Слънцето зад облаци наднича - ПЛЕВЕНското човече якенце облича

• 13 794
  • 224
  •   1
Отговори
# 135
хахаххааа, на една снимка Мария /на Валенцето/ и Люси са много сладки, застанали един до друг и послушни, или поне на снимката... Душици... Супер, че сте се събрали, хвана ме яд, че съм предпочела маймуната в Кайлъка  Hug

# 136
  • Плевен
Децата на срещата наистина бяха много послушни особено Люси.

# 137
  • Разпиляна във въображението
Като чета какво сте написали много съжалявам, че не успях да дойда, но следващата среща няма да пропусна.

# 138
много весело сте си изкарали момичета,браво.....

# 139
  • Плевен
ех,този мой Люси. Laughingмного слушаше докато бяхте там,ама после се поразбесня.едната мама с дългата коса е julianna,но другата,която направи най-много снимки не разбрах как се казва.иначе от моите снимки стават само две.към четвъртък ще ги кача.

# 140
Ирена се казва Grinning

# 141
  • Плевен
Благодаря за обаждането на Ирена. Всички снимки вече са надписани и се знае кой кой е. По обясними причини на снимките няма да ме видите. Очаквам и друг да публикува снимки.

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 13:03 от valja

# 142
Атракция! Разкрита си! Ти си майката с многото балони на протеста и с бебенцето в кенгуру, много ви се зарадвах тогава... Ти ли си?Сега ще видя снимките от срещата...
Не съм аз мамата с балоните  Wink ! Бяхме на протеста, но Божидарко си спинкаше в количката по това време  Laughing

# 143
Здравейте момичета, току що качих снимките от срещата ни и ви ги пускам и на вас ... Eто тук ...

Искам да се извиня на трите мами (които първи си тръгнаха), че не успях да ги снимам, но докато се сетя да извадя апарата, някои си тръгнаха ... после се преместихме на другата маса и там вече бяхме с 3 по- малко ..  Wink
Не ви знам и имената мили дами, лично не се запознахме ...

deshtovidi, да отговоря на постинга ти, който си публикувала в темата за срещата в клюкарника, за да не дърпам оная тема напред ... Значи първо пуснах темата тук, но тъй като никой не отговори, реших че не съм добре дошла в плевенската тема и си е само за плевенчанки .. Затова, както първия път, реших да пусна и в клюкарника ..  пък и често софийските срещи там се определят ...

furor, благодаря за поканата .. може следв. път да се видя и с вас  Peace

Miriel, попитах за теб дали ще дойдеш .. жалко че не успя .. Hug

Иначе от срещата ни и изцяло от престоя ми във вашия град съм очарована .. даже сега докато са ми пресни емоциите, искам там да се преместим да живеем  Laughing
Всички сте много готини и любезни и бих се радвала да ви видя отново при следв. ми гостуване в Плевен ..  Hug
Радвам се че се запознах с такива прекрасни бг- мами  Grinning

# 144
  • Плевен
Ирена, много хубави снимки. Жалко, че не можахме с малкия да останем повече. Сега ме е яд, че не се снимах с Diviana (нали е модератор), няма само ти и една русенка да се хвалите, че имате такива фотоси. Ех, хайде и това ще го оставя за следващата среща. важното е, че Ви имам всичките във фотоапарата.  А за тези, които не ми знаят името, казвам се Валя.  bouquet
Ирена, преди да дойда на срещата дълго разглеждах снимките на мамите, за да мога да ги позная, но теб не успях (на снимката на аватара изглеждаш по-различно, заради цвета на косата може би) да разпозная и затова остана празно място за твоето име - извинявай. (а и от първия път трудно запомням имена)  Embarassed Hug

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 17:10 от valja

# 145
ирена80,много хубави снимки а и срещата е била приятна както виждам....еее,до следващия път
аз и да питам нещо, в тази сладкарница пуши ли се?

# 146
  • София
Аз да отговоря-да пуши се.Ние с мъжа ми като стростни непушачи съвсем забравихме за неприятни дим в тази приятна компания от хубави дами.  bouquet
Аз предлагам често да си правим такива срещички-но ако може в почивните дни и по възможност с татковците,защото аз сама с двете деца трудно бих се дотътрила на другия край на града примерно Wink.Ако изнамерите и заведение,в което не се пуши,ще е идеално.

# 147
Ааа, аз друго предлагам.Какви са тези обедно-сладкарски срещички ?С татковци.Никакви такива  Naughty.Вечер,оставяме децата на татковците и отиваме в едно задимено заведение и си пушим  smile3546 и пийваме  Wine Glass кой каквото си желае и се веселим  newsm19

# 148
  • София
Е на такова предложение не отказвам,да знаеш Heart Eyes.Казвайте само кога и къде,стига нашия тати да не е наряд съм на линия.Но да знаете,че на мен ми трябва гид за града-не зная нито едно заведение къде се намира Embarassed.

# 149
Ей diksi това се казва предложение. Аз да се оплача... Направихме цели седмица и половина на ясла и сме за пореден път болни. Направо яд ме хваща. Все си мислех, че за два месеца сме пребуледували всичко възможно, ама явно не сме. От утре минаваме на капки за нос и сиропче за кашлица, но се надявам за вечерната срещичка да сме оздравяли, че да мога да ги оставям "по мъжки".

Общи условия

Активация на акаунт