Астрология - 20 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 45 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • в страната на чудесата
Да, да, зная... мисля си за тежестта, разликите между държавите и пр.
И много се надявам 2022 да е различна, но съм песимист. А Вие, Сотис, как мислите? Каква ще е 2022...

# 601
Чакайте, ние още не сме приключили с 2021 година. Има още един сезонен ингрес – декемврийският, той ще важи за последното тримесечие до началото на новата астрологична година – пролетната ингресия на Слънцето в тропически Овен. В момента все още действа есенната ингресия, т.е. картата на есенното равноденствие.
Мунданни прогнози се правят с карти и цикли, не само по транзити. И това е голям обем работа, много труд на ползу роду.

# 602
Не знам дали отговорите можем да намерим в астрологичния инструментариум, защото темата за Ковид е тема, свързана с много пластове от живота ни на земята. Моето осъзнаване е, че даден астрологичен аспект може да посочи някакакъв фон, тенденция, но не и как точно би се проявила тя.
Има много фактори, които са важни - политически решения, вяра на хората, начин на реагиране и пр.
Ковид разедини абсолютно всички групи, без значение дали са служебни колективи, семейства, управленска структура, монаси в някой манастир,  приятели и т.н.... .
Едните са за ваксини, другите- против. Едните вярват във вируса, други - не, едните не намират за необходимост да се вземат мерки, другите - намират.
и така не е само в България.
Висока смъртност има и в други страни.
Конкретно в България, смъртността е зловеща и това за мен е голяма болка, но пак казвам, не търся нито отговори, нито спасение в астрологията.

# 603
Намаляваща луна (последна четвърт) във везни - тоест понеделник 29-ти добре ли за ЯМР на женски и коремни органи? Чудя се хем как да се натъкмя от работа , хем да не се прецакам съвсем. Макар, че той не знам дали има някакво значение освен констрастното вещество, кооето се влива венозно.

# 604
За неинвазивна /неоперативна/ процедура защо търсите намаляваща Луна?
Няма никаква астрологична логика в това.

# 605
Защото са ме гледали на колпоскоп по време на луна в скорпион и имах ужасни поселдвствия само след намазването с оцетна киселина по време на колпоскопа. Вдигах температура 3 месеца след това и получих кървене, а уж е не е хирургическа процедура. Везните и те май не са много подходящи, но пък тогава почивам. Тялото ми вече е толкова кекаво и немощно, че на базата на миналите изследвания ме притеснява контрастното вещество, което вкарват венозно при ЯМР, да не направя някаква реакция или нещо.

# 606
Обикновено медицински елекции се правят за по-инвазивни процедури.
Но при индийците има и за начало на лечение, и за всичко останало.
Ами в такъв случай, щом имате основателни притеснения, изберете подходящ ден.
Намаляваща Луна се ползва за екстракция или премахване на нещо.
За надграждане или по-добра визуализация може да е подходяща и растяща фаза на Луната.

# 607
Първото нещо е да НЕ бъде пълнолуние.  Чела съм, че за всякакви интервенции Луната е добре да бъде в земни знаци за да даде стабилност и най-добре в  Дева, но винаги съм чудила защо тъй като Девата управлява червата, които са опасни в такива моменти. Трето нещо да не бъде в огнени знаци- за да не стане възпаление. Ако питате и везни не е много добре, защото везните са шантави и взимат шантави решения + ги управлява Венера(ако е за женски органи не КИ се вижда добра идея). Друго важно е да НЕ бъде без курс, защото ако е без курс процедурата няма да има ефект и полза - и много вероятно да се наложи да се повтори.  Марс и Меркурий не трябва да са ретроградни , защото Марс управлява хирурзите, а Меркурий комуникациите. Марс явно е докторът в картата на операцията.  Жалко, че не знаех тези неща по-рано,  всичко ми е правено на скорпион и пълнолуние, дано поне успея да помогна на някой друг.

# 608
  • SF
Аз мисля, че жената питаше за скенер.
Венера не управлява тези органи.

# 609
Не съм специалист по медицинска диагностика, но за да се визуализира добре и да има по-ясен образ, ако държите да го съобразите с астрологията, изберете ден, в който Луната е в хармоничен аспект с Меркурий и не е в съвпад с някой от възлите – СЛВ или ЮЛВ. И нека Меркурий мине изгаряне, което е на 29 ноември.

# 610
Esmee , аз съм чела, че Венера управлява яйчниците  ето тук: https://astrobix.com/learn/post/postamp/312
Давам мнение на аматьор, който си е направил изводи и статистика от собствените си мъки. Може би наистина за ЯМР не би следвало да е проблем. То така или иначе ако се извадят всички тези условия кои дни ще останат от годината като подходящи, не знам.

# 611
Не съм специалист по медицинска диагностика, но за да се визуализира добре и да има по-ясен образ, ако държите да го съобразите с астрологията, изберете ден, в който Луната е в хармоничен аспект с Меркурий и не е в съвпад с някой от възлите – СЛВ или ЮЛВ. И нека Меркурий мине изгаряне, което е на 29 ноември.
Sotis, значи не е добре да бъде на 29-ти, така ли -  или е добре?

# 612
В Джьотиш Венера управлява яйчниците и семето, а Луната – матката и ендометриума.
В западната астрология не е много по-различно, поне за Луната. Но и за Венера съм срещала някои астролози да пишат, че е свързана с дейността на яйчниците, не само с хормоните и ендокринната функция.

Цитат
Sotis, значи не е добре да бъде на 29-ти, така ли -  или е добре?

29.11 не е подходяща дата за диагностика заради изгарянето на Меркурий.
Обикновено при такава фаза той се "държи" нестабилно, а все пак се предполага и анализ на получените данни.

# 613
Технически : скенер и други подобни се управляват от Уран .

# 614
Харесала съм си 6.12 за символична първа нощувка в ново жилище, без да съм експерт, просто гледах да е нарастваща луна, 3 луннен ден, видях че ще е в козирог - точно свързана с материални неща и стабилност. Затъмненията ще са минали и ще като ново начало, понеделник, Никулден. Нумерологично 6 и 12 са хубави числа.

Добре ли съм се ориентирала? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт