Ливански сериали

• 18 661
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Главният герой се доближава до турския /не помня добре турските имена/ - симпатичен е и за мен играе добре. За съжаление Главната героиня не ми харесва, Аслъ Енвер е на години от нея с харизмата си, усмивка, игра. Останалите герои смътно си ги спомням от оригинала, но помня, че ми харесваше много и го гледах с интерес. Тъй като ливанския не го следя всеки ден, каква беше историята на по-младите братя, връзката с "икономката" или каквато се води в семейството. Няма много импресивност в римейка, поне по спомени за турския.

# 46
Само аз ли го гледам? Много е добър.
Дори другата снаха Ипек/Ная, много прилича на първата астриса. Обаче не разбрах в последния епизод каква беше тази сцена, в която понечи да гали Ферес/Фарук по лицето и после го удари на сълзи. Героинята винаги е мечтала за първото място и да бъде снаха в дома, дори повече е била влюбена в майката 😅. И затова мечтаеше за най-големия брат, защото това й осигурява първото място, на масата и най-голямата стая, някакви такива глупости. Затова мислеше, че иска него, но след като беше с другия брат подобни намеци не е имало.
Тук майката Лейла ме дразни страшно. Есма никога не ме е дразнила така, може би, защото тази е на възрастта на сина си... и ходи мега смешно облечена. И поведението й е абсурдно...
Сюрея е леко абсурдна... кой човек води 10 годишно непознато почти дете у тях и го слага да спи в леглото си, като преди това го облича с тениска на мъжа си...

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 14:26 от Tanya Valcheva

# 47
Май май.... За съжаление аз не гледам, няма време. Иначе съм убеден, че е супер. Да видим дали БТВ ще продължават с ливанските сериали от 13.15

# 48
Аз го гледам от "дъжд на вятър", за съжаление не можа да ме грабне както оригиналът. Може би защото главната героиня няма излъчването на Аслъ Енвер. Майката също не ми е нещо особено, сравнявайки пак с оригинала. Явно кавърите не винаги се получават.

# 49
Ливанците имат римейк и на сериала “Kadin” (Жена).
Казва се Салма.
В ролята на Салма е актрисата Марам Али (Ная от Завинаги с теб).

# 50
Леле в Завинаги Есма толкова зла и луда ли беше? Аз я помня като много контролираща, но я разбирах, а тази тук... с името Лейла е просто луда и злобна, изобщо не е добре и мрази хората, контролира децата си, заради собствения си съсипан живот..

# 51
Есма Боран беше номер 1. Леко властна,  но разбираща и обичаща синовете си. Мен ме кефеше, готино бабе си беше. Озвучена от Лидия Михова по бтв. А сега дават същия сериал с нов дублаж по Диема Фемили, друга актриса я озвучава (с тънко гласче, няма го тоя респект вече. А ливанската версия не съм гледал въобще.

# 52
Леле уникално манипулативни майки, не че тук по темите няма такива, но тези от сериала са болни. Есма или Лейла, както и майката на извънбрачния брат са уникално манипулативни същества... едната дори спа със сина си цяла нощ в леглото гушнати, жена му в другата стая. Тези хора цял живот нямат личен живот, вързани за полата на майка си, тя също няма право на личен живот.
И Ипек/Ная е просто един ужас, тази жена и обсебена и влюбена в свекърва си и в някаква стая от къщата. Егати отровната среда, не знам как Сурея е издържала.

# 53
Познахте ли ги?

Видях, че в ливанската версия на Завинаги убиват незаконния брат, тук е Адам, в турската забравих. Ама каква е логиката и защо го променят, при турците имаше градация на образа, какво ги убиват само...

# 54
  • Бургас
Здравейте!Къде могат да се гледат безплатно пропуснатите серии на филма?

# 55
# 56
  • Бургас
За там знам,но е платено!

# 57
Е знаем, че е платено. Пиша единствения възможен вариант.
Давате 5 евро (колкото за едно капучино в центъра на София) и гледате цял месец всички пропуснати серии + още неща, ако имате време и желание.

# 58
Завинаги с теб не го качват на btvplus.
Не знам защо така.

# 59
Нямат права̀. Само за 2 сериала имат, мисля (Вражда и Плен)... и то за 5 дни. Като купуват сериали подписват договори, за ефирно излъчване, с едно повторение до 2 години, за онлайн качване или не....ако е "он деманд" платформа, до колко дни да стоят сериите и т.н. Във Войо като платена платформа имат правата.

Общи условия

Активация на акаунт