Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 049
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Дейзи, много се натъжих за Бобчо, стискам палци да се оправи и да не се налага операция  Praynig. Не познавам никой с такъв проблем  Sad

# 31
Дейзи съжалявам, че Бобчо не е добре. Много тежко е да ти кажат, че трябва да ти оперират детенцето Sad

Една позната има сериозни проблеми с бъбреците и мислеха днес за пореден път да я вкарват в болница. Но аз я дръпнах за ушите при нашата хомеопатичка и сега няма и помен от едноседмичните температури и болките. Та мисълта ми е защо не пробвате с хомеопатия  newsm78 Нищо няма да загубите, поне не вреди. Мисля, че Дани може да ти препоръча добър хомеопат за София.

Praynig всичко да се оправи!

# 32
  • Пловдив
Здравейте момичета, редовно ви чета и постоянно кисна във форума, но все не пиша.
Браво за рожденния ден - както гледам сте си прекарали супер! Ние тук в Пловдив май не можем да си направим такова нещо - събираме се само Лсс, Хуба Буба и аз от септемврийките. Ния и Джул се изгубиха някъде, Тани пише много нарядко, а Тонеса и Лидиана, която е наблизо до Пловдив съвсем ги няма месеци наред Sad
Дейзи, надявам се всичко да е добре. Peace На едни наши деца детенцето имаше проблеми с бъбреците още от раждането, няколко месеца си беше с катетър, но като стана на годинка и половина го оперираха и вече няма проблеми - здрава , права и красива госпожица на 16 години е вече Simple Smile
Ние си цокаме по 3-4 пъти на ден - първа, втора и следобедна закуска и десерт след вечеря за заспиване. Crazy
Зъби имахме 6 - два долу и четири горе. Оня ден ми се мярна един кътник - и не само ми се беше мярнал, но вчера един позна ми каза: "знаеш ли че Приси като зяпна ми се видя че се белее и от другата страна?" и снощи аз бръкнах да проверя - оказа се че имаме 3 кътника и четвъртия почти се е появил  #Crazy Значи в момента имаме 9 показани зъба  Mr. Green

# 33
Дейзи-дано се оправи Бобчо и не се наложи операция. Praynig Praynig Praynig

# 34
  • София, в полите на Витоша
Дейзи, имате и нашата подкрепа, ако имаш нужда от нещо- свиркай! Дори и да се наложи операция, лекарите са ни кадърни, всичко ще мине по вода! Hug

# 35
Здравейте  newsm56 4470 pletkaДнес егати   umbrella  umbrella coldЕ какво да се прави ще се седи в къщи
Деуси това с Бобчо много лошо дано Praynig newsm17 newsm17 да няма операция,а да се оправи от самосеби и с народна медицина.Ако с нещо можеме да помогнеме кажи.
Вчера бяхме на едно наше съседче на рожден ден в KFC тука н алъвов мост.Е не ми хареса.Вярно един батко забавляваше големите от 4-6 годишните а ние малките гледахме само.Донесаха менюто за децата.То беше едни пържени картофки сигорно от предишния ден студени,един нат.сок един сандвич с две пилешки хапки който сигорно бяха от миналия месец.Не стига че бяха стари хапките,а на всичкото отгоре и като дъвка не можеш да ги нарежеш от твърдост.Та Веронка не можеше да й седи дупето на тези малки столчета та се принудих да вкарам колелото за да я нахраня.Е момчето само дето не ме  fight fight защо съм го вкарала щяло да пречи на игрите.Идеше ми да го  #2gunfire #Cussing out bambam newsm66 newsm29 smile3538 box bashАма аз бях  afwitchта му казах няколко приказки и ни остави на мира. piasyk icanflyдецата още не се бяха наяли и той каза
понеже напредваме с времето който се е наял да си даде останалото на този с който е и да продължели игрите иначе нямало да има  newsm38 .Леле побеснях Rage tantrum Banghead ignore2При положение че децата опикновенно обичат торта.Както й да е .След малко донесоха тортата и децата няма и две хапки да са хапнали от нея,момчето каза че вече било време да преключва  newsm59  party023че трябвало да  clean clean newsm75 newsm79 newsm28 1dishes защото имало друг   party023 newsm59 след нас.Не стига че ни изгониха,ами хората от следващия ги накараха да чакат отвън докато не  newsm75 newsm79 newsm28 1dishes clean clean на  cold
На нашия в Макноналдс беше сто пъти по добре.Ох оплаках ви се.Снощи направо бях #Cussing out #Cussing out #Cussing out Twisted Evil
За спането мойто джереме спи сутрин до към 8-8.30.Зависи в колко си е легнала вечерта.Като разбирасе поне два пъти се буди,я да й  smile3541 smile3504 я да й дам боза или вода или просто защото ни никнат  tooth newsm47.Вече свикнах.Следобяд спи от 2-5,понякога до 6 часа.Ляга си някъде по средата на Биг брадър.Някъде към 9.30-10 часа
Хайде стига толкова че ме чака  newsm64 newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes prostor clean докато си дойде мъжо и ще ходиме на   costumed050 smile3543 с Ронката после.Контролен преглед на Ронката

