Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 054
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Интересно е какво ще съдържа кутията на Гудбокс за Септември.Би трябвало да е много добра като първа след почивката им. За Август съм пас за всички кутии.

# 511
  • Бургас
Продукт за стимулиране растежа на косата и ексфолиращи чорапи май не съм виждала по другите кутии.
Което ме напомни пак за пореден път да похваля шампоана от Гудбокс от кутията с кафе.
Аз купих 2 кутии и вече няколко месеца съм само с този шампоан и имам невероятно за мен количество нова коса! Никога не съм имала толкова много, чак фризьорката ми се изуми.

Може ли снимка на шмпоана!Благодаря!

# 512
Кутията на Панацея:

# 513
Продукт за стимулиране растежа на косата и ексфолиращи чорапи май не съм виждала по другите кутии.
Което ме напомни пак за пореден път да похваля шампоана от Гудбокс от кутията с кафе.
Аз купих 2 кутии и вече няколко месеца съм само с този шампоан и имам невероятно за мен количество нова коса! Никога не съм имала толкова много, чак фризьорката ми се изуми.

https://goodbox.bg/page/good-box-inspired-by-coffee
Може да бъде закупен само от тях, правен е за кутия им.
Харесва ми кутията на Панацея, жалко че не я поръчах, виж тя вече е нещо различно.

# 514
Ексфолиращи чорапи е имало в Nailbox.

# 515
Ексфолиращи чорапи е имало в Nailbox.
Не е зле в повече кутии да ги има, те все пак са продукт за еднократна употреба пък хич не са лоши.

# 516
  • Стара Загора
И в кутията на Марви е имало ексфолиращи чорапи. Аз вече 2 пъти съм ползвала, като задължително в края на лятото и крачетата ми са като на бебе след излюспването Grinning

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 13:05 от decuto

# 517
  • Бургас

https://goodbox.bg/page/good-box-inspired-by-coffee
Може да бъде закупен само от тях, правен е за кутия им.
Харесва ми кутията на Панацея, жалко че не я поръчах, виж тя вече е нещо различно.
Много благодаря!

# 518
  • ☀️София / London🌂

# 519
  • София
От Кибрит правят много силна заявка за кутията на Saff. Чакам и аз с нетърпение, определено ми събудиха интереса. Тъкмо се бях навила да си поръчам тонера и сега ще изчакам кутията с надеждата да е вътре.

# 520
Къде го гледате това?

# 521
  • Стара Загора
4 продукта ще има в кутията.
Лосиона за тяло вече е бил в кутия миналата година, а е страхотен.

# 522
  • ☀️София / London🌂
Ох, мислих да не поръчвам нищо за известно време, но от Кибрит са много лоши Joy
Дано успея да се вредя за кутия, ще има голям интерес.
Снимките са от страницата им в Instagram.

# 523
  • София
Аууу, какъв сладък мини хладилник.

# 524
4 продукта ще има в кутията.
Лосиона за тяло вече е бил в кутия миналата година, а е страхотен.
И скраб за тяло имаше, пак от кутия на Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт