Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 748
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Mila1331, понеже и мен (изненадващо) много ме боля на подбедрици - не става ли по-добре с времето? Мислех си по-малко косми => по-малко болка, не е ли така?

# 376
На мен на подбедрици не ме боля изобщо, сравнявам, защото едновременно съм  правила интим и подбедрици, на интим си боли наистина.
Но си е въпрос на индивидуална чувствителност, това първо, и второ, на апарат и настройки. Преди години бях пробвала фотоепилация на подбедрици и и едвам издържах, много ме болеше. В резултат - имах много изгаряния по краката, белезите ми стояха с месеци.
Може би трябва да пробваш различен тип лазер и да видиш дали положението е същото.

# 377
Аз само александритен съм правила и на подбедрици ме боля повече от интим 🙈 Всъщност на интим и още някакъв пробвах последния път, диоден май, но пак си боля.

# 378
В такъв случай, явно си по-чувствителна.
Но то като имаш 20 косъма, вероятно ще те боли много по-малко следващия път. Стига да няма поражения по кожата не е чак такъв проблем, мисля аз. Поне от личния ми опит с разни видове обезкосмяване.

# 379
Мен с александритен лазер ме боли по-малко, отколкото с диоден. Във Версус правя цели крака, мишници и интим с александритен лазар и почти няма никаква болка. В Борекс правя брадичка и горна устна с диоден лазер, но въпреки че са малки зони с относително малко косми, усещането е изключително неприятно.

# 380
Мен с александритен лазер ме боли по-малко, отколкото с диоден. Във Версус правя цели крака, мишници и интим с александритен лазар и почти няма никаква болка. В Борекс правя брадичка и горна устна с диоден лазер, но въпреки че са малки зони с относително малко косми, усещането е изключително неприятно.

Точно същия опит имам и аз, 1:1.

# 381

Точно същия опит имам и аз, 1:1.
Това е защото тези зони се работят на друг режим(статичен) и в едно щракване е концентрирана цялата енергия. Смятам, че александритният е в пъти по-болезнен от диодния, което е ненужно. Плюсът при него единствено е, че хваща светлите косми на по-русите хора. Simple Smile

# 382
Здравейте!
Днес правих за първи път епилация на подмишници. Колко трае по принцип процедурата? Имам чувството, че ме претупаха набързо, буквално под една минута.

# 383
Здравейте!
Днес правих за първи път епилация на подмишници. Колко трае по принцип процедурата? Имам чувството, че ме претупаха набързо, буквално под една минута.

Минута и малко на подмищница.

# 384
  • Mediterraneo
Толкова, колко повече да трае?!

# 385
Здравейте! Имате ли впечатления от Ava Center в Овча купел? Имаха промоция от Лили преди и имам ваучер. Обаче не знам нищо за тях. Диоден лазер ползват (марка Venus Velocity), а не александритен. Аз бях останала с впечатлението, че александрит и Сопрано са по-добри варианти като цяло. Кожата ми нито е светла, нито мургава, нямам лунички, а космъчетата са тъмнокафеви, почти черни. Какво мислите?

# 386
Здравейте, изчетох доста голяма част от коментарите. Това, което разбрах е,че най-вероятно трябва да сменя студиото. Имам направени 7 процедури, постепенно космите изчезнаха. След 6-тата процедура бяха опадали на 85%. Направих още една. Минаха 3 месеца и космите се възстановиха на 70%. Нормално ли е при положение, че са изчезнали да се възстановят отново за толкова кратък период? Може би просто израстват по-бавно или? Не знам да правя ли нови процедури в същото студио или да опитам с друго?

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 23:36 от RossitsaD

# 387
А през колко време са били тези процедури че 3 месеца се броят за дълъг период след тях?

# 388
А през колко време са били тези процедури че 3 месеца се броят за дълъг период след тях?

Периодът между тях беше около 2 месеца(даже по-скоро на месец и половина). Четох, че трябва да са на 3 месеца, но на толкова ме вика козметичката.

# 389

Периодът между тях беше около 2 месеца(даже по-скоро на месец и половина). Четох, че трябва да са на 3 месеца, но на толкова ме вика козметичката.

За кои зони става въпрос и с какъв лазер са третирани? Също какъв тип кожа и косми имате, защото и това е от значение?

Общи условия

Активация на акаунт