Впечатли ме и развълнува!
, много е красиво, а песента "Time to say goodbye" ми е любима и направо ме размаза 
! 

.

-щом специалиста си каза думата

мами Как сте?Личи си че навън е
и всички сте
на вън.А мойто точно сега
.Ама какво да направя.
ие то взе че се затри.Ще пробвам пак.
и после се
като един от тях е кътник и само него сме усетили.Всички останали не сме.Мойта е като торпила с това
и от време на време и някоя и друга
Да ви се похвалиме каква отмяна имам.Тя може да
.Взима метлата и започва,освен това
е второто не чак толкова но първото .Леле как ги простира само на земята като ги извади от пералнята,но какво да се прави.Мамина отмяна
Да ви се оплача.Тук където доскоро ходихме в една градинка в една
вече няма да ходиме там.Вчера минаваме от там да видиме на Ронката приятелчетата и едно взима едно пластмасово конче и удря Веронка по окото,ама просто ей така че не го кефела нещо и сега сме
.Нестига това ами Веронка като се
и от силния
едно друго я оскуба и тя пак наново
.Майките им разбирасе им одариха по един шамар и аз тъкмо я оспокойх от удара с кончето последва скубане.В крайна сметка разбрах защо е бил
защото момченцата са искали да покарат
а ни ебързахме за
кухнята.Не ми стигна това ами като си тръхвахме с Ронката към нас се присламчиха
цигани.Децата бутаха нещо на Ронката в ръцете и тя веднага да го лапне.На няколко пъти им го върнах,но те продължиха.В това време майката ми поиска стотинки,а аз мразя просяците.На всичкото отгоре бащата се опита да ми вземе
докато аз говорех:mobilephone:.-Като се
и веднага дотърчаха няколко майки и ми помогнаха.И това се случва в двор на
Казвам ви го сега че видя ли циганин който да закача Ронката че го
.Щом излезнахме от там Веронка се
сигорно я бяха урочасали.Вечерта като се оплаках на мъжа ми само дето не ме наби задето съм минала от там и то сама.Е от къде да мина като при нас на тротоарите има навсякъде спряни
Освен по шосето.
.Много си назад с времето.То сега не е ли Октомври и след това Ноември,или ти си на април и си мислиш за май
По принцип на 1 май не се работеше,но сега когато трябва да е ноември незнам
Иначе аз съм за 2 ноември кога се пада
Май е четвъртак според скромното ми смятане
ден