Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 045
  • 278
  •   1
Отговори
# 15
Ради, красиви младоженци.    bouquet Нооо, Мила е още по прекрасна  Heart Eyes Много сладка!!! И ти изглеждаш чудесно Hug Леле, на никой май не личи, че е раждал, освен на мен. Имам и шкембе и кг са ми още с близо 10 над тези, с които забременях  Embarassed Трябва да спра да ям и ще се оправя  Mr. Green

Ради, тъкмо си започнала темата за сватби, та да кажа, че днес правим 6 години откакто сме бракувани Hug

# 16
Здравейте момичета.
Пипи67 искаме  smile3509 smile3509 smile3509 smile3509 smile3509 smile3509 и как виниширахте?
За спанетоРонката също се буди нощно време,ама й растът  tooth tooth,но да ме питате кой е кътник,кой кучешки е не ги разбирам тези.ОТ няколко дена вече не пиеме вечерно време Ам а боза.Като си изпие 250 мл към 8 часа огладнява някъде към 10 на другия ден.Иначе през деня спи 2-3 часа.
Вчера бяхме на свиждане на леля му на съпруга ми в Тина Киркова-Св.София,не е раждала,а й правиха операция относно женски работи.Да не навлизам в подробности и си видях стаята в която съм лежала като родих,даже на Ронката я показах и се  newsm45.Така се разчувствах,а Ронката нищо.Даже видях акушерката дето ме е израждала и като видя Веронка я грабна да я мачка и  kiss lovekissдаже ходиха двете.
Хайде че РОнката ще ходи на едно приятелче на ден ден,да се оправяме и после пак ще пиша ако мъжо ми даде.

# 17
Здравейте мацки,
Пепа и на Они й биха противоменингитна, мисля, че еше предигодинка. Аз и друг път съм писала, така ни посъветва педиатъра Rolling Eyes
Дай ни малко снимки от партито, много ми е мило да гледам детски снимки Hug
Мариска Они се буди честичко докато избие някое зъбче, после няколко дни има почивка, после пак и така ме успокояват, че до към 1,5 - 2 годинки ще мине Mr. Green А това неспане пречи ли ти да мислиш за дамско вечерно парти  Heart Eyes
Luluto зависи кога е станала - като се събуди в 7 сутринта задължително си поспива и преди обяд, но ако е  станала към 9, то спи само следобеден сън. Не бих казала, че е много от спящите деца Simple Smile

На Они продължават да й никнат зъбчовци, което поне ме успокоява, че безсънните нощи не са напразно.
В петък се вдигнахме до Троян с любимия (той имаше работа) и останахме една вечер там, в един приятен хотел - Троян Плаза се казва. Наспахме се подобаващо, а после се разходихме из Троянския Балкан - невероянта красота!!! Проходът Троян Кърнаре е отворен, аз не бях минавала - страхотно беше. Взех глъдка въздух, така да се каже, че последните няколко седмици само здравословни проблеми мъчат семействата ни Sad Стискайте палци, че утре ще оперират свекър ми от камъни в жлъчката. Дано всичко мине добре Praynig

Часът е 19.04, у нас всички спят, а ние всъщност сме поканени на гости към 19.30. Ще закъснеем, ясно е ooooh!
Ами от мен лека вечер и спокойна нощ   bouquet

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 00:02 от pipiole

# 18
  • София, в полите на Витоша
Пипи си затрая и ен каза какво е станало вчера, а ние се изтрепахме от стискане на палци newsm78

ВИНОВАТ, гус'ин началник!!! Embarassed
Много тъпо от моя страна, че не споменах , че състезанието беше двудневно! Embarassed
Вчера имаше два етапа- 30 км. ЯКО КАЛ И КАМЪНИ, минават се 8 контроли и общо взето трасето се минава за около 3 часа. Втори етап- 80 км. ориентиране в гората, което съвсем не значи , че си на разходка...
Днес имаше общ старт за всички джипки в затворено трасе- това е нещо като рали, обаче с яки джипки. В среда от 22.30 по Ринг ТВ ще има репортаж, а също и в неделя следобяд в обзорното спортно предаване на Нова ТВ.

Ето ни и нас- 10- то място от 16 участници в нашият клас , което си е супер, имайки превид, че на вторият ден не се пускахме по технически причини!
Живи сме, здрави сме, което не важи за джипката, но състезанието беше супер!

