Снимки, направени със смартфон - 4 тема

• 56 842
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
PreslavaD къде е това красиво място..? 😍 На пръв поглед ми заприлича на Швейцарските Алпи.. ♥️

# 151
Хюлия, Австрийските Алпи са. Haldensee, любимото ми езеро от всички, на които ходим. Действа ми много успокояващо. Ето още няколко снимки.

# 152
# 153
ПрвславаД Благодаря ти за красотата,която сподели 🌹..!
Мечта ми е от малка да видя такава красива природа на живо..! Австрийските и Швейцарските Алпи са много величествени места..И на мен ми действа много успокояващо,само снимки като гледам,а си представям да съм там и да ми е пред очите....каква еуфория ще е ...❤️💚🌳🌳🌳🌳

# 154
Манастир Острог, Черна Гора. Трудно достъпно място, с много поклонници пред мощите на Св. Василий

# 155
Като видя такива манастири и изобщо сгради построени така под скала все се питам тези не ги ли е страх да не се откърти парче скала и да ги размаже.

# 156
Сетенил в Андалусия има улички дето са под скали.
Снимки от там дни преди да почне Ковид истерията в Европа.

# 157
# 158
# 159
Gone fishing
Maritza

# 160
audioslave06, да питам къде е този водопад във Вършец? Тук сме в момента и бихме се разходили.

# 161
Азалия, може да стигнете там с кола - през кв.Заножене (по ул. Република се влиза във Заножене. След това наляво по ул.Водопада).
Може и пеш покрай реката, но ще трябва да използвате навигация за ориентир.
Ако не сте посетили Райски кът - много приятно местенце в гората (близо до Иванчова поляна).

audioslave06, да питам къде е този водопад във Вършец? Тук сме в момента и бихме се разходили.

# 162
От вчера сме тук, ще го посетим, не сме ходили никъде още. Благодаря! Simple Smile

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт