Ливански сериали

• 16 434
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Главният герой се доближава до турския /не помня добре турските имена/ - симпатичен е и за мен играе добре. За съжаление Главната героиня не ми харесва, Аслъ Енвер е на години от нея с харизмата си, усмивка, игра. Останалите герои смътно си ги спомням от оригинала, но помня, че ми харесваше много и го гледах с интерес. Тъй като ливанския не го следя всеки ден, каква беше историята на по-младите братя, връзката с "икономката" или каквато се води в семейството. Няма много импресивност в римейка, поне по спомени за турския.

# 46
Само аз ли го гледам? Много е добър.
Дори другата снаха Ипек/Ная, много прилича на първата астриса. Обаче не разбрах в последния епизод каква беше тази сцена, в която понечи да гали Ферес/Фарук по лицето и после го удари на сълзи. Героинята винаги е мечтала за първото място и да бъде снаха в дома, дори повече е била влюбена в майката 😅. И затова мечтаеше за най-големия брат, защото това й осигурява първото място, на масата и най-голямата стая, някакви такива глупости. Затова мислеше, че иска него, но след като беше с другия брат подобни намеци не е имало.
Тук майката Лейла ме дразни страшно. Есма никога не ме е дразнила така, може би, защото тази е на възрастта на сина си... и ходи мега смешно облечена. И поведението й е абсурдно...
Сюрея е леко абсурдна... кой човек води 10 годишно непознато почти дете у тях и го слага да спи в леглото си, като преди това го облича с тениска на мъжа си...

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 14:26 от Tanya Valcheva

# 47
Май май.... За съжаление аз не гледам, няма време. Иначе съм убеден, че е супер. Да видим дали БТВ ще продължават с ливанските сериали от 13.15

# 48
Аз го гледам от "дъжд на вятър", за съжаление не можа да ме грабне както оригиналът. Може би защото главната героиня няма излъчването на Аслъ Енвер. Майката също не ми е нещо особено, сравнявайки пак с оригинала. Явно кавърите не винаги се получават.

Общи условия

Активация на акаунт