Ето и първите снимки, да видите кака ви Пипи как тегли лебедка и как излиза през прозореца на джипката!!! Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 20:52 от pipi67

# 19
Ради-абе този твой син, много ми легна на сърцето. Ей така, понякога виждам някое дете и ме грабва, гледа и се държи по-добре от повечето възрастни хора, които познавам.
Пипи-жестока си. Кажи кой бе в челните три?

# 20
  • София, в полите на Витоша
Сега ми е трудно да ти кажа класирането по имена, скоро сигурно ще го има в ОФФ-РОУД клуба, но кръстникът на Тея се класира трети в сътезателният клас, естествено , с Тойота Ленд Крузър  Mr. Green . На първо место там беше една G- класа Мерцедес, а за второто не се сещам... Истината е , че на точка пред нас и съответно на девето място, бяха едни от най- добрите офф-роудъри, които също като нас имаха проблеми с техниката...

Това, дами, е преживяване, което докато не изпиташ, не можеш да разбереш.... Обаче не може да се мери с два последователни оргазма...  Joy

Та така- какво стана с ЖЕНСКОТО ПАРТИ!!!! И е време да продължи с дискотека!!!!!Момичета ,децата ни са големи, моите лягат в 8 и стават в 9!!!! ooooh!

# 21
Поли, ама си ми една хитрушааа   Joy  Hug Ще има парти естественно, само искам да уточним дали да е в края на месеца? Съни май помоли нещо такова... Мисля си за 2 кръчмета, но за едното трябва лично да се убедя дали да го предложа...ако ме разбирате  Joy
Пипи, евала маце  Laughing

# 22
 Пепа, да сте живи и здрави милички и мнооого щастливи!  bouquet Откъде пък го измисли, че си дебела и таквиз разни, ти си ни красавица , да знаеш. Иначе , благодарим за милите думички Heart Eyes
 Фрики, правилно си го усетила Никчо, той е един такъв благороден и мил, понякога ме изумява с мъдростта си, не щото си е мое и други го казват. Добре, че си ми е блейчица, та мама да не забравя, че си е дечко още Wink
 Пипи, вие май често пътувате Simple Smile, браво на вас. И скоро да се разрешат проблемите Ви.
 А за среща, ще има, ще има. Разчитам да пробвате, проучвате, разузнавате и каквото още там трябва, но най-късно до 2 седмици да се видим. Пипи67, моля те шушни ни под сурдинка, кога ни се пада датата за среща Wink

# 23
Снимките са върха!

Пипи честито класиране  Hug

А за спането бих се очудила, ако някой спи повече от Елито, но все пак има на кого да прилича  Embarassed

Става м/у 6 и 7 (нощем става за 20-тина минути понякога да глътне малко манджа) хапва поиграва си 30 мин до 1 час и си ляга обратно. Спи най-често до към обяд, когато става поиграва си половин-един час и обратно в леглото, спи м/у 1 и 4 часа, става хапва поиграва пак толкова и към 17:30-18 е в леглото. Като се понаспи става хапва поигрва и пак в леглото.

Ако майка и я изкара навън се започва едно кривене и пищене, че не може да се наспи. Заспива си само в кошарата и само, ако е сама в стаята...Така че навън излизаме само за 1-2 часа, не е като доброто старо време от 8 до 8  Naughty А вкъщи количеството сън зависи от количеството шум от строежите на калкана и сие, както и на гости, ако се появят такива.

# 24
  • Sofia
Добро утро и от мен. Да започна деная и седмицата с вас, пък работата ще почака  Laughing
Ради, за Ники и аз нямам думи  Hug Златно дете   Heart Eyes
За дамска среща ще гледам и аз да се класирам, но доста чести ми станаха отсъствията от къщи по работа, та не знам... newsm78
Вчера подстригах бретона на Габи. Направих го асиметричен да е модерен  Rolling Eyes Събрах косичката, вързах я с червен конец и я прибрах в кутията за спомени. Чувала съм, че не се подстригва преди кръщенето, но нашето ще е чаааак около 26 март 2007. Бретонът доста му влизаше в очите. Не знам дали защото не можеше да вижда добре от него или по друга причина, вчера така се трясна в ръба на едно шкафче... ooooh! Веднага сложих суров картоф и сега няма цицина, а само рана  Crazy

# 25
Иви- що така в 5 часа си будна Shocked Shocked
Пипи-браво за класирането-и снимките са готини.
Иво също си е от поспаливите-сутрин става към 7, към 9 и30-10 пак ляга-до обяд.После към 3 пак полягва за около 1-2 и вечер в 8 заспива нощен сън.Но това е само в къщи-и той заспива сам в кревата и не трябва да има никой в стаята.
АниК-честита прическа на Габчо.И на Иво тая седмица му върви на тряскане.Първо си удари бузката щото падна в къщи, а вчера при баба ми кучето на баща ми го бутна с муцуна и той заби пак същата буза в ръба на една метална кофа, ама си разби и устата ooooh!.Баща ми превъртя, та се чудех кого да успокоявам-плачещо дете или ядосан и притеснен дядо. Rolling Eyes

# 26
В събота мойто диване падна от масичката за повиване  #Crazy А я държах и ми се изметна от ръцете  Rolling Eyes Оцеля въпреки усилията на майка си Mr. Green

Ами аз такова  Crazy бебата яде в 4 и аз станах и почнах wash поработих hang wash докато двамата smile3524 После нахраних бебето след поредното ставане, избръснах си мъжа гола глава  hahaha и сега тя беснее аз уговарям майстори и такива работи  Crazy

# 27
Малеее какви са тези падания!  ooooh! Миличките душички...
Ради, ама как се сети кой да питаш за датата на срещата  Joy
Ани, аз не съм чувала за подстригване преди кръшене.ние го подстригахме още август, че така беше косясал, влиззаше му бретона в очите, а очичките са си важни. Нали с тях ще избираме девойките после  Joy И сега колежанския вид на Габии отиде,а Simple Smile
Като ви чета колко спят бебоците направо ви завиждам! Ади спи от 2 до 4 и става в 7! Направо ужас

# 28
Здравейте момичета

Не съм се включвала отдавна,но ни се ступаха едни проблеми..... ooooh!

Пипи браво на вас .Много хубаво изживяване Peace

За спането-Бобчо се буди през ноща,когато му растат зъбки.После почивка  и така до следващия. Hug

Сега да споделя моята болка Cry:

Много съм притеснена за Бобчо.Откриха му на единия бъбрек везикоуретрален рефлукс.Което значи,че в този бъбрек се задържа урина-съответно и бактерий.Точно те са опасни.Ако не се оправи като поотрасне-операция.Трябва да го следим всеки месец-стерилна урина и ехография на бъбрека.Направо толкова  ми е мъчно за мъника Praynig...като знам колко сме го чакали....и сега този проблем...
До скоро имаше Т-до 39.5 стигна.Иначе видимо нищо му няма,а висока Т.Като почнахме Антибиотик се оправи.

Някой от вас да знае нещо по въпроса?

Извинявайте ,че ви натоварвам с моя проблем,но много съм притеснена и реших да попитам някой от вас дали не се е сблъсквал с подобен случай...

Лек ден от нас  bouquet

# 29
Пипи - голяма разбойничка си ти  Mr. Green! Оф роуд! Поздравления, че сте се класирали, все пак важно е участието и забавата.  

Иви - направо ти завидях за спящата красавица  Joy. Ехххх, явно е голяма рядкост.

Мони спи 1 час следобед само, за целия ден. Ляга си в 8 и става в 7 и нещо или по-късно. Напоследък често се буди нощем, заспива почти веднага след инсъртване на бибата  hahaha. Тази нощ нещо много се окори, направих й забележка и заспахме отново  Laughing. От вчера пуснаха парното и явно ще пие повече вода, въздухът в нас е много гаден, сух, не мога да свикна още. Проветряването не върши работа  Sad. Слагам мокри кърпи на радиаторите нощем, а през деня познайте кой почиства  Grinning.

Дани, дано оздравявате бързо, и всички болни. Пак се почна този период. Мъж ми от една седмица е с висока Т. но не иска да се прегледа, и го лекувам аз  Mr. Green. Сега пие и антибиотик вече, дано скоро му мине, да не се разболеем и ние, че ни предстоят имунизации  Sad.

Ради - много хубави снимки от сватбата!

Пепа - честита ви годишнина, още мноооого да има  Hug!

Ани - и аз не съм чувала за подстригване преди кръщене да е забранено. Мъж ми се кръсти преди сватбата, ако не се беше подстригвал никога дотогава щеше да е като Рапунцел  hahaha /ако така се казваше принцесата от кулата с дългите плитки  Confused/

Общи условия

Активация на акаунт