Имам нужда от съвет, бременна съм!

• 12 539
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Доза егоизъм е здравословна понякога. Вече имам  право на нея. Хора с нормални семейства правят аборти. На мен ми се случва за първи път и аз не съм вярвала, но  се случи. Не съдете с лека ръка, защото никой не знае какво го очаква в живота. Обичам партньора си, но много по- осъзнато. Не съм на 15, да летя в облаците. От много жертви няма нужда. Бащата си е баща, майката си е майка.

# 106
  • France
Натъжи ме тази тема.

# 107
Невена, аз родих на 36 и не съм имала никакви здравословни проблеми, нито детето.
Фил, и мен. Joy Ама айде да не се разстройваме заради чужди хора, дето и близките им не ги мислят (мъжа и нероденото дете).

# 108
# 109
  • София
Авторке, мисля че дължиш на този мъж честно и директно да му кажеш, че дете няма да му родиш, нито това, нито друго. Ти своя избор си си направила, твое дете - също. Имаш право да не родиш сега, но бъди откровена и с мъжа, за да може да направи той своя избор.

# 110
Авторке , моля не го махай това бебе . То какво ти е направило , че с бащата сте допуснали грешка ? Както си отгледала големия , ще отгледаш и това . То на 15 годишните им дай купони , не ги интересува от бебета . Не бъди такава егоистка . Не си на улицата да се налага или съпругата да е някакъв да те бие . Дано после да не съжаляваш .... поне помисли пак

# 111
Пускането на тема беше грешен ход. такива решения се вземат само лично, без допитване до други хора. Аз мисля, че авторката вече е взела решение. Жалко за решението, но тя има пълно право да решава как да постъпи.

# 112
Fi Fi, избора си е твой. Детето е радост и отговорност цял живот. Като те чета, ти си имаш вече твоето и друго не искаш. Още повече, че звучиш като аз и детето, а приятеля ти като страничен човек. Той присъства в живота ти, колкото да ти даде това, от което имаш ти нужда. 4-ри години да го изпращаш в тях си.
 Толкова години в живота ви, а се държите пред детето като тинейджъри, Синът ти е на 15, достатъчно голям за да говориш с него като възрастен човек.
Самата ти не си готова да живееш с истината..криеш се от детето, а явно и с мъжа е колкото да е...

# 113
На мястото на авторката щях да постъпя по същия начин..то щото форума ще ми го гледа това дете, все едно не знаете как се гледа дете...аз имам две деца и сме ги гледали общо четири души и едва издаянихме...

# 114
Крис, едно е да имаш твърда позиция, че не искаш повече деца..Друго е да казваш, че не знаеш как първото ти дете ще приеме новината и съжителство с новия мъж, който от 4-ри години присъства в живота им, но като приятел на мама(присъства на вечери, но не нощува) Детето уж му е ясно, ама не съвсем. И да, сега съвсем би го стресирало, защото е много сложно да си откровен..
От много пазене, децата се превръщат в егоисти..
А в същото време ми е чудно, защо представяш мъж на детето си ако идеята не е да е трайно в живота ви.

# 115
Жената е сама, има нужда от приятел и от подкрепа..но няма нужда от повече деца, проблеми и битовизъм...

# 116
Криси, твоето е съвсем друго, ти си работеща жена, с добра кариера, издържаш се сама, както и децата си, можеш да си правиш каквото си искаш. Авторката приема финансова помощ от мъжа, кой знае как го манипулира, ще абортира детето му, в някакви нездрави взаимоотношения със сина си. Ужас някакъв.

# 117
  • Варна
Стига де, не я заклеймявайте така. Тя си знае какво й е, пък и не е длъжна да си казва тук и майчиното мляко.

# 118
HighSpeed. аз не я заклеймявам. Напротив, поставям се в ситуацията и. Разведена и със син. Уважавам детето си достатъчно, че да не си играя с него и да го заблуждавам. И когато е бил на 14, и сега на 17.  Ако аз не споделям, как ще споделя той..
Децата са интуитивни и усещат, освен ако не се чувства принц и център..

# 119
За мен пък моите деца са център...готова съм на всичко да съм с биологичния им баща...сега ако се случи та остана сама, също ще си намеря приятел, който ще е в периферията...у тях на вечеря и всеки в собствената си къща ..дайте пък сега всеки да го правим център на живота си...

Общи условия

Активация на акаунт