Слънцето зад облаци наднича - ПЛЕВЕНското човече якенце облича

• 13 798
  • 224
  •   1
Отговори
# 105
 Ей, пак ще пропусна. Чак сега сядам пред компютъра, а и Божидар заспа преди малко.

# 106
 Някоя мама знае ли къде на Сторгозия има Детска кухня?

# 107
Е, не е честно. Един ден не съм влизала във форума и ето, че пропуснах срещата. А цяла сутрин се мотах по улиците сама с Димана.

# 108
Ехее, дано сте успели да се видите... Аз реших Кайлъка да ни е приоритет, защото лудницата в Сф ми действа ужасно и идсках на спокойствие и на природка.. Ако не сте разбрали и не сте го видели още - отидете в Зоологическата градина, родило се е малко маймунче - гвенон мона май беше - много е смешно и сладко, а децата си умират от кеф, аз включително.. Обърнете внимание майката как се придвижва с него, то още не може да ходи и е постоянно залепено за нея и суче.. Като идтегля снимки ще гледам да ги кача... Сигурно бързо ще порасне маймунчето и студено ще стане, така че, ако има желаещи - побързайте..

# 109
О, видяхме се, да. Много хубава среща беше /поне за мен/!
Маймунчето, още миналата седмица го видяхме, сгушено отдолу на корема на майка му. Grinning Много мъничко и много сладичко. Sunglasses

# 110
Айде момичета чакам снимки от срещата, че да не излезе че не съм била с вас  Wink

# 111
  • Плевен
много приятна среща беше.и аз чакам снимки. Hug

# 112
Сега ме хвана яд, че не дойдох, но наистина имах нужда да отдъхна с детенцето, далеч от всякаква суета...

# 113
ЗДр, момичета
ето ме и мен - уморена от емоциите през почивните дни Tired
Кръщенето мина супер. Беше много хубаво всичко. Направихме го в Троянския манастир и останахме очаровани. Кръщенето се състоя в параклиса, където е много светло, чисто и изключително топло. Свещеникът беше супер. Държа се на ниво. Имаше доста кръщенета, но всяко си беше само за себе си, като свещеника заключваше вратата, за да не влизат хора от другите кръщенета и да прекъсват ритуала.
В механата също беше всичко на ниво. Въобще изобщо останахме изключително доволни от избора, който направихме. Деничка беше малко притеснена и изнервена. В манастира си поплака, но успяхме да я укротим със солетки. В механата дори спа, извеждаха я на разходка... Децата тичаха до реката, там играха, хвърляха камъчета...
Чакам днес-утре да ми донесат снимките, щото се оказа, че на нашия фотоапарат има само 6 снимки... Ама какво да се прави, важното е, че на са единствени Wink
Вчера пък за капак правихме трушии - тамън два вида. И сега малко едва се държа на крака. Изпивам си кафето и отивам да си почивам докато спи Деничка
Поздрави Grinning

# 114
  • Плевен
Много  приятно ми беше да се запозная с Вас. А и Вики си прекара добре. Жалко, че си тръгнахме по-рано, но стана обяд, а имаме режим - папкане, а после заспиваме. Имам няколко снимки, но не можах вчера да ги сваля от фотоапарата, защото Иво беше окупирал РС-то, оправяше субтитрите на някакъв филм. Довечера като се прибера от работа ще гледам да свърша и това.
Plamsi, а твоите снимки, кога ще ги видим?

# 115
Ето малко снимки от къщенето на Димана

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 10:18 от aterg

# 116
грета,успях само 1 снимка да видя Sad

# 117
грета,успях само 1 снимка да видя Sad

Има малка редакция. Опитай пак.

# 118
Aterg страхотни снимки, пък и както описваш май ще взема да съжалявам, че не се навих да кръстим Вики там. Дано скоро видим снимките от срещичката, пък и нова да заформим Laughing

# 119
Грета, разгледах снимките и даже разпознах някой от присъстващите  Mr. Green С Оля се познаваме от деца. Преди си мислях колко много прилича Димана на теб, но сега установявам, че и на баща си е одрала кожата.
Да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт