам,че не е много хубаво....

Лек ден от нас   bouquet

# 72
Честит Рожден Ден на Деската и Еци, макар и на патерица! Да сте живи и здрави и много обичани!   bouquet  bouquet  bouquet

Дейзи, бактериите се чистят от АБ, така че не се притеснявай. Отиди си на още едно мнение и се успокой, всичко ще бъде наред.

За "не"-то - обезопасила съм максимално и рядко се налага да повтарям "не", но когато се случи, дръпвам го от забраненото място и го разсейвам с нещо друго. Анди, обаче, си умира да ме скубе и нито от "не" разбира, нито от моят изкуствен плач, напротив - много се забавлява, когато се опитвам да му обясня какво ми причинява  Crazy

# 73
Ето снимки на апартамента, но да знаете, че още не е завършен напълно. Имам да купувам гардероб за спалнята, а също трябва да поръчам и пердета (дотогава с щори). Има и още някои дребни неща, а скоро ще подменям и кухнята. Надявам се снимките да ви харесат http://danisport.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album10&page=1

# 74
Данииииииии, разкошно е......особено банята и тоалетната
Кажете момичета, утре някой ще ходи ли на срещата? Аз да!
И още нещо-Дейзи, непременно отидете на второ, даже и трето мнение...
Целувки на всички и лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт