раздяла

• 8 987
  • 134
  •   1
Отговори
# 60
  • Агент под прикритие
Съгласен, но точно периода на "раздяла" е момента, в който човека, който я преживява, е податлив на всякакви изказвания, включително генерализираните глупости по-горе.

# 61
Момчета, мъже, нямам желание да се занимавам с никой на този етап, нямам нужда някой да ме наранява още с празни обещания и надежди. Не мога да забравя това, което имах с него, защото бях щастлива, не мога и просто така да спра да имам чувства към него, дори не знам къде е истината в думите му, просто предпочитам да вярвам, че ме е обичал и вече няма да сме заедно

# 62
Чувстваш се излъгана, наранена и изоставена. Всички сме преживявали такива връзки. Дай си време и ще видиш, че когато срещнеш следващия, всичко това ще ти се струва едва ли не късмет, че си се отървала от по- малкото зло.

# 63
Еех, човек ако можеше да се влюбва само в подходящи. Simple Smile Но не става така.

# 64
Ти на 19г.,а той на 37г.ами родителите ви са прави,че не сте един за друг .Разликата е прекалено голяма.

Чиста конюнктура. Вече е ставало дума - във Викторианска Англия е било правило 60-годишни мъже да взимат за съпруги 18-годишни момичета. Женитба на мъж по-млад от 40 се е считала за социално неприемлива авантюра.
Така че какво да ви кажа? Както обикновено искате да направите от личните си въжделения някакво общовалидно и задължително правило.
Войнстващ субективизъм. Света е видял какво ли не, бг-мамата няма да го преобърне.

# 65
Някои явно от оня свят са ги връщали да се женят при тогавашната средна продължителност на живота 40-50 години.

# 66
Вече е ставало дума - във Викторианска Англия е било правило 60-годишни мъже да взимат за съпруги 18-годишни момичета. Женитба на мъж по-млад от 40 се е считала за социално неприемлива авантюра.
Това, че някога се е случвало нещо и се е приемало за нормално, не означава, че е нормално и историята има доста доказателства за това. Той и Уорън Джефс се жени за 12 и 14 годишни и имаше деца от незнайно колко жени.

# 67
  • Агент под прикритие
Мен ми е забавно да чета теми, в които в такива ситуации всички скачат на по-възрастния и почват да се лепят етикети, че такъв/такава, че онакъв/онакава, все едно другия е някаква безгласна буква, няма мнение и следователно все едно не присъства и не участва. Разликата във възрастта остава някакси на по-заден план.
Поне такива теми винаги започват рано или късно да клонят в тази посока. Grinning

# 68
Предполага се, че по- младият е по-наивен.
Разбира се, ако по-младият е на 35 - 40 (например) вече може да е по-скоро обратното.

# 69
  • София
Чиста конюнктура. Вече е ставало дума - във Викторианска Англия е било правило 60-годишни мъже да взимат за съпруги 18-годишни момичета. Женитба на мъж по-млад от 40 се е считала за социално неприемлива авантюра.
Така че какво да ви кажа? Както обикновено искате да направите от личните си въжделения някакво общовалидно и задължително правило.
Войнстващ субективизъм. Света е видял какво ли не, бг-мамата няма да го преобърне.

Тоест, до 60-тека си стоиш девствен и на смъртния одър ти дават млада булка, като за последно да зарадваш простатата? Ех, времена мечта за всеки мъж Joy

# 70
  • Агент под прикритие
Разбира се, ако по-младият е на 35 - 40 (например) вече може да е по-скоро обратното.
Хехе.... с подобни извинения, не е чудно откъде са се появили хората, които или НЕ поемат отговорност за последствията от житейските си избори, или избирателно поемат за едно, а не поемат за друго...  Laughing

# 71
В случая родителите им са поели отговорност и са... разрешили казуса. Relaxed

# 72
  • София
Хехе.... с подобни извинения, не е чудно откъде са се появили хората, които или НЕ поемат отговорност за последствията от житейските си избори, или избирателно поемат за едно, а не поемат за друго...  Laughing

Ооо, не е толкова просто. Тя че си отговаря за тъпите избори, отговаря. И така ще се научи, та като стане на годините на "тъпия изобр", да не прави същите грешки. Но че един човек с 20+ години опит отгоре може много лесно да манипулира друг такъв с никакъв, си е просто обективна реалност.

# 73
Тя поне има мегдан да се научи да не прави тъпи избори, докато господин 37 годишно гадже няма за кога да се учи, той явно си е ок да живее като 20 годишен.

# 74
  • Агент под прикритие
Но че един човек с 20+ години опит отгоре може много лесно да манипулира друг такъв с никакъв, си е просто обективна реалност.
Тъй като опита не се трупа с време, а със събития, единственото обективно в последното ти изречение е думата "може". Grinning
А когато първото нещо, което някой ми каже за каквото и да било, е "Не е толкова просто", първата мисъл, която ми минава през ума е: "Доооооооообре!" Joy

Общи условия

Активация на акаунт