Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 048
  • 278
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Дейзи, направо изтръпнах, като прочетох  Cry Сигурна съм, че сладкия Бобчо ще се излекува бързо, но си предствям колко ви е притеснено сега  Cry

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ И ЕЦИ!!! ХЕЙ, АМА МНОГО ВЕЗНИ, МНОГО НЕЩО    Whistling

# 46
Здравейте момичета.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ И ЕЦИ   bouquet  bouquet  bouquet

Бъдете много здрави,щастливи и засмени. Hug

Благодаря пак за подкрепата  bouquet

Днес си записахме час при др.Буева за другият  вторник.Разбрах,че е много добра (с помоща на Фрики и Доц.Джераси).Утре ще взема резултата от стерилната урина.

Лек ден от мен

# 47
Много благодаря за поздравите и пожеланията, черпя всички с много   party023

# 48
Честит Рожден Ден Еци! Честит Рожден Ден Деси!
Бъдете много щастливи с малките ви съкровища и с половинките си!
Обичайте се, бъдете много здрави и усмихнати!

Галче вие сте си отличници  Hug

На нас днес не ни е ден ooooh! Елито си разби устичката и нослето при едно падане...едно момченце я бутна, а то милото докато разбере какво е направило и то за малко не се разплака... Елито много я боля, но Арниката ни спаси от гадното подуване. Стряскащо си е да видиш за първи път детето си с разбита устичка  #Crazy И двете много се стреснахме, но нослето не е счупено...устичката още малко кърви, но вече се поуспокоихме Wink

# 49
Дейзи, стискам палци, да свършат притесненията бързо!  bouquet Hug Praynig

Иви, миличко малко Елинце - елфченце Hug Kissing Heart Two Heartsда му минава бързо и да не стават повече такива работи!

Деата и Еци - бъдете, здрави, щастливи и все така красиви!

# 50
Иви дано да се оправи бързо Ели-малката душичка  Praynig

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЦИ И ДЕСИ! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНИ И ОБИЧАНИ!

Цунки на всички  Hug

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЦИ И ДЕСИ!

Дейзи, моля се проблема на Бобчо да не е сериозен и да не се стига до операция!  Praynig
Иви, съжалявам, миличка за паданията на Ели! Дано нямате повече много такива случки!

Ние засега ще се гледаме в къщи, тати ще я гледа Йони, той работи на смени, че много боледуване ни се събра. Само един ден в седмицата-пред делничните- няма кой да я гледа и се чудя какво ще правя, ама ще го мислим.  ThinkingДнес си взех почивен ден, защото нямаше кой да я гледа, а още е не е съвсем здрава, пък и ще трябва поне 2 седмици изобщо да не ходи на яслата, че пак ще си лепнем някой вирус, както и е отслабен организма сега. Confused

Йони сега ме накара да се смея с глас-както си върви до един кашон с играчки да ми носи разни неща, по едно време се спря по средата на пътя и почна да тропка с крачета и да се смее, после почна да танцува и да си пее-тя много смешно си клати дупето!!! Joy За първи път тропка с крачета и то без никой да и е показвал!

Целувки!

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 21:20 от megan@

# 53
Ох, боли го още милото, като се събуди се сети и пак си поплака, но после поигра с малкия си чичо и сега  smile3524

Дейзи чакаме добри новини от вас  Praynig

Меги
и аз много се радвах на Елито като почна да ги прави тези неща  Hug Почват вече да се смеят самички на конкретни неща без да ги закачаш и забавляваш, а самички и са толкова сладки  Crazy

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕАТА И ЕЦИ newsm59  bigdance2 newsm67
ЗДРАВЕ ЛЮБОВ И КЪСМЕТ

# 55
Дейзи, мила, искам също да изразя подкрепата си за Бобчо! Каквото и да решат лекарите да направят, вярвам, че ще е най-доброто за момчето ви и вярвай, че всичко ще се оправи!   bouquet Целувки за малкият БожиДар!

