Краят на ДЕСЕТОКЛАСНОТО приключение идва с НВО вълнение

• 32 724
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да, няма и по информационни технологи, странно. Иначе има и в проценти 82% и 98%, да споделя първа. Не ми се вижда съвсем ок, при тоя лесен БЕЛ, но това е.Тъкмо довечера ще ги избистрите!

# 676
Уж беше лесна матурата, но като гледам средните резултати.....Simple Smile Девойката е 41 т БЕЛ (83%) и 46 т по МАТ(92%) .

# 677
  • София
И аз това се чудя, лесна математика, ама..В статията на МОН пише само 29 максимални по математика, и няма макс по БЕЛ та това възможно ли е? Верно това не са 7 класници, ама? Любопитна ми е статистиката?

Между другото при нас 41 т. по БЕЛ ги дава 82%?

# 678
  • София
Хич не ме интересува, но погледнах. Както се казва във вица: "Докторе, пак се насирам, но не ми пука." Joy 42т. по мат - 84% и 40 по бел - 80% /явно тезата наистина е била тотал щета Laughing /. Не успях да се развълнувам, а толкова се старах. Особено след далеч по-вълнуващата новина по биология днес.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 14:49 от sanaka

# 679
  • София
Ааа, аз по БЕЛ няма да ви казвам колко има. Joy
По мат- 45 т.
Той е доволен от всичко. Joy

# 680
Аз нямах номера й, та чаках да ми се обади , за да разбера. Ама тези от МОН трябва добре да анализират резултатите. Много странно, че всички бяха на мнение, че е лесно, но резултатите не са високи.

# 681
Те са написали, че ще анализират и ще предложат промени.

# 682
  • София
Аз за БЕЛ съм доволна принципно. 50% е минал, де. Joy

# 683
Дидева, от тези промени вече ми омръзна. Всяка година анализират и променят, а то става все по-зле. Добре , че има бело Simple Smile

# 684
  • София
Средните резултати за страната са плачевни. Особено по математика. Има какво да анализират, не че очаквам някакви плодове от анализа.

# 685
  • София
Е, и ние сме над 50 %!

# 686
Наистина са плачевни средните резултати.
Моят син каза, че трябва да намери служебната бележка - някъде намачкана из къщи, но не изхвърлена. Не я е снимал, разбира се.

# 687
  • В светлината на слънцето
И моето е 63% по БЕЛ и мизерните 24% по мат. Обаче драмата е друга - математичката каала, че това е чиста двойка и на всички ще им ги нанесе за назидание. Всички - разбирай почти целия клас. Тук-там има някой тройка, тоест 15%. Отиде стипендията.

# 688
  • София
Ох, по коя скала е двойка? Rolling Eyes

# 689
Тази за 4. клас най-вероятно, ако 15 е точки, а не проценти.

Общи условия

Активация на акаунт