Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 080
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
  Пипи, благодаря , че сподели с нас тази прелест  bouquet
  Впечатли ме и развълнува!

# 106
Пипиоле,  Hug, много е красиво, а песента "Time to say goodbye" ми е любима и направо ме размаза  Heart Eyes

Пипи, и аз драпам за женска среща, но хич ме няма по организацията, така че ако искаш ти ни организирай  Mr. Green (кога трябва да ти идва  Laughing). За плочките - хамелеонови са и си сменят цвета според светлината. Стават кафяви, сивкави и огледални. И на мен банята ми е любимо местенце и понякога не ми се излиза оттам - да не говорим, че единствено там оставам насаме  Laughing, защото на децата не им е толкова мерак да са там, като изключим Анди, който има афинитет към тоалетната и много обича да пуска разни неща вътре  Rolling Eyes. Добре, че не може да си отваря вратите сам.

Времето навън изглежда много приятно - приятна разходка   bouquet!

# 107
Поли, страшно красиво е наистина  Heart Eyes А едно време си имахме и в Пловдив работещи пеещи фонтани  Sad Е, не бяха толкова големи, но все пак беше много красиво. За жалост вече са минало  Cry

# 108
Поли страхотно е!!! Никога не си намлям звука, но добре, че предупреди бяха намалени  hahaha
Всички болни да оздравяват! Включвам и себе си в числото. Вчера и особено снощи беше ад  Sick
Явно съм помагала на едно приятелче с раждането, защото днес сутринта Елито и Монито станаха каки и им се роди приятелче Лазар  Hug

# 109
Поли страхотно филмче.И песента ми е любима.....абе,супер.... Peace

Мечо честити придобивки. И ние имаме такава чаша със сламка и Бобчо много й се кефи.Но ние я ползваме за сок,а една друга с тежко дъно и дръжки ,е за вода.... Hug

Ние днес си направихме хубава разходка в северния парк и Бобчо потича-ту сам ,ту за пръстче.Май скоро ще правим прощъпулник.Разбира се след разходката заспа веднага в колата.

Гласувахме вече....

Сега обаче нещо се разваля  времето,а ние мислихме да се разходим в западния парк...

Лека вечер   bouquet.

# 110
Добро утро!
Пипиоле, картината е божествена! Peace
Иви, честита рожба на приятелката ти, да расте здраво и жизнено дете. Монито вече е голяма и станала кака Laughing
Мойта госпойца направо ми взема акъла по цял ден, не спира да щъка из апартамента, не иска да стои в кошарата, започва да пищи като я оставя и почти не ми остава време за компа Cry
Отивам да я преспа и дано да успея да попрочета малко.

# 111
Здравейте, включвам се много набързо, да ви питам за телефона на д-р Драганов. Имам един, но като звъня се включва оператор да се обадя по-късно. Благодаря!  Hug

# 112
Еци, намерих една визитка, но не знам, дали не е много стара. 951 51 62; 954 95 88; 952 18 41; 048 83 10 50; 087 21 07 50.

# 113
   привет на всички,
 ние изживяхме отбиването на али. вече  2 нощи спим без да се събуждаме и замязах на човек, а не на сумнамбул. а иначе от 10 дена не кърмя али и мисля, че го преодоля. със зъбите напредваме-        отдолу има 2, а отгоре 4 са пробили, но още не са пораснали.

Дани, апартамента ви наистина е невероятен!
Пипи, клипчето е страхотно!

винаги като вляза във форума става нещо и не мога да пиша Sad   
сега пак трябва да ви оставя.
до другия път

# 114
Здравейте мами, ние бяхме малко на село с бебока. Не беше зле, разнообразие малко, но не е много за нас. Само камънаци и не мога да го оставя сам, е добре че имаше помощници де Simple Smile
Дани, направо супер ви е къщата! Много любов да я изпълва. А баните верно са върхът! А относно усамотяването в банята = аз и там не съм сама  Laughing като сме само с Ади той ходи само по мен а и как да го оставя сам докато съм в банята! та сме си двамката  Grinning 
Среща за 2 ноември какво ще кажете или ще пътувате? Нали на 1 май не се работи или бъркам!   newsm78

# 115
Здравейте мами!
Включвам се за малко-да кажа,че вчера ходихме на нефролог.Тя каза,че няма нищо обезпокоително засега.Ще следим всеки месец  с урина( а ехограф през два мес.) -нормална и стерилна .Тогава ще се види има ли подобрение.Но видимо има -памперса вече не мирише.

Вече съм успокоена  Peace-щом специалиста си каза думата

Ние вчера се разходихме малко в Южния парк докато ни дойде часа за преглед-беше много хубаво

За среща съм съгласна да направим-само кажете къде и кога Peace

Марис доколкото знам 1 .11 е неучебен и неработен за преподаватели само

Лек ден момичета  bouquet

# 116
  • На края на вселената!
Здравейте, момичета!
Извинявайте, че ви се бъркам в сладката темичка. Търся контакт с taigi. Преди време тя беше предложила лого за Сдружение "Настоящи и бъдещи майки". Сега ние гласуваме кое лого бихме искали, но все още не знаем дали можем да използваме нейното, заради авторските права. Писах й на ЛС и на ICQ, но още не ми е отговорила. Видях, че за последно е влизала във форума на 19.10. Затова бих ви помолила, ако някой има нейн телефон да ми го прати на лични. Обещавам, че няма  да има злоупотреби.  Много ще съм благодарна  bouquet
Поздрави на шушулките и усмихнат ден Grinning

# 117
Дейзи бравос. Това е супер новина!  Hug

# 118
Дейзи страхотни новини! Момичета я се активизирайте  Mr. Green
Аз, че съм болна, болна съм, че полудявам, полудявам, ама вие си пишете  Joy

1.11 винаги е бил почивен само за ученици и учители Rolling Eyes

Моето Ели не ще да пие сама от чаша Shocked носи ми я да и давам. Лигичка е станала, ама да видим  #Crazy

# 119
 sohappy byeмами Как сте?Личи си че навън е    Nature Sunny  Nature Sun With Face и всички сте  family 1swing на вън.А мойто точно сега  smile3524 smile3524.Ама какво да направя.
 smile3523 smile3523 ие то взе че се затри.Ще пробвам пак.
Днес ни биха тази ваксина за Рубеола,морбили и нещо с буквата П беше но не го запомних.Ронката само веднъж  newsm45 и после се  hahaha LaughingИмамче си общо  tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth като един от тях е кътник и само него сме усетили.Всички останали не сме.Мойта е като торпила с това  newsm30 newsm30 и от време на време и някоя и друга  newsm68  tiptoeДа ви се похвалиме каква отмяна имам.Тя може да  clean newsm75 newsm28.Взима метлата и започва,освен това  hang wash е второто не чак толкова но първото .Леле как ги простира само на земята като ги извади от пералнята,но какво да се прави.Мамина отмяна lovekiss lovekiss lovekissДа ви се оплача.Тук където доскоро ходихме в една градинка в една   bishop вече няма да ходиме там.Вчера минаваме от там да видиме на Ронката приятелчетата и едно взима едно пластмасово конче и удря Веронка по окото,ама просто ей така че не го кефела нещо и сега сме  smile3557 smile3557.Нестига това ами Веронка като се  newsm45 smile3514 newsm45 и от силния  newsm45 едно друго я оскуба и тя пак наново newsm45 newsm45.Майките им разбирасе им одариха по един шамар и аз тъкмо я оспокойх от удара с кончето последва скубане.В крайна сметка разбрах защо е бил  box защото момченцата са искали да покарат  newsm39 а ни ебързахме за  eatкухнята.Не ми стигна това ами като си тръхвахме с Ронката към нас се присламчиха  family4 цигани.Децата бутаха нещо на Ронката в ръцете и тя веднага да го лапне.На няколко пъти им го върнах,но те продължиха.В това време майката ми поиска стотинки,а аз мразя просяците.На всичкото отгоре бащата се опита да ми вземе   phoneuu  докато аз говорех:mobilephone:.-Като се  tantrum Imp smile3514 smile3511 fight fight и веднага дотърчаха няколко майки и ми помогнаха.И това се случва в двор на  bishopКазвам ви го сега че видя ли циганин който да закача Ронката че го  #2gunfire smile3540 smile3538 box tantrum Banghead #Sniper fight fight.Щом излезнахме от там Веронка се  newsm45 сигорно я бяха урочасали.Вечерта като се оплаках на мъжа ми само дето не ме наби задето съм минала от там и то сама.Е от къде да мина като при нас на тротоарите има навсякъде спряни   car003 travelОсвен по шосето.
Деуси ние с Ронката се радваме че с Бобчо всичко е ОК.
Среща за 2 ноември какво ще кажете или ще пътувате? Нали на 1 май не се работи или бъркам!   newsm78
Марис прощавай ама за 2 ноември ли говориш или 2 май. newsm78 newsm78.Много си назад с времето.То сега не е ли Октомври и след това Ноември,или ти си на април и си мислиш за май hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImaoПо принцип на 1 май не се работеше,но сега когато трябва да е ноември незнам newsm78  hahaha hahahaИначе аз съм за 2 ноември кога се пада newsm78Май е четвъртак според скромното ми смятане
Лек и   Nature Sunny family ppp nuts ден

Общи условия

Активация на акаунт