Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 056
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!
Радвам се, че хубаво сте си изкарали. Чакаме снимки.

# 226
Фрики Добре дошла!  welcome Загуби се някъде ти  Simple Smile

# 227
Момичета ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ    bouquet  newsm51   smile3525

МНОГО МЕ ИЗНЕНАДАХТЕ И ТРОГНАХТЕ

Аз не го писах с тази цел....но ще ми свършат работа.А казах на Марис ,че ги взимам при условие ,че ще ги върна.

Много ми е неудобно така...

Прочетох ,че сте си изкарали хубаво на срещата.Ще гледаме снимки Peace

Лека вечер и пак БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
  • София, в полите на Витоша

Пипи, благодаря и за приятното прибиране вкъщи!   bouquet

Ти нещо ме бъзикаш май... добре че все пак накрая уцелих правилната посока на копчето...  Mr. Green

говорихме за ... за мъже, ... за мъже , ... за мъже, ... за мъже, ... за мъже, ...за мъже, ... за мъже ...и за мъже ... hahaha

Вий друга тема нямате ли   rotfImao

Оооооооооо имаме- за ЧУЖДИ мъже  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Дейзи, радвам се , че си приела, обсъждахме дали няма да те обидим, но решихме, че ще приемеш, че затова сме ФОРУМ, за да си помагаме! Hug- нали утре може - не дай си боже- да се наложи на някоя от нас!!! Освен на всички момичета, специално благодари на Съни, защото тя предложи да ти помогнем- беше най- досетлива от всички ни!

Общото решение беше да не го приемаш като заем, а като се оправиш - на следващото събиране например - да почерпиш по бутилка ракия или вино за твое здраве!!! То на такива пияници като мен и Марис какво друго може да хрумне... особено като седяхме една до друга....

И само аз ли забелязвам, че основната организаторка на това събиране- Марис ще рече, никаква не се обажда, откакто се прибра в топлото легло на Командира.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 01:26 от pipi67

# 229
Привет, мале не мога да се докопам до компа! То само гости в нас!
Важното е, че свършихме работатат  Hug
Дейзи, както Пипи каза, затова сме тук - да си помагаме, кой с каквото има, акъл, пари, акъл  Mr. Green
Изкарахме супер! Пипи, то копчето му е майката май  Joy

# 230
Добриутро!
Аз сега разбрах за Дейзи, много бърза и успешна интервенция ти желая и много бързо да се възстановиш.
Момичета, вие сте прекрасни

# 231
  • Sofia
Помичета, аз нямам много време и прочетох отгоре-отгоре. Много съжалявам, че не можах да дойда на срещата  Sad Embarassed Cry
Пепа, духчето е супер, нещо много се умилих като гледам колко е пораснал  Heart Eyes и Тити на Евичка ми се видя много пораснал на аватара. Ми то като не се виждаме... ще се изненадваме.

Имам въпрос: изследванията на 1 годинка задължителни ли са? Вчера ходихме на консултация, сложиха ваксината на Габи и покрай многото приказки май доФторката забрави за изследвания, та да я подсетя.

Поли, темата е много полезна Wink  Peace

# 232
  • София, в полите на Витоша
Хелоу от Северният полюс!!! Mr. Green

Анче, препоръчителни са изледванията- най- вече заради хемоглобина. Ти къде се затри в преспите на Банско?

Марис, добре е, че от гостите все пак сте свършили работата....  hahaha

Хайде ,стискаме палци на Дейзи!

# 233
aniK
до колкото знам всички го правят.
Краси беше с нисък хемоглобин на 6 месеца, беше 108, сега е 152!!!! Лекарката каза че е окейка.
То си личи кой плюска като прасенце, 10 кила е, само дето не щя да пика в пликчето за да дадем и урина за изследване, ама нейсе...ще го дебна някой друг път.

Стискаме израстъците по копитата за Дейзи, гадно е с тия операции, аз като ми кажат операция веднага се сещам за секциото и пот ме избива  newsm50

freak_man, жалко че не дойде да си говорим по ДОЛНИТЕ теми Simple Smile Simple Smile

Момичета, педито ме навива да сложа Act - HIB ваксина, противоменингитната, вие ще слагате ли?

Аз съм объркана и се обадих вече на двама лекари да кажат дали да или не, ама и двамата не можеха да говорят баш тогава, та ще чакам отговори.
Ама междувременно се надявам тук из форума да разбера какви са отзивите за тая ваксина  Rolling Eyes

# 234
Дейзи и от нас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано всичко мине бързо и леко!

Ани на нас ни направиха и е задължително по принцип, но някои педиатри си правят оглушки  Rolling Eyes

Асеим аз няма да слагам. Разговарях с педиатърката ни и тя е за задължителните и против препоръчителните ваксини... После говорих и с още няколко педиатри всичките против и се отказах... Във форума Бърди ще ти каже задължително да, Кристиян в никакъв случай. Има доста теми по този въпрос...Аз лично съм на мнението на Кристиян   bouquet Успех с решението Heart Eyes

# 235
На Они й сложи докторът противоменингитна ваксина !

# 236
Асеим, И ние сложихме на Ади противоменингитната. Тя няма странични ефекти
Ани, и аз така си мисля, че е добре да се направят. Дава се кръв и  урина Simple Smile
Пипи, да не ви е затрушало там
Пипиоле, как си ти? Оправяш ли се

# 237
Момичета, тази противоменингитната ваксина плаща ли се? И колко?

Дейзи, и ние стискаме палци!

Ние с Йони сме добре, здрави сме напоследък и направо чукам на дърво, щото много време бяхме болни. Спрях я от яслата и аз спрях работа, напролет пак ще опитаме на ясла.
Ето няколко снимки на Йони от вчера, ako na nqkoj mu se gleda, naj-otdolu sa:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2148&AlbumId=71868

Целувки на бебчетата!!!

# 238
Меган видях ви снимките.Много е готина твоята сладурана Йони.Особено като шаферка на леля.

Ани и аз знам ,че е желателно да се направят-кръв и урина

Асеим за противоменингитната-още се двуомя.Нашата педка нищо не ни каза по въпроса.Но ще видим.

Пипи 67
затрупа ли ви снега вас там в планината?

# 239
 wavey newsm44 Smile bye kiss babydust7 newsm56 smile3539 55 pletkaкак сте newsm78
 smile3518   smihesorryче не можах да дойда и да помогна с малко  Money за Деуси и да ви видя.На Ронкато Т й беще от  tooth newsm47 и по точно от кътник. #Shocked #SillyАма нали първо трябва да ти е оформена предната фасада newsm47 и после кътници,  animal037
Поли за такива магазини не мога да ти помогна,но знам къде жият на ишлеме само че в Трявна. cry
Ани кръв и урина са задължителни за 1 годинка но за ваксините незнам.
Честит първи или енти  Nature Snowman Nature Snowman Close-mas: People Santa  madnoel.
Пипи67ставали за ски или сте затрупани newsm78
Ама навън е  cold  madnoel Nature Snowman ужас newsm77 smile3537 от сега ни чака само седене в къщи,а на мене ми е  sweating sweating
Днес Ронката е по малко кисела и ми помогна в  newsm75 hangНай вече в  newsm28,но след нея пак трябва да  newsm28 а да не говориме за  hang по пода на кухнята.Отново трябва да  wash ,ама карай да е жива и здрава.
Искам-м-м-м smile3509 smile3509 smile3509 smile3509 само Румката ли правеше newsm78
Обещавам следващия път да  running running lalalala blahblah
 От нас Nature Sunny ppp Stuck Out Tongue Winking Eye reverance perko sun с
  smile3522 sling и  Kissing Heart lovekiss kiss Kissing Heart  remybussi Hands Clap ppp smile3534 hug
ха сега се  hahaha rotfImao rotfImbo newsm62  202uu  168uu

Общи условия

Активация на акаунт