Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 14

• 43 258
  • 791
  •   1
Отговори
# 195
Относно ниското кръвно, на мен ми е падало така през лятото в жегите. Точно толкова ниско ми беше, помня веднъж как в един автобус ми стана чисто черно пред очите. Майка ми ми даваше айрян със сол.

Ще съм ви много благодарна, ако някой ми помогне с добавка за по-добър сън. Много съм зле със съня и съм така от над 20 години   на периоди съвсем. Откакто смениха времето и при над светва към 4:30, съм дотам. Преди това го докарвах. А имаме и щори, и тъмни завеси.

# 196
  • В полите на Пирин планина
На мен ми помага Симпатил за сън. И магнезий вечер.

# 197
  • тук-там
А срещу кошмари нещо? Wink Аман от тази критическа!

# 198
  • Варна
Здрасти. Защо пробно, а не стандартно си абразио?
Тук намерих простичко обяснение за пробното абразио. Точно както си и мислех - пробно се нарича, защото взимат проба за хистология...
https://mamatatkoiaz.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE-%D0 … 0%B0%D1%82%D0%B0/
Сега една позната, бъдещ лекар и много запозната с репродуктивните неволи и диагнозите покрай тях, ме гипсира много. Не било ок да слагам спирала при доказана тромбофилия. Ама да пия хапчета още по-не било ок. Абразио през 5-6 месеца също. Та остава вариант добавки.
Та? Някой тук има ли, който е на ти с добавките или работата е проба грешка?

# 199
Като бях в хиперфункция, през деня за успокоение пиех Симпатил, точно защото не ме успиваше. Вечерза заспиване - Валериан на таблетки, пиех 1 и гушвах възглавницата моментално.
Аурора,
Скрит текст:
за кръвоизливите, приятелката ми е споделяла, че се е будила нощна време в подгизнало в кръв легло.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 17:01 от Lemy

# 200
  • В градината...
Кали, Ами всяка трета жена е с тромбофилия. Просто ние сме се изследвали заради други неволи и го знаем.
Вечер удрям една здрава глътка Невропан. Дали си внушавам или самият мирис на ментата ме успокоява.

# 201
  • София
Аз пия Витанго и съм доста доволна. Спя много по-добре и станах по-спокойна.

# 202
  • Варна
Аурора,
Скрит текст:
за кръвоизливите, приятелката ми е споделяла, че се е будила нощна време в подгизнало в кръв легло.
Нищо не намирам за тази Аурора. Ако имаш предвид Алора, те пак го дават един вид успокояващо... Аз нямам проблем с нервите и съня.
Една приятелка ми препоръчва едно на Аквасорс сега, та се чудя.

# 203
  • София
Леми, и аз това си мислех, мале, звучи много психарско:((

Кали, добавки за какво ти трябват?
Аз поназнайвам за добавки, но както виждаш не съм цъфнала и вързала😂😅

# 204
Аурора,
Скрит текст:
Нищо не намирам за тази Аурора. Ако имаш предвид Алора, те пак го дават един вид успокояващо... Аз нямам проблем с нервите и съня.
Аурора е съфорумка, обръщам се към нея:

# 205
  • тук и там
Aз пия едно от тук-Метарелакс. Доволна съм. То всъщност,не знам колко съм доволна,но поне  проблеми със съня нямам .Заради магнезият го пия, но аз не съм го спитрала от минимум година ,та не знам от него ли е или по начало си спя добре..Даже мисля за Бг като сме във ваканция да си вземам  от тук.
Ей това му е съдържанието.Изглежда ми добре.
Glycérophosphate de magnésium 900 mg
Magnésium 100 mg (26,7%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-phosphate) 1 mg (71%*)
Vitamine B12 (méthylcobalamine) 12,5 μg (500%*)
Vitamine B9 (folate, Metafolin®) 100 μg (50%*)
Taurine 150 mg
Vitamine D (cholécalciférol) 12,5 μg (250%) 500 IU

# 206
  • София
Ваче, личната ми каза за него. Сега взех златния корен, да видим, действал и на депресията, че и на либидото.
Как да не вдигам кръвно с две пищяши нон-стоп.  Че сега са и болни и са у дома.
Взимай другия път Симаптила. Моя мъж без Симпатил изобщо не е симпатичен Wink Дори мисля, че толкова добре му действа, че се е пристрастил. Като нямаше януари по складовете и беше направо като болен Simple Smile Съчуствам ти за болните и пищящи дечица Simple Smile))

# 207
  • Варна
Аурора,
Скрит текст:
Аурора е съфорумка, обръщам се към нея:

Офф, и аз чела, недочела... 😂
Кали, добавки за какво ти трябват?
Аз поназнайвам за добавки, но както виждаш не съм цъфнала и вързала😂😅
Ами за регулиране на цикъла и овладяване на тези кръвоизливи ме съветват да пробвам с добавки, а не да се хвърлям направо на хормонална спирала... 🙄

# 208
  • В градината...
Кали, ти поне помниш как като се опитвахме да имаме деца, какви ли чудеса не пихме и пак файда нямаше. То не бяха добавки, билки и какво ли не. Всеки търсеше патерица, за която да се хване. И никой не успя заради това.

# 209
Момичета, чета ви и виждам, че сте добре запознати с различни добавки за пременопаузата. Иска ми се да разбера разликата между Витекс, масло от вечерна иглика, див ямс. Чета информация за приложението им и ми се струва, че се припокрива в голяма степен. Вероятно има тънки разлики, които не улавям. Ще съм благодарна на по-запознатите за мнение.

Общи условия

Активация на акаунт