# 36
Ох, Дейзи, мила, много кофти така. А как разбраха лекарите за това? Специално ли или покрай Т решихе да го гледате на видеозон? Искренно се надявам да не се стигне до операция, но както казва Пипи имаме си кадърни лекари,а и хомеопатията също не е май за отминаване с лека ръка.  Hug

# 37
Благодаря ви момичета за подкрепата  bouquet
Сега( в сряда ) изчаквам резултата от стерилната урина и ще ходя в академията за консултация.А дотогава ще си пием антибиотика.Важното е ,че му спадна Т.

Специално благодаря на Дани и Фрики  bouquet

Роси в KFC е било доста неприятно изживяване с този батко

Лека вечер

# 38
Дейзи, наскоро оперираха много близко приятелче (наскоро, наскоро преди половин година) мисля, че проблемът беше идентичен. Тогава той беше точно на 6 месеца. Операцията мина успешно и сега детето е добре. Оперира го един невероятен лекар, който лекуваше и мен от бъбреци (просто съвпадение, защото се смята за един от най-добрите). Ако искате мога да ви дам името и телефона, честичко го благославям този човек, а сигурно и майката на Сашко Wink
И не се притеснявай, всичко ще е наред

# 39
Добро утро, кафето е от мен тази сутрин  Wink
Дейзи, изтръпнах като прочетох  Praynig моля се да се разминете по най-мекия начин. Аз също бих опитала с хомеопатия и също имам координати на добър хомеопат, водят я светило в тази наука, но не е лично изпитана. Пиши на лични, ако имаш нужда.
В краен случай, дори и операция да се наложи, аз вярвам в нашите хирурзи. В родилния дом станах свидетел на две операции на новородени бебета, които спасиха живота на децата. Няма да пиша подробности, че ми е още трудно да го преодолея.

Иви, ама какво е това спане, какво е това чудо  Joy Дарко е на линия сутрин в 6-7, после заспива ком 10-11 за около час, но понякога отнася и 2 часа, после към 3-4 за още около час и това е. Вечерта заспива към 20.30 ч. но има дни в които спи само веднъж на обяд докъм 14.00 и едва изкарваме до вечерта. Иначе вечеря много рядко давам. НИе сме на мляко, опитвам се към 19.00 да вкарам нещо като вечеря, например супа, но нещо се отнасяме и двамата.
Аз вече влезнах в час в работата и съм на пълни обороти, а Дарко вчера направи сефтето в яслата. ПЪрвият ден мина успешно, но драмата тепърва предстои, защото ооще не се е усетил за какво иде реч  Sad
Целувки на всички бебоци  Heart Eyes
Дейзи, мила, дръж ни в течение  Heart Eyes

# 40
Деска, честит рожден ден, мила!   bouquet

Пожелавам ти здраве, много щастие и много късмет! Бъди все така обичана и радвай с прекрасното си ведро настроение  Hug Hug
Здраве за цялото семейство!  Hug

# 41
Ооооо, пропуснала съм рожденичката  Embarassed

Деска, бъди много здрава и щастлива    bouquet 

# 42
  • Пловдив
Честит Рожден ден Еци!!! Много щастие, здраве, късмет и любов!!!
  newsm51 newsm38 bdbaloni happy bd baloni

Честит Рожден ден Деата!!! Много късмет, любов, здраве и щастие!!!
  newsm51 newsm59  bigdance2 newsm38 Tada

# 43
Честит рожден ден на Десито и Еци, бъдете живи и здрави и много щастливи и обичани!!![/size] smile3525 smile3525 smile3525

Дейзи, дано се разминете мила с операцията, за подобен случай от моите познати не съм чувала.

Гал, режима на спане на Мимито е абсолютно същия като на Дарко. Напоследък трудно заспива преди обяд, но аз с ъм настоятелна. Вчера реших да не я преспивам преди обяд с надеждата че ще спи повече като заспи към 1 часа. Нищо подобно 1 час и скочи, и това й беше спането за цял ден, и вечерта си заспа както обикновенно, така че смятам поне известно време още да я слагам да спи по два пъти. Плюс това сега когато вече ходи се изморява повече и има нужда от повече сън.

Приятен ден на всички. Hug

# 44
Честит рожден ден, Еци!  Flowers Bouquet

Да си жива и здрава, да си много щастлива! Пожелавам ти от сърце да запазиш чудесното си нежно излъчване и слънчевите пламъчета в очите  Hug Heart Eyes
Да са живи и здрави любимите ти хора и много да те радват!

Общи условия

Активация на акаунт