Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • ☀️София / London🌂
Става все по-интересно !

# 526
През 5 мин влизам в Инстаграм.
Такаъв интерес не съм имала никога 😹

# 527
4 продукта ще има в кутията.
Лосиона за тяло вече е бил в кутия миналата година, а е страхотен.

Тези 4 продукта в кутията сега за август ли ще бъдат или в отделна лимитирана?

# 528
  • София
Отделна ще си е.

# 529
# 530
  • Пловдив
Според  мен няма да има септемврийска кутия и ще пуснат тази на Саф

# 531
И аз съм доволна от Saff. Ще чакам кутия, дано е до 50 лв.

Момичета, а този шампоан от Goodbox - всички ли сте доволни от него. Ще взема и аз да поръчам.

Аз тъкмо мислех да отказвам Белле бокс, н този месец кутията ми допадна. Ружът е страхотен, спиралата - по-добра мисля не съм ползвала досега. Дори и на марките висок клас не ми харесват толкова. Има и серумче за кожата

# 532
  • Варна
От последната кутия на Гуд бокс не съм поръчвала нищо. Пасувам си, даже лятна кутия не съм вземала.
На Сафф не съм ползвала нищо освен скраба от който не съм очарована, 2 пъти го ползвах не е моят… така си седи.
Предполагам че кутията на сафф и Кибрит ще избухнат с цена… ще изчакам да видя и ако преценя и има бройки ще поръчам.
За шампоана от Гуд бокс и аз съм от доволните, измиваше прекрасно, аромата е уникален, единствено забелязах че като ползвам безсулфатни косата ми се заплита на топка и шанс да не сложа маска няма…
Чакам и аз септември Гуд бокс, даже си мисля за абонамент, последните им кутии бяха от добра, по-добра.

# 533
В   BelleBox освен ружа и спиралата какво друго има?
В You are worth in box много добре ми звучи слънцезащата, аз ползвам целогодишно. Хубав ли е този на. C. L. L. C

# 534
Кутията със Сафф ще е минимум 60лв според мен, даже по скоро 70.
Ще я мисля като я обявят.
Имам толкова козметика че не знам дали и кога ще стигна и до тях, но зависи все пак какво е.

# 535
Дори 100 да е, аз мисля че цената е разумна, предвид че продуктите им са над 50лв за 1 бр. а в кутията са 4 такива.

# 536
Аз си взех кутията им с 4 продукта на намаление за 120лв.Не мисля, че ще е под 70-80лв Кибрита. Много се надявам на нощния крем и серума. Само тях не съм пробвала. Предвид тампончетата за махане на грим от подсказката на Кибрит си мисля, че новия пордукт ще е е нещо в тази посока.

# 537
Серума за махане на грим ли е? Предпочитам подхранващи продукти...

# 538
Серумът си е за подхранване. Обявиха, че в кутията ще има нов продукт, специално създаден за тази кутия и си мисля, че ще е почистващ продукт. Възможно е и ексфолиант за лице.

# 539
Серумът си е за подхранване. Обявиха, че в кутията ще има нов продукт, специално създаден за тази кутия и си мисля, че ще е почистващ продукт. Възможно е и ексфолиант за лице.

Пак ще се получи дублиране на продукти, в кутията за Юли имаше ексфолиант на CLLC by GN. Дано е читава кутия с продукти приложими за повечето от нас.

Общи условия

Активация на акаунт