Иви, ние имахме също много лошо падане скоро. Даже падна в/у тъба на бюрото от стола си хранене  ooooh! Добре, че не се удари в челото. Ръбът влезе в устичката и не ми се мисли какъв щеше да е изхода от случката, ако си беше нацелил челцето. Така се разминахме с наранен венец, одраскано езиче, одраскана бузка почти до ухото  Cry Много кръв тече от езичето и много плака, но бързо мина. Едва ли тази ни случка ще те успокои, но така растат децата ни за жалост  Confused Това е второто ни много опасно удряне. Първото беше като си заби вратлето пак на един ръб и хубаво, че не беше твърде остър, та със сериозно ожулване се размина. Даже ме е страх да си помисля, ако беше по-остър какво можеше да се случи. Ама и аз едни ги разказах, думи нямам.  Embarassed Само да натоварвам излишно   Embarassed

Нацелувай Елинцето от мен и дано утре не помни какво е преживяла душичката.  Heart Eyes Дано не и се случват подобни преживявания вече, че е много болезнено и мъчно за тях и за нас  Praynig Praynig

# 56
Мили момичета добро утро!
Само като ви чета и лошо ми става, колко е опастно да си имаш ходещо и движещо се дете. Аз смятам на мойта мързелана да и купя каска, може би и вие да се замислите, незнам обаче в каква степен ще им предпази личицето.
Хубав ден!  bouquet

# 57
Пепи съжалявам много...то е видно, че ще продължават да се случват такива неща, но това не ми попречи вчера да не бъда на себе си  Rolling Eyes Днес случката беше забравена или поне така изглежда засега  Crazy

Фрийки идеята не е никак лоша, ама пък не мога да си я представя по цял ден с каска  Thinking ще го мислим  Mr. Green

# 58
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСКАТА И ЕЦИ!
Да сте живи и здрави, много обичани майки и съпруги!
  Hug

Много кофти с тези падания, аз изтръпвам при всяко такова! Ама то няма спасение, просто!

Дейзи, чакаме добри новини за Бобчо   bouquet

# 59
  • София
здравейте момичета Simple Smile
честито на двете големи рожденички на патерица - ЕЦИ И ДЕАТА Simple Smile да са живи и здрави и много щастливи! разбира се, същото важи и за най-близките им хора   bouquet
Ние с Еми сме добре, след като на рождения и ден миналия месец тя изкра леко боледуване. Слава Богу без АБ се разминахме. Не че педката не го изписа  #Cussing out Сериозно се замислям да я сменям, защото още като ни види от вратата, започва с тежката артилерия лекарства. В този ред на мисли препоръчвайте педиатри от центъра някъде и хомеопати (ако са и с медицинско образование -супер).
За протокола:  все още кърмя Еми - след обяд - около 15 часа, вечер преди заспиване, нощем, понякога и сутрин. Последните две ми се сливат всъщност, май  newsm78. Зъби нямаме Simple Smile Всъщност аз имам, но гадният навик да говоря в множествено число...  Embarassed Нали мозъкът ми продължава да изтича с кърмата  Mr. Green Победихме ли в конкурса? Simple Smile Венците и са са надули, но на местата на кътниците   newsm78 Дали те ще и покарат първо или ще се подуят и отпред и ще се видим в приключение?!?
За прохождането: пуска се на две-три стъпки, но е далеч от истинското стабилно ходене. Въпреки, че то не се знае знае ли се с тия малки човечета. Пълни са с изненади Simple Smile
На изследванията се оказа, че хемоглобинът и кратните му там показатели са малко под нормата Sad 105 как ви се струва? Въпреки, че добре си хапва месце детенцето Sad Казаха ми всички педиатри, до които успях да се докопам по телефона, да не се безпокоя, но знаете как е Sad все ми се искаше да е по - в средата на нормите.
Сви ми се сърцето при мисълта за всички опасни инциденти и падания, Господ да пази мъниците ни... В "То" на Ст. Кинг се споменаваше някъде, че децата постоянно са на ръба на смъртта, толкова са им опасни игрите Sad Колкото и да ги пазим все си е страшно.
Дейзи, мила, от сърце се моля Бобчо, наборчето да се оправи бързо и по-най-безболезнения начин. Имай кураж, не е нищо страшно, а и в здравния форум четох мнението на някакъв лекар, че все още не е сигурна диагнозата - дано е нещо още по-леко!  Каквото и да е - ще му мине като на кутренце, както казва баба ми! Пази си нервите и силите! Той няма и да знае, и да помни, но на теб притесненията ти се отразяват Sad Знам, че е трудно, и аз все си го повтарям... Трябва да помним, че тия бебета ще станат мъже и жени със собствени дечица и ние все още ще им бъдем нужни. Да ги подкрепяме и съветваме, когато те на свой ред се шашкат за техните мъници Simple Smile В живота е така - ту нагоре, ту надолу. Ту притеснения, ту радости, болести, падания - така растат децата! Всичко ще бъде НАРЕД СКОРО!  Simple Smile  bouquet  Hug С вас сме, стискаме палци, молим се, абе всичко както си трябва  Praynig Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт