Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • Пришълец
Новата тема House With Garden

Key https://www.bg-mamma.com/?topic=1345198&nomobile=1

Благодарности на Бърборанка за шапката, на Налбантова за закачливите черешки и на всички вас - за споделените емоции, информация, преводи. За всичко.

Гугутка, ще очаквам и другите да се включат с коментар за шапката - ако искате новата, ако искате старата. Нямам претенции. При нужда подменям. Време за редакция има достатъчно:)

Гости, сладката ти в унисон с обсъжданото в темата Sweat Smile

# 736
Марги , съжалявам, в бързането обърках темите, чак после го видях.
                              Не е фатално нали?Stuck Out Tongue Winking Eye

Славена, вчера не съм писала и не разбрах, че си станала с една година по-умна и
                              по-красива. Пожелания от мен, бъди здрава, много щастлива и благословена.
                              Flowers HibiscusBalloonGift

Благодаря ви Марги, Бърборанка, Налбантова за новата къщичка.HeartFlowers Hibiscus

Сложна сметка Гости за Серкан, много сложна 1+1 не винаги е 2, няма да се досети,
                              той сега е на друга честота "Кой е мъжа до Еда?" и главата му нищо друго не ражда.
                              Дано мама го светне.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 14:27 от Tanita53

# 737
Ох, започнала съм този коментар от неделя и още не съм го публикувала, нямам думи. 🤷🏼‍♀️ Joy Здравейте! Purple Heart
Честита да си, Славена, на патерици! Flowers Bouquet
Благодаря и аз за преводите на фрага и на описанието на следващия епизод! Heart Eyes
Изгледах фраговете като излязоха. Ама то с всеки епизод по-интересно ще става! Малката алергична към ягоди, очаквахме го това. Grinning Значи Еда все пак му казва, че крие нещо, но дали ще му каже какво не е ясно. Айдан и тя подозира и съвсем скоро ще се усети, даже потвърждение видяхме в описанието за епизода. Дали направо ще каже на Серкан нещо или ще говори с Еда първо се чудя?
Утре съм на линия и дори нямам търпение вече, вълнуващи предстоящи епизоди ни очакват!

Общи условия

Активация на акаунт