Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Обадих се на МФБ. Ще получа кутията, а доставките ще са утре и в понеделник.

# 571
  • София
"Насладете се на най-доброто от света на бялата и декоративната козметика в My Full Box - The Best 2021! 🎁
В кутията ще откриете всички онези продукти, които бяха най-харесвани от нашите клиенти през първата половина на 2021 година."
Момичета, разкривайте продуктите, моля.
На Bellapierre - предполагам е било сенки за очи или спирала.
На Filorga и First Aid какво е имало в кутия тази година? (Ексфолиращи тампони First Aid Beauty Facial Radiance Pads - 10 броя ?)

# 572
first aid beauty ultra repair cream

На Filorga в месечните издания не е имало продукт. Може би ще е нещо от кутиите по избор или от My Mini full Box.

# 573
Може ли да споделите какво има в кутията на МФБ?

# 574
Моята МФБ ще пристигне утре. Поръчах кутията на Fabulous box за юли и съм много доволна. Глитер маската и скраба на So simple са уникални, лосиона на Suga Buba също ми хареса. Нещо последните кутии на Лейди бокс са голямо разочарование 😕 а имаха толкова хубави кутии от началото 😔 май ще прекратявам абонамента към тях.

# 575
Все още не съм получила съобщение от Спиди, а бях писала за абонамент на МФБ. Те така и не ми отговориха на E-maila.

И аз така. Чакам все още да потвърдят абонамента ми.

# 576
И моята МФБ е в офиса на куриера. Дочакахме..

# 577
Аз пък чакам кутия в която има праймер и тонер за лице. Пробва ми се нещо ново. Кожата ми е много чувствителна и все издирвам подходящия за мен праймер.

# 578
Някой взе ли така дългоочакваната MFB?
Може ли снимки? Заслужава ли си чакането?

# 579
  • Варна
Аз пък чакам кутия в която има праймер и тонер за лице. Пробва ми се нещо ново. Кожата ми е много чувствителна и все издирвам подходящия за мен праймер.
Праймер има в кутията на Белебокс за този месец и в една от подаръчните кутии на Кибрит с Авант. Тонер май не съм виждала по кутиите

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 01:13 от Real Fantasy

# 580
Праймър има в кутията на Белебокс за този месец и в една от подаръчните кутии на Кибрит с Авант. Тонер май не съм виждала по кутиите
Има в Гудбокс за нея. При това доста ми харесва и май ще я поръчам. Тонерът е същият, който този месец е в английската Roccabox

# 581
Много ви благодаря! Flowers Hibiscus
Аз съм била много зле Joy имам абонамент към Белебокс и си я чакам кутията, ама къде и какво съм гледала не знам Joy Гудбокс и аз я мислих, ама ще съм пас, понеже вече е Август и евентуално ще ги ползвам летните неща през другото лято, а до тогава, може и да забравя за съществуването им.

Праймър има в кутията на Белебокс за този месец и в една от подаръчните кутии на Кибрит с Авант. Тонер май не съм виждала по кутиите
Има в Гудбокс за нея. При това доста ми харесва и май ще я поръчам. Тонерът е същият, който този месец е в английската Roccabox

# 582
МФБ
Скрит текст:

# 583
На мен много ми хареса кутията. Всичко освен крема за тяло ще ползвам. Не ми допада аромата му. Радвам се, че ми се падна спрея на ФК. Миналата седмица си купих шампоана.

Искам да похваля екипа на МФБ. Писах им за крема на Etude house и са ми изпратили като бонус 2 кремчета. Количество ще ми е достатъчно да преценя дали да си поръчам пълноразмерен. Не очаквах други бонус продукти, но са ми сложили общо 5бр:
Скрит текст:

# 584
Lady box Top 5. Аз си я харесвам. Само слънцезащитния не ми трябва, но…
Моята МФБ не успях да си я взема днес. Кутиите различни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт