Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 080
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
🤫🤳 Нещотърсачите ти подсказват, че в кутийката за #август ще откриеш специална изненада от Mudmasky, която ще бъде твой ежедневен помощник за часовете, прекарани пред компютъра или телефона...

🤔 Ако и ти като нас прекарваш много часове пред екрана, тогава може би виждаш ефекта, който синята светлина оказва върху кожата ти:

✨ загуба на блясък и еластичност, които създават уморен външен вид
🥏 предизвиква генериране на свободни радикали
🧬 увеличава производството на ензими, които разрушават колагена, еластина, с което допринася за нейното стареене
💥 увеличава производството на провъзпалителни вещества, което също води до преждевременно стареене
🛌 въздейства на циркадния ни ритъм
🌟 може да доведе до проблеми с пигментацията

🤳 Ето и няколко предложения как да намалим негативния ефект на синята светлина върху здравето и красотата на кожата:

🚶♀ редуцирай времето прекарано пред монитора като го замениш с разходка или тренировка
🍃 включи в менюто си храна богата на антиоксиданти
💆♀ използвай козметика, която ще действа като щит срещу вредите от синята светлина

🤸♀ Нашият съвет е да комбинираш повече време сред природата, храна богата на антиоксиданти и козметика, която да подпомогне защитната функция на кожата ти...

💌 Поръчай нашето последно лятно издание със 7⃣ изненади на стойност над 220лв

📲 https://kibrit.bg/august2021
Е ако е онази глупост за синя светлина, ще откажа Кибрит този път.

# 436
Ами точно за “тази глупост” и аз се сетих 😃

# 437
Няма какво друго да е, а август, като месец на отпуските, не е особено подходящ за грижа за престой пред екраните.

# 438
  • Стара Загора
Ее, тъкмо се бях нагласила да поръчам и тази глупост ме отказа.. нито ще го ползвам, нито да го продам после. От толкова продукти на Mudmasky точно това да изберат.. Rolling Eyes

# 439
  • София
И аз идвам да измрънкам, във всяка кутия го набутаха това…

# 440
  • Пловдив
Да се надяваме само това да е гредата от кутията. Но пък и като дневен крем може би ще действа...

# 441
🤫🤳 Нещотърсачите ти подсказват, че в кутийката за #август ще откриеш специална изненада от Mudmasky, която ще бъде твой ежедневен помощник за часовете, прекарани пред компютъра или телефона...

🤔 Ако и ти като нас прекарваш много часове пред екрана, тогава може би виждаш ефекта, който синята светлина оказва върху кожата ти:

✨ загуба на блясък и еластичност, които създават уморен външен вид
🥏 предизвиква генериране на свободни радикали
🧬 увеличава производството на ензими, които разрушават колагена, еластина, с което допринася за нейното стареене
💥 увеличава производството на провъзпалителни вещества, което също води до преждевременно стареене
🛌 въздейства на циркадния ни ритъм
🌟 може да доведе до проблеми с пигментацията

🤳 Ето и няколко предложения как да намалим негативния ефект на синята светлина върху здравето и красотата на кожата:

🚶♀ редуцирай времето прекарано пред монитора като го замениш с разходка или тренировка
🍃 включи в менюто си храна богата на антиоксиданти
💆♀ използвай козметика, която ще действа като щит срещу вредите от синята светлина

🤸♀ Нашият съвет е да комбинираш повече време сред природата, храна богата на антиоксиданти и козметика, която да подпомогне защитната функция на кожата ти...

💌 Поръчай нашето последно лятно издание със 7⃣ изненади на стойност над 220лв

Офффф 🙄 Едни и същи започнаха да ги въртят

# 442
Момичета, сигурна съм, че имате продукти, които чакат на опашка за да ги ползвате. Тези от вас, които нямат климатик, къде ги съхранявате?

# 443
  • Пловдив
Тези, които не са разопаковани, си ги държа в шкаф. Маските за лице, които са ми отворени, околоочния и нощния крем си ги държа в банята. Фондьотени, слънцезащита и останалите гримове в спалнята на тоалетката.

# 444
Аз съм много щастлива! Goodbox са отпуска, ,МФБ изчерпана, Belle box няма да поръчвам защото имам продукта+20 ружа,  Кибрит откровено не ми харесва Joy
И аз съм почивка значи!

# 445
Кибрит ще го пропусна за пореден месец с този продукт. Може би на есен чак ще поръчам нещо.

# 446
Реално на продукта нищо му няма. Съставките са хубави, така че ще може да се ползва и като крем за лице. Интересно какви ще са останалите продукти в кутията. Поръчах я, но се чудя дали да не я откажа. Много кремове ми станаха.

# 447
В Belle box следващият месец ще има органичен крем за очи.

# 448
Това за синята светлина е пълна глупост, имам го от Рокабокс, дадох го на приятелка.

# 449
Реших да си взема някаква кутия, че вече 4 месеца го играя пасивно. Поръчах Кибрит, но ако прочета още лоши отзиви за този крем за синя светлина може да я откажа. Марката не е ли хубава?

Общи условия

Активация на акаунт