Четвъртокласници 2021/2022

• 34 618
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Много ми е странно да прочета последните страници. Наистина усещането ми, че хората нарочно не се тестват при симптоми, за да не би официално да се потвърди, че са болни и подлежат на карантина, се затвърждава. Всеки път, когато някой постъпва така, може да е добре да си помисли: какво, ако АЗ бях имунокомпроментиран и нямаше как да се защитя и се заразя и лежа в болница или умра и децата ми останат без майка, защото безотговорни хора отказват да бъдат съзнателни, да се тестват и да спазят карантина...

# 466
То от самото начало на ковид ситуацията е така, за съжаление. В началото повечето си правеха антигенни тестове, за да могат да си излизат и да не бъдат в карантина. Сега, обаче "реват", защото не им се полага сертификат.

Да, rire, ще изчакат изборите и тогава ще тръгнат на училище. Струва ми се разумно, при условие, че в понеделник отново всички ще са онлайн.

# 467
Може да не са доставили тестове навсякъде, за това да отлагат, не заради изборите.
Четох, че тепърва ще доставят до училищата, след като мина броенето на желаещите и има яснота.

На мен класната ми каза, че петъка и понеделника ще се учи, без значение че има избори.

# 468
Да, учи се. Те са си учебни дни.
Доставени са тестовете. Ръководството на училището е взело решение откога да учат. И причината са изборите.

# 469
А в понеделник защо сте онлайн?

Аз помня, че не се учеше преди понеделника след изборите, че оправят секциите..нали в училище бяха. Но сега с новите машини нямало сглобяване на ..тайни стаички, та за това не се налагало и в понеделник да ги разглобяват.
Така поне разбрах, не знам така ли е...

# 470
Навсякъде, където има избирателни секции, учениците ще бъдат онлайн. Точно, за да не се водят неучебни дни.

# 471
И аз така си мислех, и за това първо казах, че ще го пускам от вторник. Но класната каза аааа, нееее, що, понеделник си ХОДЯТ Flushed

# 472
Да не би в училището да няма изборни секции?

# 473
Въпреки машинното гласуване навсякъде има и такова с хартиени бюлетини.
Досега винаги е било неучебен ден, но вече няма да има такива дни. Ще бъдат само неприсъствени с онлайн обучение. Предполагам, че и следваща седмица ще има балотаж, та и следващият понеделник ще е така.

# 474
Има секция.
Казаха че само с машини ще е глосуването, не знам .
Ще звъня пак на класната....

# 475
  • Отвъд алеята зад шкафа
Докъде стигнаха децата ви с материала? При нас по мат са свършили със събиране и изваждане на многоцифрени числа и започват умножението и делението.
По Бел са взели за сложни думи.

# 476
По БЕЛ са до сложните думи също. По математика са до събиране и изваждане на многоцифрени числа.
Госпожата каза на родителската, че по ЧО много от децата изостават и не разбират материала....

# 477
При нас никой нищо не казва! Класната уведомила децата, че един не си е попълнил декларацията.

Тези, които не са съгласни как си изразяват несъгласието?

# 478
  • Отвъд алеята зад шкафа
Предполагам, че със самата Декларация като не се сложи отметка на изброените неща.

# 479
При нас - просто не попълват декларация.

Общи условия

Активация на акаунт