Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Каква е тази марка Saff? Много сте ентусиазирани и сигурно ще поръчам кутията също,ей така от любопитство.

# 496
  • Варна
Каква е тази марка Saff? Много сте ентусиазирани и сигурно ще поръчам кутията също,ей така от любопитство.
Страхотна българска марка https://saffbulgaria.com/

# 497
В кутията за август ли ще има продукт на saff? Или ще бъде отделна само с техни продукти?

# 498
Saff наистина държат високи цени, дори и на намаления, така че и на мен ми е интересно какво точно ще има в кутията на Кибрит. Аз много искам да пробвам нощния им крем. Само него и серума  не съм ползвала. Много са им хубави продуктите.

# 499
Аз, доколкото разбирам ще има Saff в отделна кутия, само с техни продукти, не в августовската.

# 500
Кибрит имаха преди време ролер, излишен ми е. Иначе и мен ме блазни кутията и дано се вредя 😃

# 501
Аз също разбрах, че кутията за Август е отделна.

А тази е лимитирана само с продукти на Saff.
Цената със сигуртост ще е по-висока.
Все пак и кутията , която самите Saff си предлагат в сайта им е около 230лв по спомен.

# 502
Момичета , Бел Бокс дойде ли ? Може ли да качите снимки Simple Smile

# 503
3тиат продукт от Кибрит може би е слънцезащитен стик. Гледам не само устни, но и уши са споменали, клепачи..
Леле как ми изгоряха ушичките това лято, като вестник бяха станали, тотално ги забравих!
Приятелка сподели с мен съдържанието на Belle box. За цената си, кутията е много добра. Повечето марки ги въртят и по английските кутии. Специално от тази за август имам 2 продукта.
Притибокс също ми казаха кои са продуктите в кутията. Ще се въздържа, просто вече ми идва в повече.

# 504
  • София
Е, хубава работа, ся! 😁 Дай да разберем и ние за Белбокс

# 505
Е, хубава работа, ся! 😁 Дай да разберем и ние за Белбокс
Спирала Eyeko - любима
Гел за тяло за след слънце
Продукт на Биотрейд против изпотяване
Бустър за лице - не мога да разбера точно коя марка е.
И двата разкрити продукта - базата за лице и ружа, който ухаел на кокос.
Следващият месец ще има крем за околоочен контур.
В Притибокс ще има олио за тен, мисля че беше на Со симпъл, лист маска, крем за околоочен контур на Ego и още нещо забравих какво. Мисля мицеларната вода на Со симпъл.

# 506
  • Стара Загора
Мицеларната вода на SoSimple за мен е като сапунена вода. Толкова ми изсушава кожата и я опъва. С 2 думи изхвърлих я директно, не бих го прочинила на друг да я подарявам.

Олиото за тен е супер, не знам колко прави тен, но има приятен аромат и хидратира добре кожата. Задължително се ползва слънцезащитен с него.

# 507
Взех Лейди бокс - ами нищо особено,но като се замисля така или иначе от месеци не е имало кутия (без значение бранда) за която да си кажа ”еееее трябваше да поръчам,много хубави неща има”
Скрит текст:

# 508
  • София
Еее, то бива, бива лято, ама ни разбиха с тази слънцезащита. Simple Smile

# 509
Продукт за стимулиране растежа на косата и ексфолиращи чорапи май не съм виждала по другите кутии.
Което ме напомни пак за пореден път да похваля шампоана от Гудбокс от кутията с кафе.
Аз купих 2 кутии и вече няколко месеца съм само с този шампоан и имам невероятно за мен количество нова коса! Никога не съм имала толкова много, чак фризьорката ми се изуми.

Общи условия

Активация на акаунт