Приятели с "привилегии"

• 3 634
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
те още нямат "привилегиите", само приятели са

не е ли малко крайно още на 17-18 г. да започвате подобни "приятелства"?
за мен това са годините на най-страстна, разтърсваща и силна любов, с огромна палитра от нови емцоии, а вие скачате директно в отношения, подходящи за доста по-претръпнали хора

# 16
Според мен разминаването идва от това, че момичето не е наясно с това какво означава "приятели с привилегии".

ions77, приятели с привилегии значи, че правят секс, без да имат чувства. При тях няма ревност. Обичайно просто в момента нямат човек до себе си и само задоволяват физическите си нужди.
От друга страна, ревност може да има и без да има любовни отношения.
Ти по-скоро май питаш дали от обикновено приятелство нещата не преминават към чувства. Всичко е възможно, времето ще покаже.

# 17
Предполагам, че просто преминавате от приятелство към флирт и увлечение. Дали ще се превърне във влюбване, от вас си зависи.

# 18
  • Агент под прикритие
"Приятели с привилегии", "стар приятел" и "17 години"... Тия три неща са толкова комични заедно в един пост/тема... Grinning

# 19
Преди години и аз имах много добър приятел с ,който бяхме неразделни.Бяхме заедно от 1ви до 12клас ..След завършване на основното той се отказа от у-ето,което го записаха и дойде да учи в моето у-ще.
И двамата сме имали периоди в,които сме имали и нямали гаджета,щ.Той ревнуваше мен,когато излезна с някой,аз ревнувах него,някой път си го казвахме,друг път си мълчахме само и само да не си пречим на връзките..Все ми казваше : Еее Хюли,ако не ми беше приятелка щях да тръгна с теб..! Или зарежи ги тези,тръгни с мен.. 😁 Но не искахме да си развалим дългогодишното приятелството с връзка..
Хубави времена бяха..Вие сами ще разберете дали е по-добре да сте заедно или да останете приятели..

# 20
Аз не разбирам горните хокащи коментари и присмеха, че били на 17, не се дръжте като сърдити стрини 😤 Аз пък бих казала, че на 17 младежите всъщност са доста сексуални и тръпката на 17 си я бива. Според мен приятелят ти със сигурност има сексуални желания спрямо теб, за чувства няма как да знаем от малкото информация тук. Ако и ти го харесваш, се отдай на удоволствието 😁

# 21
Хюлия, в момента с добрия приятел сте... колко близки? Никак вероятно? Казваш "имах", "преди години". Пазили, пазили приятелството, а накрая вече го няма.

Общи условия

Активация на акаунт