Имам нужда от съвет, бременна съм!

• 12 529
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
А когато някой мъж пише, че не иска сингъл мадър - уууу, защооо?! Ей затова. 🙄

# 121
Е то щом си сингъл мадър...ще да е от хубаво..та пак на хубаво да се натресеш...

# 122
  • Варна
Аз пък не съм готова на всичко за да бъда с биологичния баща на детето ми. Не мога да си го представя даже.

# 123
Ем, Криси, не всички сме станали закоравели и цинични, ако ще и нещо да не ни е било угодно и да сме прекратили връзка. Sunglasses
То и не всички седят във връзка щото им е много хубаво...

# 124
Ми не знам момичета, то всеки човек иска да има някой го себе си...как пък да живееш още 40 сет години съвсем сама...ама това пак бракове, пък пак деца, пък проблеми...то това е за хора със здрави нерви...не е за всички...

# 125
Това за биологичния баща ми е много пресилено. Всеки по пътя си.

# 126
Крис, изкривяваш:) Ти си си център, а твоят мъж ти е удобство, защото не ти пречи..
След развод, всяка прави избора си, но като вземаш решения е добре да имаш сили да ги отстояваш..И най - вече да си ок със себе си и с хората около теб.
 4-ри години да не можеш да коментираш и да не си наясно как ще реагира детето с мъж, който присъства трайно в живота е като да  няма комуникация с детето или тя самата да не знае какво иска.

# 127
Моите деца са толкова буйни, проблемни, тегави, разглезени...аз въобще не мога дори да си представя да ги заведа на вечеря с чужд мъж...те ще го заврат в миша дупка...това го говоря съвсем хипотетично..аз изобщо нямам такива планове...нито пък илюзии, че някой чужд човек може да живее с мен, това просто е невъзможно...

# 128
Твоите са две и имат числено превъзходство. Wink

# 129
Крис, разведи се първо. Тогава ще го мислиш Wink

# 130
Да не дава Господ да се разведа...това ми е сред най-големите страхове...не ми е най-големият, но ми е в топ 5

# 131
Чудя се да го напиша ли ама... от някои отговори на някои майки ми се прояснява картинката как точно „стават” принцесите и мамините синчета.

# 132
Нова надежда, аз специално съм живяла с втори бащи...и да принцеса в тоя живот на младини не бях...виж на старини само личния кеф си гледам и повече деца не раждам...

# 133
  • Варна
Cristina 80, брака не е гаранция за страховете ти. С добра кариера, родители и приятели, изобщо няма да имаш подобни притеснения. Страшно е, че някои жени са толкова зависими от мъже.
Fi_Fi, твърдиш че го обичаш. Абортът би го наранил. Мисля, че решението за дете се взима само от двама-създателите.
При чисто сексуална връзка, не е нужно да запазнаваш сина си с мъжа. Наблюдавала съм подобни жени. Успешно съчетават родителските си задължения и лични мигове.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 23:01 от Viviana91

# 134
Вив, при мен нито на родители, нито на приятели мога да разчитам..общо взето ми се струва по- приемливо да разчиташ на бащата на децата, отколкото на родители и на приятели...

Общи условия

Активация на акаунт