ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 224
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Зазу, честит празник!

# 421
  • София
Zazu, честит рожден ден! Много щастие и късмет ти желая  Simple Smile

# 422
  • София
Зазу, честита да си! Много здраве и късмет!

Наборът така ме вбеси тази вечер, че ще го сплети тежка съдба. Rage  Още обмислям колко точно злобно да е наказанието.

# 423
  • Велико Търново
Зазу, да си жива и здрава, усмихната и много щастлива 😘😘😘
При нас започна годишното оформяне, девойката е с 5 по ИТ и 4 по информатика - това са й възможностите, но както казах, с нехаресване и неучене на тези предмети, толкоз. По математика има 5, по останалите предмети - 6. В очакване сме на решението на директора за преместването...

# 424
Доня, много е хубаво при вас. Точно такива места харесвам - без излишна суровост, съчетание между поля и хълмове. Красота!  Много ми се иска да дойдем поне за малко, но вчера получихме сериозно предупреждение за отпуските, защото за нас предстои горещо работно лято, въпреки дъждовете, които не обещават да има такова.
Моят завеян младеж вчера е тръгнал без карта за градски транспорт. А си взема за училище само по пет лева, защото събира пари и не иска да харчи. Купил си три води и накрая е останал без пари за връщане. В единия автобус се качила контрола, правил се, че рови да търси картата, въпреки че вече знаел , че я е забравил. Контрольорите му подали билет, но той вече  и пари е нямал. Слязъл и хубавото е, че го е направил, защото осъзнал, че си е забравил телефона на предишната спирка. И тичал до спирката. Чист късмет е , че го е намерил непокътнат, като знам какви хора се събират там.

# 425
  • София
Леле... Иво ме впечатли.Хем имам разбиране към зодията.За оформянето не знам при нас кога и по какво ще оформят.То си е време а не чувам да има подобни напъни

# 426
  • Между гори и планини
За това моя има мъжка чантичка, там е портфейл, телефон, маска, дезинфектант и малкият комплект отвертки. Пари понякога спестява, за празници да ни купи подаръци. Напоследък всичко намества до стотинка за храна. Вчера дори ми се каза, че не го храня правилно и за това е все гладен 🙄
Първите 2 часа класно по български, моля се на девата от Гваладелупе да изкара добра оценка.

# 427
  • софия
При нас е последен учебен ден. Щели да се снимат. Мрън трябва да ходи след часовете да оцветява някаква рисунка, че миналата седмица пропусна рисуването. От утре започват класните.
Почти завършиха. Имаме почтидеветокласници. Звучи ми невероятно.

Добро утро Coffee

# 428
Моето спестява за поредните кецове Ванс. Нищо че оня ден получи летен модел. Сигурно има и по- същинско летен.
Брат му се върна от зеленото училище с подаръци за всички, но от големия подобни жестове не очакваме....

# 429
  • sofia
AmandaD, много е носталгично и мило това с подаръците от зеленото училище - имаме торбичка с камъни, перо от паун и сушени билки🤗 В първи клас каза, че ми бил харесал и ботушите в един музей, но не му стигнали парите🤣

# 430
  • Пловдив
Леле, Аманда, милото дете. Аз много бих се притеснила в такава ситуация, предполагам за дете какво е.
Вие по колко джобни давате? 5 лева "само" ли е? Аз давам 5 макс, а като пратя сандвич, давам  4лв. Рейс ползва 1 бр. За 1.40. И си купува вода от фитнеса за 1 лев. Изобщо не искам да го уча на повече пари, винаги си има в него, не знае за какво да ги харчи (сам си купува картата за фитнеса), но не събира за нещо си. Като иска, му взимаме. Даже онзи ден се чуди зашо хората давали сума ти пари за дрехи и обувки само защото са маркови, било глупаво. Дано не му се промени това отношение, човек е добре да си харчи парите за удоволствия, пътувания и интереси, а не за дрехи. Ама като са малки и гледат един от друг и започват да се захласват по марки. Аз като бях млада, също много държах на марките. С времето помъдрях. Но за млад човек е съвсем нормално.
Малката ми дъщеря с нейните руски влогъри само Гучи и Луи Вутон и долче и габана са й в главата. Ужас.

# 431
  • Между гори и планини
Хаха, от музей? 😂😂😂
Моя за Коледа ми подари сребърни обеци, а преди това сребърен пръстен с рубин. Въпреки, че нося злато, понякога ги слагам и винаги забелязва . Много мило ми става, защото не му даваме много джобни, и за рождения му ден и по празниците не му даваме пари. И не знам от какво се лишава, за да събере пари за подаръци.

# 432
А на моя някакви Найк, ама по 500+ лева. И новата мания, да събира за колело, тук ще замълча, че по-добре знаете...поне се отказа от видеокарта, ама там стана някакво безумие вече...то цени, то записване, то дебнене...

# 433
Любче, според мен не е толкова да държи на марката. Твърди, че само те са му удобни. Той е с плоскостъпие и ми обясняваше, че подметката им е такава, че само от тях не го болят краката, когато тича. Пие по много вода - сигурно по два литра изпива само в училище.  Мисля си, че за да се храни качествено и да пие достатъчно вода, трябват повече от пет лева, но той така или иначе не яде на училище.

googlish, същото - билки, снимки, гривнички и т.н. Yellow Heart

# 434
  • Пловдив
О, Аманда, нямах предвид Иво, а и Ванс не са марка майка си и баща си все пак, точно удобството е важно в случая. По-скоро визирах доста по_тежки случаи (знам за случаи да нямат какво да ядат, но детето трябва да е с Армани отгоре до долу, да речем).

Общи условия

Активация на акаунт