Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 049
  • 278
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро  bouquet morning
И аз не съм правила прощъпулник-мислех за началото на ноември ама нещо се замотах и..... Embarassed Rolling Eyes
Вчера мъжа ми имаше рожден ден, та на патерица да ви почерпя виртуално beer2 beer cheers Wine GlassХодихме на индийски ресторант, беше супер.Аз много обичам индийско, а той до сега не беше опитвал и остана много доволен.От раз си избра най-лютото ястие в менюто JoyАма си го изяде де...После малко пообикаляхме насам натам-минахме и през баща ми че неговата жена и тя рожденничка-та се прибрахме към 1 и 30 и сега smile3507 smile3507Майка ми остана с преспиване у нас та да гледа мъника.Щеше да е хубаво ако можех да поспинкам ама....училището ме зове Wink
Ради-стискам палци да нямате повече проблеми fingerscrossed fingerscrossed
Пипиоле-хайде оздравявайте вече Praynig-ох, ужасно е с тия продължителни боледувания Hug
За компютъра-преградила съм достъпа до него с разни обърнати табуретки ooooh! ooooh!, че иначе няма да изкара и два дена Tired
Дани-дано скоро се оправят нещата. Praynig  bouquet
Хайде аз отивам да се обучавам.Приятен ден от мен smile3525

# 271
Ради, дано бързо да се оправи Миличка  Praynig

Гери ЧРД на мъжа ти! Да ти е жив и здрав! Много да ти помага и да се обичате!  smile3525

# 272
Гери, честит празник на мъжа ти! Да е здрав и на ръце да те носи   bouquet!
Ради, съжалявам за това, което преживяваш. Толкова добре те разбирам... Tired Цвети като по-малка правеше ужасни пристъпи, на няколко пъти сме викали Бърза Помощ. Анди досега има 2 тежки и 2 по-леки пристъпи и само се моля да не ги прави повече, защото е просто кошмар. И той така, от някое вирусче и хоп - пристъпче. Тони пък почти не е правил, но ето, в момента е със спазъм. Няма нищо друго, но така кашля, въздух едва си поема. Правим инхалации с Вентолин и още не се е повлиял. Той пък започна да ги прави тази година тези спазми. Казват, че децата ги израстват и вярвам, че е така, защото Цвети вече почти не прави. Смятам, че тези пристъпи се дължат на мръсния въздух. В центъра е такава мръсотия, докато отида до парка, минавам през цялото задръстване, а децата вдишват газовете от колите и затова се получават тези алергии и дихателни проблеми. Направо ми се плаче вече. А и Тони пак ще го водя на хирург, защото отново има някакво топче около пъпа. Не знам какво му става на това дете тази година. Той ми е създавал най-малко проблеми, имам в предвид здравословни. Тази година не бе операция, не бяха спазми и какво ли още не. И с това често главоболие...

# 273
Здравейте момичета.
Лелеееееееее, колко болнички дечица има Shocked ние също бяхме със зачервено гърло около 10-тина дни, но вече 2-ри ден е добре.
Дани, дано всичко в къщи се нареди по-скоро Praynig
Боже, Ради, цялата изтръпнах, сега по-добре ли е Миличка?

Имам едно предложение за темичка:
"Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее"

# 274
  • София, в полите на Витоша

Имам едно предложение за темичка:
"Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее"

Роуз, ти рядко се включваш, ама навреме....
Заглавието е супер, точно в тон с времето...  Peace

Мацки, ами освен обще прощапулник да правим....  Joy

Аз освен за димпломатката Деата и за Рукси щях да питам.... newsm78
Явно ги гонят задачи, ще се обадят!!!

Рукси, липсваше ни на срещата!

Съни, клуб Двете феи в Лозенец е много готин, може да спретнем за желаещите едно дневно детско парти!

Има ли желаещи?

# 275
Много ми хареса преложението  Hug

Дани
, дано по-малко болести и главоболия да имате  Praynig

# 276
Здравейте момичета,

Скапана съм и само набързо ще драсна 2 реда. Представянето е много хубаво. Успях да видя доста известни личности, с някои дори да се запозная. Нешка Робева са тук с момичетата също. Страшно приятни са всички, много са готини!! И как невероятно танцуват  Hug Марио Ал-Джабури също е постоянно наоколо. Днес беше на посещение и посланика ни в Англия. Много приятен човек изглежда. А за туристическите ни фирми, които се представят думи нямам. Всички са страхотни  Hug Надявам се да мине успешно за тях изложението и да успеят да сключат много договори.  Hug

Отивам да почивам и да се заредя с нови сили за нови впечатления утре  Grinning Лека вечер на всички  Hug

# 277
Добро утро момичета  Simple Smile Днес обещаха да бъде   Nature Sun With Face слънчево и топло и аз мисля да се възползвам пълноценно ще сме навън целия ден Simple Smile
Съни - в този клуб празнувахме рождения ден на Ани и ми се видя много чисто и приятно http://www.mechopuh.sat1977.com/ но се намира в Люлин 5.
Много ми става мъчно като чета за болни дечица  Sad надявам се всички да се оправят бързо.
За прощапулника - Ей стегнете се и бързо замесете по една питка   chef( ако не можете да месите си поръчайте. АЗ така направих  Embarassed, че беше по сигурно за резултата) Май имаше поверие , че прощапулника се прави и да не се препъват децата ако не се лъжа де  Embarassed То аз направих прощапулник на Ани 1 месец след като беше проходила а тя 1 месец след прощапулника си се препъва пак толкова колкото и преди  ooooh! все си имаме по някоя нова синка и цицинка Sick 

# 278
Добро утро и от мен  Hug Позволих си да пусна нова темичка, хрумнаха ми разни идеи по оформянето и  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт