Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 627
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Мерси за съвета ,задължително ще го пробвам Blush.Белезите са ми в кърпа вързани невъзможно е тези "кратери" да не оставят белези .Направо не знам ....аз досега такова нещо след лазер като моето не съм виждала ....тотал щета .

# 106
Да не се обидиш, че в такъв момент се шегувам, ама аз имах точно такъв "кратер", като ми махнаха една бенка с лазер преди време. Смятай, значи... Това направо си е издълбано.
Но белезите може и да поизчезнат след определен период, организмът се самолекува. Само че е възможно да отнеме години.
Отделно - има естетични процедури за заличаване на белези и петънца.

# 107
Какво е усещането по време на процедурата, когато те “горят”? Не е ли много болезнено?

# 108
Зависи от зоната която третираш и всеки има различен праг на болка. Но се търпи.
По време на процедурата питат дали те боли и съответно спират за момента и намалят лазера.
 Хората са го казали..."Трай бабо за хубост " .

# 109
Ама не трябва, да се търпи, защото болката  води до такива инциденти. Има разумен праг на болка, който трябва да се спазва, ако се премине вече това може да причини тежки последствия. В конкретния случай с дамата не знам дали е имало такава болка.

# 110
Абсолютна нормална болка ,както всеки друг път досега .От 10 години правя лазерна епилация ,от 5 години само с Кандела лазер ,този път също бях с него.За този период от време досега след процедура съм имала само минимални зачервявания ,които са напълно нормални.Този път не знам ,обяснение нямам .Грешката е или в лазера или в мен или в оператора .

# 111
Болката е субективно усещане и зависи от много фактори, но тъй като резултатите са налице, а и не ти е за първи път лазер от този тип, бих казала, че грешката е в оператора. Все пак за всеки тип кожа си има съответните настройки.
Сподели развитието на нещата, дано възстановяването е по-бързо.

# 112
Здравейте. Искам да ви попитам какво е мнението ви за лазерната епилация? Тъй като аз не съм ходила изобщо, а се чудя как да махам косъмчетата на корема. А и покрай вътрешната част на бедрата от самобръсначката ми се получават неприятни пъпки и обърнати косми, което е доста неприятно и не знам как да ги лекувам. Ще бъда благодарна на всеки, който ми даде съвет.

# 113
  • Mediterraneo
Здравейте. Искам да ви попитам какво е мнението ви за лазерната епилация?

В нарочната тема за лазерна епилация не знам как да коментирам въпроса ти изобщо. Малко назад прочете ли, поне отначалото на тази тема? Да речем, че мнението ни е положително.

# 114
  • София
За корем не знам, но на краката ще има добър ефект сигурно Simple Smile

# 115
Здравейте. Искам да ви попитам какво е мнението ви за лазерната епилация? Тъй като аз не съм ходила изобщо, а се чудя как да махам косъмчетата на корема. А и покрай вътрешната част на бедрата от самобръсначката ми се получават неприятни пъпки и обърнати косми, което е доста неприятно и не знам как да ги лекувам. Ще бъда благодарна на всеки, който ми даде съвет.

И аз имах такъв проблем с вътрешната част на бедрата. С лазерна епилация нещата се оправиха, а беше доста зле.

# 116
  • София-Младост
Аз имам този проблем с ръцете...и уви, лазерната епилация не помогна. Отново се изринах и вече цял месец съм с пъпки по ръцете...но в случая епилацията няма отношение. Същото беше  ислед кола маска навремето. Ако правя бедра, не бих минавала вътрешната част на бедрата (където и няма окосмяване) точно по тази причина...и в свивките на краката също...там след кола маска и по-скоро впоследствие, когато косъма никне, ми се появяват пъпки. Но всичко си е до кожа, според мен.

# 117
Откакто започнах лазерната епилация забравих за врастналите косми и пъпките по краката, но явно наистина си е до кожа и трбва да се пробва

# 118
Момичета, споделете отзив как се пазите от слънцето след лазерната, колко време след лазерната трябва да се избягва слънцето ( на мен ми казаха поне 5 дни), на колко време като сте на плаж слагате слънцезащита?
Благодаря предварително!

# 119
За лятото и слнънцето, плажовете.. и Версус..
За зоните на лицето във Версус ми отказаха процедура.
По телефона ми обясниха това:
Дори с 50 СПФ и излагане на слънце в диапазон 8-10ч и 18 -20ч - един месец след плаж се води , че съм с активен тен и не ми е позволено да третирам зоните.

Общи условия

Активация на акаунт