Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 301
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
  • 2 етажа над тавана
Добр`ютро!
Да вляза аз да се разпиша, че си изпросих вчера да ме водят на вила днес и ще ме отняма цял ден Mr. Green Дано само са сбъркали прогнозата за превалявания, че то ще се изгуби смисъла Confused

baloniЧестит празник на двете малки дами днес - Анжела и Йоана! baloni

Нощта ни беше относително спокойна - събуждане само за папане, само дето сутринта в 6 явно се стресна от нещо, което сънуваше и цял час съм я успокоявала с цица breastfeeding Много жалничко плачеше, какво ли беше сънувала  33uu

Отивам да похапна малко и аз, докато не са дошли да ни вземат.
А, ще ни докарат и столчето днес - ще видя да го снимам и да го кача.

Слънчев ден, момичета.

# 271
  • София
Привет и от нас! нещата при нас се поуспокоиха - явно не е било зъбче ама аз все него набеждавам като започне да мрънка!
Цвети, мерси за инфото за зеления боб, че се чудех дали и бобчета стават за ядене от бебоци!
Ние минахме вече на та-та-та след для-для-для - много е сладък като го казва!

Пак изписахме темата - направо сме рекордьорки в това отношение!

# 272
Късно лягам рано ставам - не знам до кога ще издържа така...
Тази сутрин поне се събуди в 5, а не в 3...
Снощи поразместихме малко мебелите в стаята ни, т.е. преместихме леглото на Марти срещу спалнята, до сега беше до главата ми... Вече да е по-самостоятелен  Laughing - следващата стъпка ще е в негова стая...
Честита половин годинка на Анжела и Йоана!!! Tada  ura

# 273
Честит 6-ти месец на Анжела и Йоана!  bouquet
Честито второ зъбче на Крис! tooth

# 274
Късно лягам рано ставам - не знам до кога ще издържа така...
Тази сутрин поне се събуди в 5, а не в 3...

Ами последните една-две седмици се буди в 12, 2, 4, 5, 7 - примерни часове, когато и падне но горе долу толкова пъти - и реве  Tired чеше си венците като луда, два зъба прозират отдолу ама не и не, нищо не излиза, писна мииии  smile3511

Честит празник на Анжела и Йоана и честито второ зъбче на Криско!   bouquet

Днес сме решили да се размотаваме доколкото можем, като станахме сутринта с детето два часа сме пили кафе и пържили палачинки, и хоп - стана време пак да я приспим... После разходка с тати и изобщо такива ми ти работи, чистене ала-бала - не  Naughty нека сме мръсни ама да сме щастливи  Mr. Green утре ще му мисля за работа... може да звучи смешно ама за мен е голямо постижение да стигна до такъв акъл

# 275
Имаме нови маратонки. На Bical. Какво мислите? Със старите меките много криви глезените. Thinking

mama meca, сигурна ли си, че не се е цепнал? Защото аз и нашия го гледах, че прозира, а от два дни направи и мехурче и се виждаше супер ясно вчера, но аз пипам с пръст и не ми боцка. А една приятелка гледа и вика "Ама той се е цепнал!", а аз "Не е!", "Цепнал се е!!!!", "Абе не е, не ми боцка!" и споря, и като обърнах пръста да го докосна с нокът, а не с възглавничката ми задра в нокътя.  Shocked А иначе не се усеща! И викам "Ама наистина е цепнал!!!" Joy

# 276
  • София
Честит празник, малки госпожици-Анжела и Йоана!  bouquet

# 277
Честит празник на Анжела и Йоана!
Честито второ зъбче на Крис!  bouquet
Ние тая нощ бяхме спокойни, но за сметка на това станахме в 7. Играхме до 9,30 и поспахме половин час. Сега татко й я преоблича, че се беше наакала.
Момичета, вие оставяте ли бебета на някого, за да можете да излизате вечер?  newsm78
Аз вече се побърквам вкъщи и довечера ще тръсна Екатерина на баба й и излизам!

# 278
Много благодаря за поеланията за 6 ни месец.

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 11:11 от МИМКА

# 279
Честит 6-ти месец на Анжелка и Йоана.   bouquet

Снежи, аз снощи щях да я оставям на баща й да я гледа, ама той взе, че се разболя и ми се провалиха плановете. Другият месец като дойда в Бг, ще гледам повече да излизам с приятелки, че на моменти направо се чувствам затъпяла, а майка ми ще я гледа.
А мъжът ми май зарази и Скарлет, цяла сутрин киха, дано не се разболее Praynig

# 280
честито на всички празнуващи, месечковци и зъбатковци  bouquet
аз да ви кажа как обличам Радост в това време - боди с къс ръкав, боди с дълъг ръкав и отгоре пуловер, плетен, ватирано дънково гащеризонче или ватирани дънки и чорапки с терлички, яке още не съм слагала, дал;и не греше като не я обличам много......и отгоре я завивам с одеалце........

аз иначе съм нещо настинала, вчера имах темепратура, но няма да се давам

# 281
Привет,

4естито на вси4ки праzнуваЩи   bouquet

Бабъл, кога го даваШ Вибуркола? Аz сноЩи й го дадох 4ас преди лягане но ефект = 0  Sad  До полуноЩ се събуди с рев преz 30, максимум 60 минути  Tired  4ак след това се поуспокои, спа от 23.30 до 2.30 и от там до 6 някъде и в 8 се събуди. Спа и в нейното си легло, пак е напредък...... Зъб4ето проzира но оЩе не е пробивало......

Мецанке, тъкмо мъжът ми търсеШе неЩо и отбеляzа, 4е тук иzглежда все едно е паднала бомба....и е прав  Embarassed  Но и аz, хем бях голяма 4истофайка, предпо4итам да отделям време на малката и на мъжът ми и ако остане, и на себе си, отколкото да 4истя по цял ден. Като се местим на всяка цена Ще си търся една жена, 4е 160м² не мога да поддържам с малко дете и беz мъж преz седмицата, абсурд е.

Какви са Т° при вас? Струва ми се, 4е бебетата са много дебели обле4ени, как Ще ги обли4ате преz zимата, когато Т° падат под нулата?  newsm78  Тук са около 15°Ц и Милена у нас си е с боди с къс ръкав и блуzа с дълъг (не суи4ър, по тънка), 4орапки и панталонки (не ватирани). Като иzлиzаме й слагам едно якенце, ватирано но не много дебело 4ак, и ватирани панталонки май Ще сложа днес, Ще видим.

# 282
Татянче, у нас на 20 градуса вътре седи по боди с дълъг ръкав, чорапки и анцуг в две части, обаче по-топличък. Наъвн при 15 градуса и слънце слагам поларено якенце и терлички, понеже не ползваме обувки. При 15, облачно и вятър, или при слънце и 10, поларен панталон към якето или направо цял поларен гащеризон върху домашните дрехи. В количката имаме тънко памучно одеалце което ползвам според вдъхновението н амомента, ако духне неочаквано. Чувал/покривало на количката още не съм слагала. При 3 градуса (и на толкова сме излизали, рано сутрин по работа) - върху домашните дрехи зимен космонафт който е с терлици и ръкавици и в кенгуруто. А, при 10 и надолу слагам и памучна шапчица. Чорапогащник не съм слагала, освен веднъж-дваж с рокля. Горе-долу това ни е облеклото.

# 283

Какви са Т° при вас? Струва ми се, 4е бебетата са много дебели обле4ени, как Ще ги обли4ате преz zимата, когато Т° падат под нулата?  newsm78  Тук са около 15°Ц и Милена у нас си е с боди с къс ръкав и блуzа с дълъг (не суи4ър, по тънка), 4орапки и панталонки (не ватирани). Като иzлиzаме й слагам едно якенце, ватирано но не много дебело 4ак, и ватирани панталонки май Ще сложа днес, Ще видим.

Татянче, аз обличам малката по абсолютно същият начин, но тук в момента не е много студено.

# 284
Аз също не навличам малката.В къщи седи с боди с дълъг ръкав и панталонче и блузка памичени, тънички и чорапи.
Навънка с чорапогащник , джинси, боди и блузка/тънка/, и якенце, шапка рядко слагам.

Общи условия

Активация на акаунт