Сигурна съм, че сладкия Бобчо ще се излекува бързо, но си предствям колко ви е притеснено сега 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ И ЕЦИ!!! ХЕЙ, АМА МНОГО ВЕЗНИ, МНОГО НЕЩО

Елито си разби устичката и нослето при едно падане...едно момченце я бутна, а то милото докато разбере какво е направило и то за малко не се разплака... Елито много я боля, но Арниката ни спаси от гадното подуване. Стряскащо си е да видиш за първи път детето си с разбита устичка
И двете много се стреснахме, но нослето не е счупено...устичката още малко кърви, но вече се поуспокоихме

Днес си взех почивен ден, защото нямаше кой да я гледа, а още е не е съвсем здрава, пък и ще трябва поне 2 седмици изобщо да не ходи на яслата, че пак ще си лепнем някой вирус, както и е отслабен организма сега.
За първи път тропка с крачета и то без никой да и е показвал!

Почват вече да се смеят самички на конкретни неща без да ги закачаш и забавляваш, а самички и са толкова сладки
Целувки за малкият БожиДар!
Добре, че не се удари в челото. Ръбът влезе в устичката и не ми се мисли какъв щеше да е изхода от случката, ако си беше нацелил челцето. Така се разминахме с наранен венец, одраскано езиче, одраскана бузка почти до ухото
Много кръв тече от езичето и много плака, но бързо мина. Едва ли тази ни случка ще те успокои, но така растат децата ни за жалост
Дано не и се случват подобни преживявания вече, че е много болезнено и мъчно за тях и за нас
ще го мислим
да са живи и здрави и много щастливи! разбира се, същото важи и за най-близките им хора
Сериозно се замислям да я сменям, защото още като ни види от вратата, започва с тежката артилерия лекарства. В този ред на мисли препоръчвайте педиатри от центъра някъде и хомеопати (ако са и с медицинско образование -супер).
. Зъби нямаме
Всъщност аз имам, но гадният навик да говоря в множествено число...
Венците и са са надули, но на местата на кътниците
Дали те ще и покарат първо или ще се подуят и отпред и ще се видим в приключение?!? 
105 как ви се струва? Въпреки, че добре си хапва месце детенцето
Казаха ми всички педиатри, до които успях да се докопам по телефона, да не се безпокоя, но знаете как е
все ми се искаше да е по - в средата на нормите.
Колкото и да ги пазим все си е страшно.
Знам, че е трудно, и аз все си го повтарям... Трябва да помним, че тия бебета ще станат мъже и жени със собствени дечица и ние все още ще им бъдем нужни. Да ги подкрепяме и съветваме, когато те на свой ред се шашкат за техните мъници
В живота е така - ту нагоре, ту надолу. Ту притеснения, ту радости, болести, падания - така растат децата! Всичко ще бъде НАРЕД СКОРО!
С вас сме, стискаме палци, молим се, абе всичко както си трябва