Често съм обиждана и гонена

• 13 847
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
Narcissa, разбирам, че някои хора не могат да приемат да не са прави, никога и при никакви обстоятелства, но все пак не мислиш ли, че стигаш твърде далече?

# 241
някои хора не могат да приемат да не са прави, никога и при никакви обстоятелства, но все пак не мислиш ли, че стигаш твърде далече?
Чудя се същото за теб. Във други теми си сипвал всякакви лайна. Жена си, дето деца ти е родила, си ковал тук. Опре ли обаче до точно тоя тип ситуация...омекваш и веднага проявяваш разбиране. Гнусно е спрямо жена ти, не знам как не го виждаш, наистина.

# 242
  • Далечният изток
Говорите за интелекта, ама дайте да видим и достойнството.
То е това, което би трябвало да те активизира да си тръгнеш, ако някой иска да те обижда/ шамари.
Вчера точно това коментирах. Ако си израснал с отношението, че за нищо не ставаш, няма как да имаш лично достойнство. Може би с времето, ако въобще осъзнаеш, че ти липсва, и че е качество, което трябва да имаш, може и да се появи евентуално. Някои наистина не го притежават...

# 243
някои хора не могат да приемат да не са прави, никога и при никакви обстоятелства, но все пак не мислиш ли, че стигаш твърде далече?
Чудя се същото за теб. Във други теми си сипвал всякакви лайна. Жена си, дето деца ти е родила, си ковал тук. Опре ли обаче до точно тоя тип ситуация...омекваш и веднага проявяваш разбиране. Гнусно е спрямо жена ти, не знам как не го виждаш, наистина.

Абе не знам кой какви лайна сипва, ама си прочети постовете назад в тази тема, само на рози лъха от там. Казах ти да приемеш, че всеки в такава ситуация е просто тъп и да се успокоиш, ти почваш да ми вадиш работи за жена ми, за децата ми, за миналото ми. Не се ли усещаш колко нелепо изглеждаш отстрани?

И не разбрах защо точно такива теми те озверяват толкова?

# 244
авторке какво се случи ? Къде се намираш в момента ? Приятелят ти търсил ли те е ? Как се чувстваш?

Намирам се в най-добрата ми приятелка и не се е обаждал. Как се чувствам? Още ми е странно, не мога да опиша.

# 245
Как да постъпиш? Незабавен, категоричен и окончателен край! Животът е твърде хубав, за да го живееш така ужасно. Продължи! Без него ще ти е по-добре.

# 246
Към авторката. Ще ти кажа едно, ще става и по лошо... родителите ми, които са дълеч дълеч по голями 52 и 65 се карат и са стигали до раздели. Ще ти кажа и друго имам и брат и той иска дете той е на 30, а аз съм на 23 и на него му казвам, това което ще кажа и на теб не бързай, хората често в старанието си да създам семейство правим грешка; помисли, дори да имате дете как ще живее то в подобни скандали? Не е късно да станеш майка и на 30 или 35 не е късно да си купиш къща на 50. Остаряването не е лошо нещо то е привилегия, но е привилегия с правилния човек да се живее в хармония нормално, по-добре да родиш по-късно от колкото сега и да живееш при него заради детето, защото точно това ще стане винаги то ще те спира и по този начин и ти и то ще страдате. Връстниците ми имат деца по 2 даже вместо да се радват на живота до 30-те си слагат товара на главата, не ме разбирай погрешно, всеки знае какво търси и иска от живота, но прекаленото бързане не води до нищо хубаво! Защо се притесняваш от нова връзка? На 25 си интелпредигентно момиче живота е пред теб все някой ще те оцени и ще бъде достоен не само за теб, но да биде един прекрасен баща. Ти може да родиш и след време, ако не се получи и се разделите пак ще си намериш партньор! И да добавя брат ми в момента не е удовлетворен от връзката си за 1 година 2 връзки смени и сега 3-тата пак не е хубава и то хич и всеки път, когато се видим ми казва едно "ти беше прав, винаги до сега беше прав" в подобни ситуаци бих искал да греша, но...

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 18:49 от Hasf

# 247
Имаше в американската наука за гаджелъка цял термин за намирането на заместници да лекуват нечие разбито сърце, обаче ми изхвърча.

Rebound Relationship?

# 248
Имаше в американската наука за гаджелъка цял термин за намирането на заместници да лекуват нечие разбито сърце, обаче ми изхвърча.

Rebound Relationship?
Да Hands Plus1

# 249
авторке какво се случи ? Къде се намираш в момента ? Приятелят ти търсил ли те е ? Как се чувстваш?

Намирам се в най-добрата ми приятелка и не се е обаждал. Как се чувствам? Още ми е странно, не мога да опиша.

Какъв късмет, че изведнъж се е намерила най-добра приятелка, която да не живее в провинцията.

# 250
  • София
Кукумицинка, я хапни нещо и се наспи, тва заяждане точно на нищо отгоре не дойде. Що да си няма приятелки там, тя го спомена това и преди няколко дни. Чудиш се откъде да изсмучеш някакво противоречие, много ти е драма като няма.

# 251
Авторката преди всъщност каза, че приятелите й не са в София, а не, че са.

# 252
  • София
Не мога да потърся сега от телефона, но имаше един пост, че има.

П.С. Всъщност тя сега не е написала, че е в същия град така или иначе.

# 253
Тя никъде не пише, че е в София в момента.

# 254
Не мога да потърся сега от телефона, но имаше един пост, че има.

П.С. Всъщност тя сега не е написала, че е в същия град така или иначе.
Ето го:
https://bg-mam.ma/p/1340874/42954568

Иначе си права. Може да е извън София, ама тогава как ходи на работа и на стаж? Може и приятелката наскоро да се е заселила в София. Всичко може. Но се създаде едно впечатление за траен непреодолим проблем, който се реши доста внезапно.

Общи условия

Активация на акаунт