За тези, които четат любовни романи № 39

• 60 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Жив да го ожалиш.

В края на следващият месец Девни Пери ще публикува нова книга
Indigo Ridge (The Edens #1) by Devney Perryзвучи интересно.
А знаете ли, че Девни П от скоро пише и под друго име?  Willa Nash
През Ноеври се очаква да излязат наведнъж цели 3 романа?/новели? - по-вероятно с коледна тематика за трима братя Holiday Brothers Series и нямам търпение да чета нещо романтично, коледно и секси.

# 646
  • София
Макар и не нова, съвсем наскоро прочетох ,,Завинаги'' на Константина Живова. И макар да нямах големи очаквания още от самото начало, пак останах разочарована. Доста плоска и скучновата. Определно не бих препоръчала.

# 647
  • София
Вчера си купих ,,Сделката'' на Ел Кенеди. Чувам хубави отзиви. Не съм чела нейни книги преди това и се надявам да ми хареса.

# 648
  • Wonderland
Здравейте!
Пиша в темата, за да поискам препоръка за книга. В някаква страшна книжна дупка съм и нищо не ми се чете, а просто усещам как "оглупявам" като не чета. В момента опитвам различни жанрове току-виж се събудя!

По любовните романи бях запалена преди време, но отдавна не съм чела (Goodreads казва от 2017г. Confused )

И ако е позволено търся заглавието на книга (любовен роман), която съм чела и за която се сетих преди месеци, и ме гложди заглавието ѝ, а не се сещам. Помня само, че:
Скрит текст:
Главната героиня живееше на квартира с най-добрата си приятелка и съквартирант, когото не познаваше и не беше виждала никога. Момчето, в което се влюби имаше бивша приятелка, която им правеше "мръсно". След време главната героиня намери най-добрата си приятелка обесена в нейната стая и тогава се разкри мистериозният съквартирант, който се оказа въпросната бивша приятелка.

# 649
  • София
Вчера си купих ,,Сделката'' на Ел Кенеди. Чувам хубави отзиви. Не съм чела нейни книги преди това и се надявам да ми хареса.
Не мен лично ми хареса, а не харесвам колежански истории.

# 650
Здравейте!
Пиша в темата, за да поискам препоръка за книга. В някаква страшна книжна дупка съм и нищо не ми се чете, а просто усещам как "оглупявам" като не чета. В момента опитвам различни жанрове току-виж се събудя!

По любовните романи бях запалена преди време, но отдавна не съм чела (Goodreads казва от 2017г. Confused )

И ако е позволено търся заглавието на книга (любовен роман), която съм чела и за която се сетих преди месеци, и ме гложди заглавието ѝ, а не се сещам. Помня само, че:
Скрит текст:
Главната героиня живееше на квартира с най-добрата си приятелка и съквартирант, когото не познаваше и не беше виждала никога. Момчето, в което се влюби имаше бивша приятелка, която им правеше "мръсно". След време главната героиня намери най-добрата си приятелка обесена в нейната стая и тогава се разкри мистериозният съквартирант, който се оказа въпросната бивша приятелка.

Мисля, че книгата е "Бъди с мен" от Джей Лин. Много добра поредица беше, жалко че от Егмонт издадоха само първите две книги от нея.

Иначе бих ти препоръчала книгите на Сюзън Елизабет Филипс, аз с тях излизам от книжните дупки. Също и "Скъпа Ейва" от Илса Мадън-Милс е страхотна книга, "Сделката" и "Грешката" от Ел Кенеди, "Гласът на любовта" на Мия Шеридън, книгите на Л. Дж. Шен и Саманта Йънг.

# 651
Здравейте,
Опитвам се да намеря една книга и съответно кой е автора й.
Спомням си, че е исторически любовен роман.
Ака не се лъжа се разказва за някакъв граф, който май беше капитан на кораб и една вечер неговите служители по погрешка отвличат момиче, смятайки го за лека жена.  Девойката май беше избягала от злата си леля.
Помежду им се разиграва интимна сцена и тя забременява.
После той я откупва от лелята и се жени за нея, и май я отвежда в имението си.

Търся и още една книга, която бих искала да прочета. Пак за благородник, който по погрешка се оказва в леглото с бедно момиче в някаква странноприемница.
Той й предложи брак и двамата сключиха някаква сделка по сметка, но едва ли ще се сетите за тази книга. То доста от историите си приличат. Зная само, че книгата е от по-старите исторически любовни романи, а не от тези които излизат сега. Може би от преди 15 години. Че и повече...

# 652
  • София
Първата е Пламъкът и цветето https://chitanka.info/text/11183-plamykyt-i-tsveteto Част е от поредица. Една от любимите книги ми беше навремето.
Втората ми звучи познато, но не се сещам за конкретна книга...ако се сещаш за някаква подробност, може да помогне.

# 653
Първата е Пламъкът и цветето https://chitanka.info/text/11183-plamykyt-i-tsveteto Част е от поредица. Една от любимите книги ми беше навремето.
Втората ми звучи познато, но не се сещам за конкретна книга...ако се сещаш за някаква подробност, може да помогне.
Благодаря! За втората си спомням, че той май беше пиян и я сбърка май пак за леко момиче. Тя май беше с червена коса. Обаче не помня повече подробности, освен гореспоменатите. Не знам дали тук не я бъркам с друга книга, но е възможно той да я отведе в замъка си. И помня, че някаква жена го ухажваше и тя ги завари в библиотеката точно тогава... Имаше и май едно момиче, което баща й преди това е искал да ожени за него...
Но, е възможно да бъркам две книги.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 20:44 от ladychar86

# 654
  • София
Първоначално се сетих за Нежен бунт(от Малъри-Андерсън сагата), обаче те май не се срещнаха в страноприемница 🙄 Или поне не е ставало нищо в такава. Но и главната не беше бедна 🤣
Дали не е нещо на Джудит Макнот 🤨 Май не.

# 655
Първоначално се сетих за Нежен бунт(от Малъри-Андерсън сагата), обаче те май не се срещнаха в страноприемница 🙄 Или поне не е ставало нищо в такава. Но и главната не беше бедна 🤣
Дали не е нещо на Джудит Макнот 🤨 Май не.
Благодаря, ще проверя.

# 656

Търся и още една книга, която бих искала да прочета. Пак за благородник, който по погрешка се оказва в леглото с бедно момиче в някаква странноприемница.
Той й предложи брак и двамата сключиха някаква сделка по сметка, но едва ли ще се сетите за тази книга. То доста от историите си приличат. Зная само, че книгата е от по-старите исторически любовни романи, а не от тези които излизат сега. Може би от преди 15 години. Че и повече...

Напомня ми  на "Пленителна в червено" на Маделин Хънтър.

# 657
Благодаря, но със сигурност не е Пленителна в червено. Нея съм я чела. Книгата е съвсем стара.
   Мисля, че наистина съм смесила спомените си от две книги в една.
   Сега ми изплуваха още и съм по-склонна да смятам, че те са по-точни.
   Мисля, че във въпросната книга се разказваше за благородникът, който бе принуден да се ожени за бедно момиче, защото я бе обезчестил и то беше забременяло.
   Тя се съгласи да се оженят и той я заведе в имението си, където я заряза само с роклята на гърба й и първоначално въобще не се интересуваше, че тя няма дрехи.
   Спомням си, че икономиката в семейството се съжали над нея и май искаше да й даде роклята на свекърва й или нещо подобно.
   Момичето роди и се грижеше за детето. Но после не помня какво ставаше нататък.
   Помня, че графът бе доста ядосан, че се е наложило да се жени инцидентно и в началото се държеше доста сурово...
   Е, ако някой се сети, може да пише коя е книгата.
  Благодаря ви момичета за бистрия ум!
  В момента съм на вълна исторически любовни романи от по-старите.

# 658
  • Wonderland
Благодаря, Mi666i Blush
Тази трябва да е книгата. В списъка ми с прочетени книги е. В интерес на истината си мислех за Джей Лин, но смятах, че може да е "Ще те чакам" за "Бъди с мен" помня, че драмата беше около "братчето" и отхвърлих вероятността. Много хубава поредица, наистина Heart
Благодаря и за препоръките! Ще се възползвам от идеята за Сюзан Елизабет Филипс за начало. Спомням си един книжен канал в YouTube, където много хвалеха книгите ѝ.

Скрит текст:
Здравейте!

Скрит текст:

Мисля, че книгата е "Бъди с мен" от Джей Лин. Много добра поредица беше, жалко че от Егмонт издадоха само първите две книги от нея.

Иначе бих ти препоръчала книгите на Сюзън Елизабет Филипс, аз с тях излизам от книжните дупки. Също и "Скъпа Ейва" от Илса Мадън-Милс е страхотна книга, "Сделката" и "Грешката" от Ел Кенеди, "Гласът на любовта" на Мия Шеридън, книгите на Л. Дж. Шен и Саманта Йънг.

# 659
  • В къщурката на хълма на феите
Малко циганска история Joy
Не е малкооо, не еее!! (фейспалм)

Общи условия

Активация на акаунт