Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 962
  • 938
  •   1
Отговори
# 825
Малко в периферията на темата, ама прилични сандали за 2-годишно докъм 50-60 лева някой може ли да препоръча?

# 826
  • София
Мога. Виж в обувки.бг (понеже аз в момента търся там) или другият сайт е https://detski-obuvki-vicco.com/ . В Primigi в момента има някакво намаление и намерих добри за 50лв.

# 827
Малко в периферията на темата, ама прилични сандали за 2-годишно докъм 50-60 лева някой може ли да препоръча?

Аз взех тези на дребното, много са ѝ удобни и лекички. Има и други цветове. https://fashiondays.page.link/H6Z2PT5kWWzbqSbm8
PODCAST10 ще ти свали още 10%

# 828
  • София
Да уточня, че аз съм с претенции отзад петата да е стабилна и отпред да е затворено, защото не ми се събират нокти от земята затова търся в тези сайтове. Иначе има и в CCC, Paolo Botticeli както и Декатлон.

# 829

69 ок ли е?
Говоря за реален магазин на Графа.

# 830
Не, не съм в София, вариант е само онлайн да ги купя.

# 831
  • София
В Кидсо има доста избор на детски сандали, даже има намаление.

# 832
Тези как ви се струват? За тях важи ли кодът за намалението? Нямам приложението, но ще го смъкна, ако трябва.
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%B … chers-p3696507-7/

# 833
  • София
Мен лично не ми зарежда линка иначе за Fashion days има код

# 834
Не знам защо не зарежда - пише Skechers Сандали C-Flex от еко кожа.

# 835
  • София
Ето код иначе: PODCAST10

# 836
Аз за 50 лв. взех на детето 3 чифта тази година - ортопедични от естествена кожа, спортни като показаните, но отворени - и двата чифта от Паоло Ботичели. И за финал от Пепко тип Биркенщок сандали. Но вие сте с по-малки деца и съм наясно, че търсите по-затворени. Тези Скечърси не ми допадат, в Кауфланд имаше същите май миналата седмица за 13-15 лв., там някъде.

# 837
Аз пък обожавам широки дрехи, особено сега в жегите. И какво това ме прави жена от арабските държави ли? хаха !
Днес пазарувах широки панталони, рокли, поли- панталони и палацо пантс в Италия Wink Ужасно секси, но не по онзи вулгарен начин, толкова любим на рускини и латиноамериканки!

# 838
  • София
Здравейте, наскоро си взех тези сандали и както подозирах, не ми допада каишката. Дебела е и е ниско, в най- широката част на глезена. Реже крака и макар да са много сладурски иначе, сякаш умишлено са загрозени. Взех си едни кадифени черни връзки, които вече пробвах- не ме стягат и се връзват стабилно.
Чудя се да резна ли каишките и да сложа черните връзки (като на втората снимка, такива си взех)

# 839
Ако просто направиш допълнителни дупчици, няма ли да ти по-свободно и по-удобно?
Тия връзки не виждам къде ще се захванат.

Общи условия

Активация на акаунт