Астрология - 20 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 45 184
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
При въпроси за брак се анализират двете карти на партньорите, като основният акцент е дали в двете карти в периода са активизирани Сигнификаторите на брака. Възможно е в едната карта в периода да са активни други Сигнификатори, например -за работа, или в картата да има указание за късен брак и т.н. Или нужно е да се анализират двете карти със съответните техники и да се прецени едва тогава дали тази връзка ще доведе до брак. Защото има връзки, които продължават няколко години и накрая се разпадат, защото през този период има по-важни въпроси за решаване при единият партньор, не е дошло времето за брак. Така че, дори и най-хармоничните отношения, ако не са задействани Брачни сигнификатори няма да завършат с брак. Синастрия, композит се разглеждат едва след самостоятелен анализ на двете карти.

# 631
  • София
Здравейте отново! Бих искала да ви попитам има ли работещ метод и карта, които да показват отношения работодател-работник и това, как те ще се развият? Съответно, какви дати и часове се гледат?
Чувствам се щастлива на работата си, но в същото време има нещо, което ме кара да се чувствам не съвсем приета, не съвсем на място и не знам от къде идва това чувство или е просто временно състояние.

# 632
  • SF
Синастричната карта може да ви даде тези отговори.

# 633
Може и комбинът да даде този отговор, в астрокома е включен като "карта на Дейвисън".
В крайна сметка така и не разбрах каква е разликата в практическите резултати между композит и комбин, коя от двете техники в какви случаи е препоръчителна. Дотук оставам с впечатлението, че композитът е предпочитан от англоезичната школа, а комбинът от немскоезичната.

# 634
Композитът е нещо като вътрешния драйв, "тесто", вътрешната химия на взаимоотношенията. Доколко във вложените съставки има хляб. Какво ще е то на "вкус". Комбинът е нещо като реална история поставена в реални условия.

# 635
  • SF
Композитът е трета карта: аз, ти и връзката (композитът). Показва как връзката се отразява на единия и на другия, как всеки от двамата я възприема и как всеки от двамата гледа на нея. Дава отговори за смисилът на връзката - когато партньорите са заедно, какви стават те? Как връзката ги кара да се приспособяват към нея. Не обичам да ползвам този термин, но композитът показва каква е мисията на връзката.
Картата е абстрактна, ползват математически методи по късата дъга - така наречените мид пойнти. В композита могат да се получат аспекти, които реално не съществуват в хороскопите - например Слънце опозиция на Меркурий.
Върху композита не може да се работи. Партньорите трябва да се присбособят към него.

# 636
Комбинът е нещо като реална история поставена в реални условия.

И моето усещане за комбина е такова.
Започва да работи при наличие на реални отношения или някакъв тип взаимодействие, сътрудничество. Затова може да се ползва като инструмент за оценка не само на любовни отношения, а и служебни, бизнес.

# 637
Правила съм комбин и от рождена карта + събитийна. Синастрия на композит или комбин с рождена карта. Интересно е. Така има възможност да се разгледат взаимоотношенията от различни гледни точки.

# 638
Здравейте, момичета! Има ли някоя от вас, която да изготвя хорпскоп по натална карта на по-ниски цени? Много искам, а не мога да ги отделя тези пари, които се искат обикновено. Ако има някоя от вас, която е в процес на упражнения все още и може да ми предложи нещо, ще се радвам! Ако не, все пак съм попитала!
Благодаря ви и приятен ден на всички!

# 639
  • в 1001-та нощ
А не се ли притесняваш, че това може да ти навреди. Би ли разрешила, някой новоприет студент по медицина да ти прави операция?

Не подхождай лекомислено и от чисто любопитство.

# 640
Много сте права и благодаря за съвета.
Имах предвид някой, който е със средно ниво, така да се каже. То по принцип няма гаранция май, че дори и да има опит с години човека, ще разчете правилно. За сега събирам мнения

# 641
Да се тълкува цял хороскоп, означава да се засегнат 12-15 теми от живота, което освен трудоемко и скъпо удоволствие. Осен това вероятно човек се обръща към астролог, защото в някаква област от живота има ситуация, която трудно може да разреши. Така че обикновено се разглежда тази област от живота, която е в криза.  Пълен хороскоп се изготвя за около месец, но съответно и цената е висока, а предполагам, че обикновено ситуацията трябва да се разреши в кратки срокове.  Ако не можете да си позволите качествен астролог, по-добре се опитайте да се справите сама със ситуацията, защото съветите, които ще получите от от някой който се обучава, или има малка практика е възможно да не ви помогне, а да се объркате повече.  Ниската цена е относително понятие, за всеки ниско-високо е различно като измерение.

# 642
хорпскоп по натална карта на по-ниски цени? Много искам, а не мога да ги отделя тези пари, които се искат обикновено.
Потърси Димитър Кожухаров, няколко пъти се е коментирало тук , че той работи на доста приемливи цени

# 643
Здравейте! Съвсем начинаеща съм в астрологичните знания, но пък имам желание да наваксам. Гледам си наталната карта, опитвайки се да разтълкувам партньорствата си или по-точно казано имам ли шанс да срещна своя човек. Противоречиви изводи си правя. Знам, че всички се учим, а има и участници в темата, които са много напред. Публикувам си картата и ще се радвам да получа мнения.

# 644
Здравейте,
Попаднах на коментари в някоя от предишните теми, свързани с подходящ или неподходящ период за извършване на ин витро процедура. Дали някой от Вас може да ми даде насоки?

Общи условия

Активация на акаунт