Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 33 994
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
А знаете ли дали по математика, ако в подточка а/ трябва да се докаже нещо и ако детето не се сети как, но реши следващите подточки и ползва това, че в а/ е направено въпросното доказателство, ще зачетат следващите подточки или цялата задача се счита за нерешена?

# 361
  • Бургас
Според дъщеря ми  не се признава, защото точно това трябва да се направи - да се докаже твърдението, и няма как да си сигурен без доказателство.

# 362
До преди няколко години в ключа пишеше - Всеки етап се оценява независимо от другите етапи.

# 363
Мен сякаш ме хваща една апатия вече. Мислех, че ще съм мега напрегната и изискваща последните 10 дни, но май разхлабих редиците. Дожаля ми вече за детето и ме е страх да не прегрее накрая. Ходи си на тренировки, до към 10.30ч с колелото излиза. След училище решава каквото съм му оставила. Каза, че за награда, след изпитите ще си купи топка с неговите пари 🙂
Аз да попитам. Спеших го да си търси личната карта и той ми каза, че е в училище при класната, заедно с бележника. Звъня на класната и тя - ама за какво ти е тази карта. Казвам, нали с нея ще се легитимира. Нямало такива работи, никой не им бил казал, само с бережките, имало си номера. Аз поспорих, накрая се отказах.

# 364
В нашето училище утре ще им раздавали бележките. Детето каза, че да 24 трябва да са оформени. Днес класния писа, че ще им раздават свидетелствата на 01.07 , след това ще ходят да се черпят в едно заведение.

# 365
  • гр.Варна
Привет!
И нашите получиха днес бележката с номера си. Снимах я за всеки случай, че всичко се случва.
Младежът днес си дойде доволен. Вземал много участие по математика и госпожата му казала, че вероятно ще го оформи за годината Simple Smile
И при нас по БЕЛ днес са дали таблица с автори, но не е дал повече подробности

# 366
  • София
Pisa, как така ще им взима личните карти Astonished Dizzy Face
Няма право да я задържа! Тя да не е от Полицията?!

# 367
  • Ланкър, планините Овнерог
Предполагам, че за ученическите лични карти става дума.
По химия г-жата им казала на нашите, че другата седмица ще имат изходно. Нямам думи. Толкова ли не може след матурите. Цял срок се мота, по две оценки имат само и точно другата седмица трябва да е.

# 368
  • Варна

По химия г-жата им казала на нашите, че другата седмица ще имат изходно. Нямам думи. Толкова ли не може след матурите. Цял срок се мота, по две оценки имат само и точно другата седмица трябва да е.

Нашата физичка за 17.06 се беше нагласила за изходно. Представяте ли си?!? Успяхме да я склоним да го остави за седмицата след НВО.

# 369
  • София

Нашата физичка за 17.06 се беше нагласила за изходно. Представяте ли си?!? Успяхме да я склоним да го остави за седмицата след НВО.

Laughing Laughing Laughing Някои учители ме изумяват, чак не мога да повярвам, честно.

Аз ще го спра другата седмица със сигурност на 15 и на 17, чудя се за понеделника.

# 370
В нашето училище утре ще им раздавали бележките. Детето каза, че да 24 трябва да са оформени. Днес класния писа, че ще им раздават свидетелствата на 01.07 , след това ще ходят да се черпят в едно заведение.
Верно ли ?
При нас тази седмица е юруш на контролните !!:rage:

# 371
То и при нас е така утре 2, в сряда по физика и в четвъртък класно. В седмицата след матурите в понеделник и петък са на екскурзии.

# 372
Pisa, как така ще им взима личните карти Astonished Dizzy Face
Няма право да я задържа! Тя да не е от Полицията?!
За ученическите лични карти става на въпрос. Притеснява ме, че ако на входа са квестори от други училища и те нямат документ за самоличност, ще има проблем. Някъде има ли го регламентирато това?

# 373
  • София
Бележки не са им дали, дори като я питах тя ме изгледа странно и каза, че въобще не знае, че ще им дават. В сряда имаме отново РС и може би тогава ще ни ги даде на нас родителите бележките.
За явяване на изпитите, може и с бележник.
Kally, би трябвало учителите по БЕЛ да им кажат какви са изискванията за писането на автор и заглавие. Преди две години учителката беше казала на учениците, че не трябва, квесторите пък че трябва. МС ги беше писал. Не знам дали са му отнели точки за това. Дано да се изясни в скоро време.

# 374
Момичета, 17.06 нали е неучебен ден, заради НВО по чужд език или греша?

Общи условия

Активация на акаунт