Сполучливи имитации на маркови парфюми - 38

• 58 113
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Днес се напръсках с Ерба Пура от Заг, който си бях взела пролетта, но тогава нещо не го харесах.... И въпреки, че за мен е сладък и смятах, че ще стои добре в по хладно време, днес направо омагьосващо се разви.... Като се прибрах сега си взех душ и кожата ми продължава да мирише на него😀. Само не знам как го определиха като унисекс... Нищо мъжко няма в него според мен

# 481
  • Пловдив
Еййй на Мартинез много им порасна работата. Много им поздрави.

# 482
Как мирише Ерба Пура?

# 483
  • Бургас
Ерба Пура е силно плодов с много муск и не ти го препоръчвам без задължителни проби дори в имитация.Супер силен, завземащ пространства и изобщо не е за всеки.

# 484
Дам, няма да го вземам. Досега, каквото съм пробвала с мускус, не ми допада много. Плодовите също са ми много трудни.
Чудя се дали Мукхалат ще ми допадне. Като отида в София, ще търся Парфен да го пробвам. Звучат ми любопитно описанията му. Пластилин, пластмаса, кукла Барби, какво още беше...
П.П. Всъщност няколко плодчета харесах в парфюми - череша, вишна, ягода, слива.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 22:09 от Джуд

# 485
  • Пловдив
Мукхалат на Парфен няма нищо общо с оригинала. Ако ви е важно това, да кажа. Така и не разбрах защо го кръстиха така този парфюм. 😀 Но за мен е страхотен унисекс. От време на време си правя баня с него. Прекрасен е. На Мартинез е по - близък, но той не ми харесва изобщо (още поздрави).

# 486
Ммм, още по-интересно. Значи и до Мартинез ще се ходи. Аз си бях взела Обувката на Сан Сиро по препоръка от списъка, но го дадох на приятелка. Не знам, но в имитациите, които имам на този парфюм, някоя нотка ми действа непоносимо. Аз обичам сладки гурмета, но тук сладостта звучи задушливо и евтино на моята кожа. Пробвах и Rawaa, който също прилича. Той е по-изпипан и го одобрявам, но в тези жеги сладките ми аромати се размиват и не успявам да ги усетя хубаво.
Оригиналът почти не го познавам, но от една малка пръска на китката преди време ми се стори красив.
Сега си останах само с Bright Crystal на Рефан, който определям като красив, но пак не е "моето". С него се чувствам все едно нося чужд парфюм, на друга жена. Имам и Gabrielle, Decandace на Гиза, J'adore на Рефан (също красив, но и него чувствам чужд), Alien на Рефан (четох лоши отзиви за него, но го понасям изненадващо добре. Е, няма да го подновя.). Не се оплаквам, де, засега не се отказвам да купувам нови неща насляпо. Има тръпка в това.
И да похваля имитацията на Aquolina Pink Sugar на Рефан, която е изключително близка и трайна.

# 487
тези захаросани отрови си струва да се пробват в края на ноември, не в средата на юли

# 488
  • BG-DE
Какъв е смисълът да се взима имитация на Aquolina Pink sugar, та оригиналът е супер евтин, дори в момента в Нотино е 21лв за 100мл 🤔

# 489
А, аз не бих си взела. Просто ми дадоха мостричка и го пробвах. Не знам защо са решили точно него да имитират.
П.П. Да, за захаросаните ще трябва да чакам студено време. Bright Crystal става засега, както и един ейвънски Summer White, към който имам сантимент. Рядко харесвам акватик или цитрус, но този ми пасна. Почти нямам нищо подходящо за жеги. Вие какво носите в жегите?

# 490
цитруси, чай, зелени (смокинови) листа, ветивер, някои леки алдехиди с малко мъх

# 491
За жегите съм си харесала Аква ди джоя, О де мервей, Пюр пойзън.

# 492
  • Пловдив
Здравейте.В Пловдив са открили на бул.Пещерско шосе магазин Le parfum.Знаете ли нещо за тях ?

# 493
  • Бургас
Когато е много горещо,невинаги ми е до парфюм...
Само Нивея дезодорант.
Иначе МОН Гарлен, Always Avon...
Императрицата на Долче и Габана...
Цитрусите не ги харесвам чааак толкова,трябва да ми е по-сладичко.
Императрицата е на Рефан на мен ми мирише на праскова.Не знам защо,няма праскова в пирамидата.

# 494
Момичета, какво ви е мнението за Chloe Chloe на Заг? Има ли сладникави нотки или е изцяло сапунен?

Общи условия

Активация на акаунт